Jobba smart
 • Jobba smart
Här berättar vi hur du kan förenkla din arbetsvardag med nya produkter, trender och tekniska lösningar. Läs om vad vi har gjort för andra kunder med liknande utmaningar som du har och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna inom IT- och telekombranschen. Läs mer
 

Vad är du intresserad av?

  • Telenor tipsar

   Förenkla din arbetsvardag med hjälp av råd och vägledningar kring arbetssätt, produkter, trender och tekniska lösningar. Visa artiklar

  • Smarta kundlösningar

   Vad kan Telenor göra för dig? Läs, lyssna och titta på vad vi har gjort för andra kunder med liknande utmaningar som du har. Visa artiklar

  • Trender och nyheter

   Håll dig uppdaterad och inspireras av de senaste trenderna och nyheterna inom IT- och telekombranschen. Visa artiklar

  • Prylar och teknik

   Lär dig mer om de senaste produkterna och tekniska lösningarna, vad dessa kan göra för dig och hur de fungerar. Visa artiklar

Telenor tipsar

Mats Forsberg - Telenor

Dags att byta jobbmobil i höst? Telenors expert Mats Forsberg har studerat aktuella modeller och hittat två som är särskilt intressanta för dig som arbetar mycket med mobilen.

Publicerad: 2016-08-30

Läs hela artikeln

Telenor tipsar

Snabbtips för att jobba mer utomhus!

Längtar du efter att då och då lämna kontorsstolen för att jobba ute i friska luften? Kontorsexperten Susanna Toivanen tipsar hur du enkelt kommer igång.

Publicerad: 2016-08-16

Läs hela artikeln

Telenor tipsar

Två tips för bra ordning i mobilen - Telenor Företag

Är det lite rörigt i mobilen efter sommaren? Vår expert Tobias Falkborn tipsar om två molntjänster som sorterar och lagrar dina foton och kontakter smidigt och säkert.

Publicerad: 2016-08-12

Läs hela artikeln

Telenor tipsar

Apparna som mjukstartar hösten

Sommarsemestern är för många snart slut och vardagens intåg kan kännas tumultartat. Här är tre appar som mildrar övergången från hängmattan till kontorsstolen.

Publicerad: 2016-08-04

Läs hela artikeln

Telenor tipsar

Johan Hägglund, DigiExam - Telenor Företag

Med egna erfarenheter av tentor där skrivkrampen slog till allt som oftast utvecklade Johan Hägglund och hans kompanjoner en lösning för att kunna skriva tentor och prov digitalt. Idag används DigiExam runt om i hela världen.

Publicerad: 2016-07-26

Läs hela artikeln

Telenor tipsar

Josefin Runquist, grundare di.stort - Telenor Företag

När Josefin Runquist 2015 vann Show Up Fashion Award tillsammans med sin vän Moa Antonsson gjorde de slag i saken och startade klädmärket di.stort. Med hjälp av sin webbshop och digital teknik lyckas de jobba tätt ihop trots att över 30 mil skiljer dem åt.

Publicerad: 2016-07-12

Läs hela artikeln

Telenor tipsar

Emil Erne, grundare Perfit - Telenor Företag

Att hitta rätt storlek när du handlar på nätet borde vara enklare. Den slutsatsen drog Emil Erne efter att ha skickat tillbaka sex kavajer som han beställt hem. Insikten ledde till idén om Perfit; en app som hjälper e-handlare att få bättre lönsamhet, minskar antalet returer och skapar nöjdare kunder.

Publicerad: 2016-07-05

Läs hela artikeln

Telenor tipsar

Att tappa bort eller bli bestulen på mobilen är aldrig roligt. Särskilt inte om du använder den flitigt i jobbet. Telenors Tobias Falkborn vet hur du garderar dig och agerar om olyckan skulle vara framme.

Publicerad: 2016-06-22

Läs hela artikeln

Trender och nyheter

Musik på jobbet anger rätta tonen - Telenor Företag

Lyssnar du på musik när du jobbar? Grattis! Enligt omfattande forskning motverkar det stress samtidigt som koncentrationen på arbetsuppgiften förbättras. Framförallt när du själv väljer låtarna.

Publicerad: 2016-06-09

Läs hela artikeln

Smarta kundlösningar

Patrik Ellis på Baga Water Technology - Telenor Företag

Patrik Ellis på Baga Water Technology hade en idé om att avlasta privatpersoner med tillsynsansvaret för egna minireningsverk. Detta blev möjligt med hjälp av en internet of things-baserad lösning från Telenor.

Publicerad: 2016-06-02

Läs hela artikeln

Telenor tipsar

Mattias Juth - Telenor Företag

För många företag är det numera en fråga om när inte om man ska introducera molntjänster. Telenors expert Mattias Juth svarar på tre vanliga frågor som företagare har när det gäller molntjänster och digitalisering.

Publicerad: 2016-05-30

Läs hela artikeln

Smarta kundlösningar

Sara Lidström på Lidström Kross - Telenor Företag

På Lidström Kross i Umeå tröttnade man till slut på att behöva åka flera mil i onödan för att få ordentlig mobiltäckning. Idag har man en telefonilösning som gör arbetet med att krossa sten både tryggare, effektivare och mer ekonomiskt.

Publicerad: 2016-05-26

Läs hela artikeln

 • Hittar du det du letar efter?
 • Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
 • Stäng

Kontakta rådgivare

Få personlig rådgivning för ditt företag av våra kunniga säljare. Ring oss, besök butik eller lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss.
  • Telefonnummer Telenor Företag
 • 0200-15 90 88

Varför Telenor?

Upptäck alla fördelar som företagare hos Telenor.
 • Varför Telenor