Håll ut! Snart är vi igenom Vabruari.

Vab-dagarna brukar dugga tätt hos barnfamiljer den här tiden på året vilket kan vara prövande för både stora och små. Här erbjuder vi tips på hur ni gör många och långa sjukdomsdagar mer uthärdliga.

Slut på surf – en utmaning.

Det här är inte perioden ni vill att surfen ska slå i taket, men om den råkar göra det köper ni enkelt till extra datamängd. Eller varför inte köpa i förväg, för säkerhets skull?

Träffa läkaren – hemma.

För den som behöver söka vård, men inte orkar släpa iväg familjen till en vårdcentral.

I appen KRY möter du en läkare via video. Du beskriver dina symptom, får en diagnos och om nödvändigt - ett recept. Utan att lämna hemmet.

Ha underhållningen redo!

Timmarna går sakta när man är sjuk och för att mota tristess och konflikt gäller det att ha förberett sin digitala underhållning väl.

Storytel
(0-99 år)

Här har ni tillgång till tusentals ljud- och e-böcker och får dessutom möjlighet att prova fritt i 14 dagar.

Barnkanalen
(3-8 år)

En play-tjänst som erbjuder SVT:s alla barnprogram för små och stora barn. På webben hittar man dessutom spel och pyssel.

Radioapans banankalas
(3-8 år)

En app för barn från Sveriges radio, anpassad för de yngre barnen med stora tryckytor, mycket ljud och animationer. 

Min bio
(2-8 år) 

Barnens egen biograf. En streamingtjänst skapad av Nordisk film i en app. Här hittar du film och tecknade serier. 

För dig som är Telenorkund:

Tidsfördriv för vuxna

Som Telenorkund tar du del av Aftonbladet Plus Premium för endast 1 krona. Här kan du läsa Aftonbladet tidning samt alla digitala magasin, direkt i din mobil eller surfplatta.

Nöje för hela familjen

Readly erbjuder tusentals välkända magasin från hela världen - på upp till 5 enheter samtidigt. Just nu bjuds alla Telenorkunder på minst två månader obegränsad läsning.