Telenor Företag ger dig det senaste

Det händer mycket inom IT och telekom, och det går snabbt. Vi hjälper dig att hålla koll på det senaste. Läs även vad vi har gjort för andra kunder med liknande utmaningar som du har.  

Experten: Så lyckas ni med molntjänster

En framgångsrik flytt av företagets datatjänster till molnet bygger på att man tänker rätt från början. Telenors expert Emma Fäldt ger tre tips för hur du lyckas välja rätt digitala lösningar till företaget.

Bästa tipsen för att lyckas med ett digitalt arbetssätt

Testa regelbundet nya digitala verktyg tillsammans och våga misslyckas! Det säger vår expert Sara From, som delar med sig av sina bästa råd för hur man kommer igång med ett digitalt arbetssätt.   

Tre tips för att locka talangerna till ditt företag

För att få de främsta medarbetarna gäller det att erbjuda en helhet, där möjligheten att jobba när och var man vill är tydlig. Det menar Johanna Håkansson, HR Manager på Telenor Företag.

Tre steg till effektivare samarbeten

Med rätt digital teknik kan företag jobba effektivare och få bättre arbetsresultat oavsett om medarbetarna befinner sig på eller utanför kontoret. Christian Strömlid berättar hur ditt företag kommer igång med nya sätt att samarbeta.

Andreas summerar Mobile World Congress 2017

Efter några intensiva dagar i ett vårlikt Barcelona är Andreas Kristensson, Partner and Alliance Manager på Telenor, tillbaka på svensk mark. Han summerar sina intryck från årets Mobile World Congress, den hittills största någonsin!

Trenderna på Mobile World Congress 2017

En banbrytande miniprojektor, en bilindustri i digital omvandling och så mässans stora snackis…Telenors Andreas Kristensson summerar sina starkaste intryck, direkt från årets Mobile World Congress i Barcelona.

Så säkrar ni ett mobilt arbetssätt

Aldrig har förutsättningarna varit bättre för att arbeta mobilt utanför kontoret. Men det kräver också ett nytt säkerhetstänk kring mobiler och surfplattor. Jonas Selberg tipsar hur ni bäst undviker att företagsinformation hamnar i fel händer.

Mattias Juth spaning från Mobilitet 2017

Digitaliseringen av våra yrkesliv sker på bred front, men det gäller för arbetsgivare att prioritera rätt för att inte gå vilse i tekniken. Läs om Mattias Juths intryck efter en intensiv dag på trend-seminariet Mobilitet 2017.

Kontakta företagsrådgivare
KONTAKT

Kontakta företagsrådgivare

Få personlig rådgivning för ditt företag av våra kunniga säljare. Ring oss på 0200-15 90 88, besök butik eller lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss.

Till kontaktformulär