Nya idéer, nya möjligheter.

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu söker vi 130 kollegor som tänker nytt på sitt eget vis. Och det i en digital värld där vi bara är i början av utvecklingen.

Lediga jobb.

Här hittar du tjänster inom sälj, marknad, kundsupport, IT, webbutveckling, nätinfrastruktur, finans, HR och många fler.

Vi rekryterar på kompetens.

När vi anställer nya medarbetare är det kompetens - kunskaper och färdigheter - som avgör. Det ger oss inte bara en mångfald av medarbetare - det ger också varje person bäst förutsättningar att lyckas i sitt jobb. Vi ser till att rekrytera kompetensbaserat med hjälp av olika verktyg, till exempel tester, för att säkerställa att alla kandidater bedöms på ett rättvist sätt. För att komplettera bilden av våra kandidater ingår referenstagning och bakgrundskontroller i rekryteringsprocessen.

Har du frågor kring vår rekryteringsprocess?

Kontakta oss på hrsweden@telenor.se.
För frågor om en specifik rekryteringsprocess, sök efter kontaktperson i annonsen.

Registrera eller uppdatera ditt CV.

Om du inte hittar någon ledig tjänst som intresserar dig just nu, kan du registrera ditt CV och skapa en ”jobbagent”. Då blir du meddelad när vi har ett nytt jobb som matchar din profil. Du kan också kontinuerligt uppdatera din information i vår kandidatdatabas. Registrera dig