karta på länder som ingår med abonnemanget Frihet

35 länder.
Ett abonnemang.

Den digitala världen tillhör alla. Du ska inte behöva lämna ditt digitala liv hemma när du reser. Därför ger vi dig nu möjligheten att kunna surfa vidare utomlands.

Med abonnemanget Telenor Frihet ingår:

  • Surfen i hela EU och nu även i Thailand, Malaysia samt Myanmar
  • Fria samtal och sms i EU
  • Fria samtal, sms och mms i Sverige

Res smartare.

Att kunna surfa lika bra på resan som hemma handlar inte bara om att hålla kontakten. Att kunna roama obehindrat är också en möjlighet att fylla din resa med nya upplevelser. Genom smarta sidor, appar och filmer kan du göra allt från att lära dig nya språk till att impulsboka nya bostäder och hitta de där smultronställena som bara lokalbefolkningen känner till.

Bild på person som tittar ut från ett flygplan

Guide de Paris

Hur du vill, när du vill illustration

Man kan lugnt säga att det finns gott om appar som kan hjälpa dig få ut det mesta av din Parisresa. Med Secrets de Paris får du tre underbara tips om dagen för smultronställen, shopping, restauranger eller annat mys. Den gör det enkelt att planera och krydda din weekendresa. Très bien! Och med Spotted by Locals kan du få lokala tips och tricks på hur du bäst kan uppleva Paris som en äkta “Parisienne”.

Ja, idag är möjligheterna många. Långt mycket fler än för bara några år sedan. För även i så turisttäta städer som Paris kan du få en helt unik upplevelse. Allt du behöver är telefonen i din ficka och roaming.

Spotted by locals app ikon

Spotted by locals

Sectrets de paris app ikon

Secrets de Paris

Amalfi på ren italienska

Det sägs att barn lär sig nya språk snabbare än vuxna. Om det är sant eller inte är svårt att säga. Något vi däremot vet är att språk är mer lättåtkomligt för alla idag. Med appar som Duolingo kan du genom enkla och roliga övningar lära dig ett nytt språk. Och det kostar inget. Den hjälper dig sätta upp dagliga mål och lär dig språket som om det vore ett spel på din telefon.

Duolingo app ikon

Duolingo

bild på fiskebåtar
Bild på stad i bergen

Svårare än så behöver det inte vara. Inte ens för en vuxen. Så här får du en utmaning: boka en enkelresa till Amalfi som avgår i sommar. Ta upp din mobil en gång om dagen och öva upp din Italienska. Om du inte pratar flytande när dagen är kommen måste du avboka flyget. Om du däremot pratar flytande vid det laget får du åka dit.

Lycka till!

Koh hit och Koh dit

Vet du vad? Att spendera ledigheten i Thailand behöver inte innebära att du ska slå läger på Phuket. Du kan uppleva mycket mer än så.

Med AirBnB i mobilen kan du hoppa mellan alla sorters Koh:s från dag till dag. Koh Mook idag kanske blir till Koh Payam imorgon, som i övermorgon kan vara något helt annat. Det är enkelt att vara spontan.

Bild på en ö
Bild på strand på skuggor från palmträd
app ikon AirBnB

AirBnB

bild på liten båt vid strand

Det är så enkelt att vara spont... vips! Du hann boka en hydda på Koh Kut innan du ens läst färdigt meningen. Precis så lätt kan det vara att uppleva något nytt. Några snabba klick och kan du kan hamna långt ifrån turisthotellens förutsägbara miljöer.

En kollektion för resan.

Frihet gör livet med mobilen gränslöst. För när surfen ingår kan du använda dina appar och webben precis som vanligt. Därför har vi satt ihop en kollektion med allt från smarta tillbehör till spännande appar som alla gör att du kan fylla din resa med möjligheter.

bild på mobilen samsung galaxy s7 edge med kartong

Samsung Galaxy S7 edge

En sann vän på resan är en riktigt bra smartphone. Med Samsung Galaxy S7 Edge tar du magiska bilder även i mörker eller i rörelse. Fånga ögonblicken som blir till minnen för livet. 

fr. 479 kr/mån