iPhone 14

iPhone 14 och iPhone 14 Plus är ett stor steg fram för batteritiden. Nu finns den även i gult. Köp den redan idag. 

Applenyheter från Telenor

 

iPhone 14 - den stora nyheten 2022

iPhone 14 Pro. Bortom Pro.

Upplev iPhone på ett helt nytt sätt med Dynamic Island och en skärm som alltid är på. Fota och filma otroliga detaljer med en huvudkamera med 48 MP upplösning. iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max är här! 

Apple Watch Ultra

Nu börjar äventyret! Apple Watch Ultra – den tåligaste klockan hittills och perfekt för extremsporter. Med extra stor skärm, tekniskt avancerad urtavla och upp till 60 timmars batteritid är den designad att flytta gränser.

Stor och större

7 september 2022 lanserade Apple nya iPhone 14 serien som bland annat består av iPhone 14 och iPhone 14 Plus. 

Hela serien är ett stort kliv fram för smartphones med nytt krashdetekteringsystem, ny huvudkamera och förbättrad bildbearbetning.

Skaffa den idag!

Apple Watch 8

Apple Watch Series 8 är allt du älskar med Apple Watch och mer. Den kommer med en stor, ljus always-on-display och nya urtavlor, och motiverar dig till att hålla dig aktiv med nya träningsformer, sömnspårning och hälsosensorer.

 

Få de senaste nyheterna

Fyll i dina uppgifter på en minut:

Jag vill gärna ha nyheter på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas