Management Trainee

Telenor Sverige erbjuder en 12 månaders traineeperiod där du kommer få arbeta i tätt samspel med ledare i vår företagsledning och där du får inblick i de stora frågorna som rör vår bransch. Du får en unik möjlighet att lära dig och förstå de dagliga utmaningarna vi står inför och du får insikt i hur ledarskap och beslutsfattande genomdrivs på managementnivå. Det är en stark start på en karriär inom en internationell telekomkoncern, i en bransch med snabb utvecklingstakt!

Vi söker ambitiösa nya talanger som kan – och vill – arbeta i en prestations- och målinriktad arbetsmiljö med engagerade och drivna medarbetare, där man får utföra en mängd olika arbetsuppgifter. Om du känner att det stämmer in på dig, då kan du bli en av våra traineer.

Rekryteringen av nya Management Trainees inför hösten 2016 är nu avslutad. Håll utkik efter information om nästa års traineerekrytering under hösten 2016.

Vad är nästa steg efter traineeperioden?

Sedan starten 2007 av satsningen Management Trainee har de flesta traineer fortsatt sin bana inom Telenor efter avslutad traineeperiod och arbetar nu inom olika områden inom Telenor-koncernen. Här kan du läsa om vad några av våra tidigare traineer gör idag.

Karriärtips!

  1. Fundera på vad just du kan bidra med – vilka är dina starka sidor?

  2. Kombinera att själv söka upp intressanta arbetsgivare med att använda dig av ditt nätverk.

  3. Håll dig kort. Ett personligt brev bör inte vara längre än en A4-sida.