bild på hur man delar surf i telenorappen

Samla. Spara. Dela.

Med vår familjelösning samlar ni hela familjens mobiler och surfplattor i ett enda abonnemang. Alla får ett eget telefonnummer och surfen kan användas i över 35 länder - utan extra kostnad!

  Lägre månadskostnad per person
  Allt på en och samma faktura
  Dela surfen som ni vill mellan er

mamma med barn blir fotad av sin dotter

Från skärmtid till familjetid.

Rätt använd kan telefonen och paddan vara starten på fantastiska upplevelser tillsammans. Det digitala livet är fyllt av möjligheter. Appar, filmer, instruktioner - allt finns på nätet. Och finns det något bättre än att lära sig något nytt tillsammans?

Tystnad, tagning, skratt.

Samla familjen, låt gosedjuren göra sig redo, det är dags för inspelning.

Med kameran i telefonen och med videoredigeringsappar som FilmoraGo har ni nästan lika kraftfulla verktyg som proffsen. Ni kan filma, klippa och titta ihop. Direkt i mobil och surfplatta.

På YouTube finns alla instruktionsfilmer ni kan behöva. Vi rekommenderar den här som start.

Bild på man med barn blir fotad
app ikon filmorago

FilmoraGo

bild på liten båt vid strand

Utöver det behöver ni bara glada miner, och ett manus. Varför inte återskapa favoritboken i filmformat? Om det funkar för Hollywood funkar det garanterat för er.

Receptet för att lyckas med receptet.

Hur du vill, när du vill illustration

En hand är vid receptet, en annan rör runt vid spisen och en tredje hjälper barnen kavla. Nej, det behöver inte vara så svårt att baka.

Din mobiltelefon kan faktiskt vara en hjälpreda i köket. Om du laddar ner appen SideChef kan du få steg-för-steg-recept med röstinstruktioner så händerna kan vara lediga för själva matlagningen. Riktigt smooth. Och om du inte kan bestämma dig vad du vill laga så finns det tjänster som Cookpad. Det är en app som rymmer tusentals recept från deras egna användare. Riktiga tips, från riktiga personer.

Om det mot förmodan inte skulle räcka så finns det självklart oändligt med inspiration på internet. En Youtubekanal som vi rekommenderar för alla nya bagare är Filippa bakar.

Med det i skafferiet så ska det inte behöva vara så svårt att baka. Det är bara att sätta igång.

Få surfkoll.

Bild på stad i bergen

Tro det eller ej, men barn idag behöver hushålla med surf oftare än med pengar. Och det är inte helt lätt.

Men med hjälp av “Surfkoll” av appen Veckopengen blir det mycket enklare. Den låter dig utmana barnen att hålla sig inom en viss surfpott varje vecka. Du kan följa deras surf och ha koll på hur mycket de har kvar, direkt i telefonen. Och om de klarar av att hålla sig inom sin surfpott får de en belöning som du bestämmer.

Om du inte vet hur mycket surf du vill dela ut varje vecka så kan du dessutom göra ett snabbt test direkt i appen för att ta reda på hur mycket som vore rimligt. Som på räls.

Surfkollen gör det enklare för barnen att hantera surfen på ett ansvarsfullt sätt. Så de kan behålla cookiesarna och surfa upp dem med.

    app ikon veckopengen
Produktbild på apple iPhone 7

Apple iPhone 7

En ny familjemedlem presenterar sig. iPhone 7 är dessutom vassare än tidigare versioner. Kameran är helt ny och batteritiden har förbättrats. Skärmen är ljusare och har större färgomfång. Den är dessutom vatten- och dammtålig - perfekt för alla i familjen oavsett ålder. Lägg till de nya stereohögtalarna och två nya färger och du har något för alla smaker.

fr. 499 kr/mån

En kollektion för familjen.

Att samla familjen i ett abonnemang är inte bara bra för att spara. Det öppnar även för massor av möjligheter. Ovanpå det har vi satt ihop kollektion med allt från smarta tillbehör till spännande appar.