Bild på en person som betalar med sin smartwatch

Samsung Pay äntligen till Sverige

Bild på Gear VR med handkontroll

Uppdaterad Gear VR med handkontroll

När vi vet, vet du.

Väntar du precis som vi på fler detaljer kring Samsungs nästa flaggskepp? Signa upp dig här och håll dig uppdaterad när ryktena blir verklighet.  

Gör en intresseanmälan till nästa Galaxy

Välj det som passar dig

Ny Galaxy presenteras den 29 mars.

Fler rykten om nya Galaxy

 

Jämför storleken på chippet med ett mynt

Prestandan

Det är högst troligt att nästa generations Galaxy kommer använda sig av två processorer. Ett Exynos chip och ett Qualcomm Snapdragon chip. Den skulle innebära bättre prestanda än sin föregångare, S7:an. När vi pratar RAM-minne så finns det källor som säger 6 GB och andra 8 GB. Oavsett så kan vi nog vänta oss en uppgradering från S7:ans 4 GB.

Källa: mashable.com

Skärmen

Här flödar det olika rykten, ett som säger att Samsung kommer fortsätta med en vanlig variant och en med "edge" (välvd skärm).Och ett annat säger att alla varianterna kommer ha välvd skärm. Kanske får vi se en 4K-upplösning i den nya Galaxy då rykten nämner en Super AMOLED display med upplösningen 3,840 x 2,160.

Källa: mashable.com

Bild på vad som kan bli de olika varianterna på Galaxy S8
En närbild på vad som kan bli den nya galaxy

Röstassistent

Vi kan få se en helt ny och radikalt förbätrad assistent, Bixby. Den spås lära sig ditt användarmönster för att både fungera snabbare och till viss del förutse vilka appar eller tjänster du kommer att använda vid ett givet tillfälle. Enligt ryktena kommer den vara integrerad i alla förinstallerade appar.

Källa: mobil.se

Fingeravtrycksläsaren

Då större delen av framsidan ryktas bli en stor skärm behöver fingeravtrycksläsaren placeras på något annat ställe. Vissa spekulationer har pekat mot att den placeras direkt på skärmen, under glaset. Nackdelen är att den tekniken inte hinner bli redo för massproduktion innan release. Därför kan den fysiska fingeravtrycksläsaren istället hamna på baksidan. 

Källa: mobil.se

Bild på vad som kan bli de olika varianterna på nya Galaxy