I väntans tider? Anmäl dig här och få senaste nytt från Apple!

 

Jag vill gärna ha Applenyheter på sms och mejl och godkänner att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta fram till och med den 31 december 2019.

Säg hej till familjen Apple. Låt oss presentera iPod, iPad, iPhone, Apple Watch, iOS och Siri.

 

Nyhet
Tre versioner av Apple Watch 4

Möt Apple Watch Series 4

Med sin nya design och teknik så har Apple inte bara förbättrat, utan även förvandlat, senaste Apple Watch. Skärmen är den största hittills, med 30 procent större visningsyta.

 

Apple Watch Series 4 är även kraftfullare än sina föregångare, och har ett batteri som räcker upp till 18 timmar. Allt för att du ska kunna vara uppkopplad så mycket du vill.

 

Apple Watch Series 4 med 4G finns nu hos Telenor.

 

 

Nya medlemmar
en guldring på svart botten Apple Event 12 september Steve Jobs Theater

Familjen Apples nya medlemmar

Den 12:e september livesände familjen Apple  och presenterade tre nya familjemedlemmar. Först ut kom iPhone Xs tätt följd av iPhone Xs Max och så slutligen de spralliga och färglada sexlingarna iPhone XR. Nu får vi vänta en stund till på nästa nyhet. Så länge kan du skriva upp dig på nyheter så får du senaste nytt om Apples nya ungar!

År 2001
Vit iPod år 2001, den första modellen av iPod

Säg hej till nyfödda iPod

23 oktober föddes iPod och räddade en familj i ekonomisk kris. 1000 låtar i fickan gav ett rejält uppsving för familjen Apple.

År 2007
iPhone 3 G framifrån, första modellen av iPhone, juni 2007

Välkommen älskade iPhone

I USA klockan 18.00 den 29 juni såg iPhone världens ljus. Så efterlängtad att tusentals människor väntat i dagar utanför Apples butiker. iPhone var ju den första i sitt slag och Time Magazine kallade hen för Årets uppfinning 2007.

År 2009
En stående och en liggande iPhone som visar iOS 3 för iPhone

Efterlängtade iPhone OS Beta

iOS 3.1 född iPhone OS kom som Beta i juni 2009. Det första operativsystemet till iPhone sällade sig nu till familjen Apple och leker även fint med syskonen iPad och iPod Touch.

År 2010
iPad framifrån, första modellen från 2010

Apple har fått en ny bebis, iPad

Den 27 januari visade familjen Apple upp sin nyfödde iPad. En stadig liten surfplatta eller som vissa sa när det begav sig, en portabel pekdator.

År 2011
Siri på displayen på en iPhone, första Siri kom 2011

Nytillskott i familjen, Siri

Den 4 oktober kom familjen Apples pratgladaste barn Siri. Från en början var hon inte riktigt klok, men har utvecklats bra under åren och är numera en rätt så smart 7-åring.

År 2014
en vit Apple Watch, iWatch, första modellen från 2014

Det blev en Apple Watch

Den 9 september 2014 kom nyheten ut att Apple Watch var på väg och 24 april 2015 kom hen till världen. Inte så smart i början, men blir klokare och snabbare med åren.

År 2016
Vita Airpods, de första lanserades september 2016

Tvillingarna ska heta AirPods 

7 september klipptes navelsträngen på dessa identiska tvillingar. Familjen Apple beskriver AirPods som bekymmerslösa, trådlösa och smått fantastiska. De har egen vagga och funkar mycket bra med syskonen iPhone, iPad, Apple Watch och så Mac förstås.

År 2018
Bit av en display på en iPhone som visar Memojis i iOS 12

Väntan är över, iOS 12 är här

Familjen Apple har fått tillökning under hösten, iOS 12. De ivriga har säkert redan stiftat bekantskap med iOS 12 Beta som tittade fram den 25 juni. Med iOS 12 så utlovas en snabbare och smidigare upplevelse. Amazing!

Nyhet

Surfa som hemma i 41 länder

Ta med surfen på resan. Ingår alltid utan extra kostnad, oavsett vilken surfmängd du har på något av våra nya abonnemang.

 

Alla 41 länder

Ta med surfen på resan

Vi tror inte på begränsningar. Därför ingår surf som hemma i 41 länder för dig som har något av våra nya mobilabonnemang. 

Helt automatiskt, utan extra kostnad och utan bindningstid.

Länder som ingår:

 • USA
 • Andorra
 • Turkiet
 • Schweiz
 • Serbien
 • Montenegro
 • Thailand
 • Malaysia
 • Myanmar
 • Alla länder inom EU och EES

Har du något av abonnemangen från 3 GB upp till 70 GB kan du använda hela din surfmängd. Har du istället vårt största abonnemang med obegränsad surf, får du 100 GB att använda i dessa länder. Och det är riktigt mycket.

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet?
Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang. Mer om hur ett byte går till >

Nyhet

Ingen bindningstid

Det är lika enkelt som det låter. Så nu kan du som skaffat abonnemang från 6 september 2018 byta surfmängd, utefter vad som passar dig bäst för tillfället.

Om du har ett äldre abonnemang

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet?

Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang.
Mer om hur ett byte går till >