Telenor Företag ger dig det senaste

Det händer mycket inom IT och telekom, och det går snabbt. Vi hjälper dig att hålla koll på det senaste. Läs även vad vi har gjort för andra kunder med liknande utmaningar som du har.  

Så säkrar ni ett mobilt arbetssätt

Aldrig har förutsättningarna varit bättre för att arbeta mobilt utanför kontoret. Men det kräver också ett nytt säkerhetstänk kring mobiler och surfplattor. Jonas Selberg tipsar hur ni bäst undviker att företagsinformation hamnar i fel händer.

Mattias Juth spaning från Mobilitet 2017

Digitaliseringen av våra yrkesliv sker på bred front, men det gäller för arbetsgivare att prioritera rätt för att inte gå vilse i tekniken. Läs om Mattias Juths intryck efter en intensiv dag på trend-seminariet Mobilitet 2017.

Workplace by Facebook förenar 35 000 anställda

Efter att ha testkört Workplace by Facebook lanserade Telenor tjänsten till sina 35 000 anställda. Kommunikationsdirektör Pia Lindhe delar med sig av erfarenheter och tips till företag som vill prova.

5 chefstips som ger anställda bra balans

Flexibla arbetstider och ny digital teknik har många fördelar men kräver också att chefer sätter tydliga gränser. Arbetslivsforskaren Christin Mellner ger sina bästa tips för hur ledare kan skapa ett hållbart arbetsliv för sina anställda.

Tips för att bli en bra digital ledare

Släpp på prestigen och låt olika arbetsteam arbeta mer självständigt i sin egen takt. Det är en av grundfaktorerna för att lyckas med digitaliseringen på ett företag menar Beata Wickbom, digital strateg på HejDigitalt.

Så övertygar du chefen om kontorsfrihet.

Telenors Christian Strömlid tre argument för att arbeta kontorsfritt, utanför arbetsplatsen. Så får du din chef övertygad om att ett flexiblare arbetsliv lönar sig för ett företag.

Kontakta företagssäljare
KONTAKT

Kontakta företagssäljare

Få personlig rådgivning för ditt företag av våra kunniga säljare. Ring oss på 0200-15 90 88, besök butik eller lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss.

Till kontaktformulär