Generationskram

Man brukar säga att talang hoppar över en generation. Det måste då betyda att alla under 27 och över 65 har mer gemensamt än vad vi tror. Eller så är det bara så man säger för att generationerna ska komma närmare varandra. Vi gillar i alla fall när folk kommer närmare varandra, och för er har vi en rabatt så ni får pengar över till viktigare saker. Även en student vill ju kunna bjuda mormor på ett glas och visa hur face swap fungerar i Snapchat.

1200 kr i rabatt - för dig under 27.

Är du student och letar rabatter, eller försöker du av andra anledningar hålla nere kostnaderna varje månad? Då kan du ha hittat rätt. Oavsett om du är student eller inte, det viktiga är att du är under 27 för då får du nämligen en månadsrabatt på 50 kr under hela bindningstiden, oavsett vilken telefon du väljer. Perfekt för dig som är student och behöver hålla i slantarna, eller för dig som vill spara pengar till festivalbiljetter eller nästa resa. Dessutom ger vi dig ytterligare anledningar att välja oss.

  • Surfa och ring i hela EU – utan extra kostnad.
    Mer information om erbjudandet
  • 100 GB molnlagring.
  • Byt mobil varje år.
  • Fria samtal, sms och mms.
  • Kundservice dygnet runt.

Allt ingår. Samt att du får en rabatt som ger dig totalt 1 200 kr (- 50 kr/mån) att lägga på roligare saker än en mobiloperatör. Grattis.

Rabatten dras av i kassan när du har angett ditt personnummer.
Erbjudandet gäller när du beställer abonnemang Telenor Frihet 6 GB eller större med 24 månaders bindningstid.

Mer senior närvaro på nätet.

Det där med att teknik är svårt att förstå sig på det är bara något som yngre säger för att få vara ensamma på Facebook, Instagram och Snapchat. Men att förstå ny teknik kan i början innebära frustration. Välj då en mobiloperatör som förstår din frustration när inget vill fungera.

Vi finns i över 80 butiker runt om i landet och vår kundservice är öppen dygnet runt. Alltid redo att hjälpa till. Vi ger dig dessutom en månadsrabatt där du totalt sparar 720 kr som du kan lägga på annat. Varför inte ta några proffsiga profilbilder att använda på sociala medier.

Rabatten dras av automatiskt i kassan när du har angett ditt personnummer.
Gäller när du beställer abonnemang Telenor Frihet med 24 månaders bindningstid.

Populära mobiler

Samsung Galaxy S7 edge

fr. 579 kr/mån

Apple iPhone 6s

fr. 499 kr/mån

Sony Xperia X Compact

fr. 399 kr/mån

Våra abonnemang Telenor Frihet gäller för privatkunder och inkluderar samtal och meddelanden från annat EU/EES-land till svenska telefonnummer samt lokala nummer inom besökt EU/EES-land, samt användande av inkluderad surfmängd. Gäller ej samtal från Sverige till utlandet, samt samtal med särskild taxa. För övriga samtal se prislista. Surfhastighet upp till 1 Mbit/s utanför Skandinavien. Önskar du ta bort hastighetsbegränsningen kan du byta till löpande debitering, 0,58 kr/MB.