Täckningskarta

Med hjälp av vår täckningskarta kan du bland annat se var vi har 4G-täckning och vilka hastigheter du kan komma upp i. Men kom ihåg att hastigheten kan skilja sig från verkligheten beroende på vilken typ av mobil du använder och kringliggande objekt. För att surfa i 4G till exempel behöver du ha en mobil som klarar av den typen av frekvenser. 

Följ vår nätexpert så håller du dig uppdaterad om det senaste inom vår nätsatsning, nyheter inom 4G-täckning och nät, mobiltrender och mycker mer.

Normalhastighet

Normalhastigheten anges med ett intervall och avser ett genomsnitt för hela mobilnätet. Normalhastigheten speglar därför inte nödvändigtvis den enskilda användarens upplevelse. Normalhastigheten utgör således ingen garanti för vad den enskilda användaren faktiskt får vid varje tillfälle, utan är en uppskattning av vad användaren normalt kan förvänta sig.

Hastigheten kan variera beroende på en mängd olika saker, exempelvis geografiska förhållanden, om du befinner dig inomhus eller utomhus, hur många som samtidigt ringer eller surfar inom samma område och vilken mobiltelefon, surfplatta, modem eller router du använder. Om du har ett abonnemang med begränsad datavolym och förbrukat denna volym så uppnås en lägre hastighet. Om du har ett abonnemang med begränsad hastighet så är det inte möjligt att uppnå en högre hastighet.

  • Normalhastighet 2G: 0,1 – 0,2 Mbit/s
  • Normalhastighet 3G: 2 – 10 Mbit/s
  • Normalhastighet 4G: 10 – 40 Mbit/s
Sony Xperia X Compact i färgen vit
35 länder. Ett abonnemang.

Köp tillsammans med valfri mobil.

Från 249 kr/mån