Håll dig uppdaterad

Vill du få det senaste nyheterna om Apple och nya Appleprodukter? Signa upp dig nedan så håller vi dig uppdaterad med nya släpp, produkter, rykten och erbjudanden från Apple.

Applenyheter från Telenor

 

Få de senaste nyheterna

Fyll i dina uppgifter på en minut:

Jag vill gärna ha nyheter på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

iPhone 14

iPhone 14 och iPhone 14 Plus är ett stor steg fram för batteritiden. Nu finns den även i gult. Köp den redan idag. 

iPhone 14 Pro. Bortom Pro.

Upplev iPhone på ett helt nytt sätt med Dynamic Island och en skärm som alltid är på. Fota och filma otroliga detaljer med en huvudkamera med 48 MP upplösning. iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max är här! 

Apple Watch Ultra

Nu börjar äventyret! Apple Watch Ultra – den tåligaste klockan hittills och perfekt för extremsporter. Med extra stor skärm, tekniskt avancerad urtavla och upp till 60 timmars batteritid är den designad att flytta gränser.

Stor och större

7 september 2022 lanserade Apple nya iPhone 14 serien som bland annat består av iPhone 14 och iPhone 14 Plus. 

Hela serien är ett stort kliv fram för smartphones med nytt krashdetekteringsystem, ny huvudkamera och förbättrad bildbearbetning.

Skaffa den idag!

Apple Watch 8

Apple Watch Series 8 är allt du älskar med Apple Watch och mer. Den kommer med en stor, ljus always-on-display och nya urtavlor, och motiverar dig till att hålla dig aktiv med nya träningsformer, sömnspårning och hälsosensorer.

Uppgradera till nya iPhone SE

Prisvärda iPhone SE är mångas favorit med sin kompakta storlek, och med A15 Bionic-chippet är den riktigt snabb och kraftfull. Glaset är det tåligaste någonsin i en iPhone - designat för att hålla. iPhone SE 3rd Gen finns i färger.

iPad Air har uppdaterats med M1-chippet för en otroligt snabb upplevelse. Skapa avancerade designer, redigera eller använd den till gaming - du blir inte besviken. iPad Air kommer i hela fem vackra färger, är utrustade med Liquid Retina-display och självklart redo för 5G för bästa uppkoppling.

Titta gärna nämre på iPhone SE 3rd Gen och andra modeller från Apple.

iPhone 13 har sett dagens ljus

Vi var många som med spänning såg fram emot de nya mobilerna från Apple. Som väntat presenterade Apple fyra nya telefoner under 2021, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max.

Hela serien har skapat stort ha-begär. Med snabba A15 Bionic-chip och riktigt bra mobilkameror som levererar grym bildkvalitet även i minsta möjliga ljus, belv serien snabbt en kundfavorit.

Köp din iPhone 13 idag!

Så mycket spännande

Under Apples event den 20 april 2021 presenterades en helt ny färg på iPhone 12 och 12 mini – lila. Förutom det presenterades som förväntat även AirTag. Den hjälper dig att hålla koll på allt i livet, till exempel din iPhone. Stil ska ha stil. AirTag kommer dessutom som ett smakfullt samarbete med Hermès! Det kommer även en ny Apple TV 4K, självklart bättre än någonsin. Många hade nog väntat på att en ny iPad Pro skulle presenteras och precis så blev det, dessutom med 5G. M1-chippet gör den starkare än någonsin. Samma chip sitter även i nya iMac, som kommer i flera olika färger.

Ännu fler nyheter från Apple!

Det blev självklart bara inte nya iPhones, utan även uppdaterade iPads och Apple Watch.

Apple Watch Series 7 innehåller en rad klockor med riktigt vassa skärmar - de största hittills och ännu tunnare, med optimerad ljusstyrka för bättre användarupplevelse. 

Apple presenterade nya versioner av iPad och minstingen iPad mini. Med chipet A13 Bionic är nya iPad 20% snabbare än sin föregångare, och den uppdaterade kameran med 12 MP innehåller Center Stage-funktionen som gör videosamtal enklare och mer naturliga.

Tillskott till Apple Watch-serien

Så kom den. Eller snarare de, eftersom det faktiskt pratades om två – Apple Watch Series 6 och Apple Watch SE. Likt tidigare fokuserar Apple på hälsa, träning och välmående. Klockan håller koll på dig under hela dagen, bland annat hur du sover och hur du syresätter blodet. Olika färger finns det gott om, och du kommer garanterat hitta en storlek och färg som passar dig. Dessutom har Apple använt återvunna material i smartklockorna.

Apple Watch SE är den perfekta smartklockan för de yngre familjemedlemmarna, med hög kvalitet till ett snällare pris.

Snabba, snygga, smarta

iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 mini är Apples senaste lurar! Vill du ha ett kompakt kraftpaket som ligger perfekt i handen eller den mest avancerade iPhone hittills? Välj vilken som passar dig bäst.

iPad 2020

Nya duon från Apple

Den som väntade på en iPad, väntade inte för länge. Under eventet presenterades två olika modeller: iPad generation 8 och iPad Air. Apple Pencil är självklart kompatibel med båda.

iPad 8 är snabbare än de flesta surfplattorna på marknaden, har ett batteri utan dess like och en fantastisk kamera. A12-chippet gör det smidigt att hoppa mellan appar och sköta arbetet, var som helst.

iPad Air kommer i fem lekfulla färger (vad sägs om roséguld eller himmelsblå?) och har ett A14-chip, som gör den snabbare än en dator. Den har en skärm som poppar och gör filmtittande och spelande till en fröjd. USBC-ingången gör att du smidigt kan föra över filer och bilder. iPad Air blir tillgänglig senare i oktober.

Låt oss presentera hela familjen Apple och deras historia. iPod, iPad, iPhone, Apple Watch, Airpods, iOS och Siri.

 

År 2001
Vit iPod år 2001, den första modellen av iPod

Säg hej till nyfödda iPod

23 oktober föddes iPod och räddade en familj i ekonomisk kris. 1000 låtar i fickan gav ett rejält uppsving för familjen Apple.

År 2007
iPhone 3 G framifrån, första modellen av iPhone,  juni 2007

Välkommen älskade iPhone

I USA klockan 18.00 den 29 juni såg iPhone världens ljus. Så efterlängtad att tusentals människor väntat i dagar utanför Apples butiker. iPhone var ju den första i sitt slag och Time Magazine kallade hen för Årets uppfinning 2007.

År 2009
En stående och en liggande iPhone som visar iOS 3 för iPhone

Efterlängtade iPhone OS Beta

iOS 3.1 född iPhone OS kom som Beta i juni 2009. Det första operativsystemet till iPhone sällade sig nu till familjen Apple och leker även fint med syskonen iPad och iPod Touch.

År 2010
iPad framifrån, första modellen från 2010

Apple har fått en ny bebis, iPad

Den 27 januari visade familjen Apple upp sin nyfödde iPad. En stadig liten surfplatta eller som vissa sa när det begav sig, en portabel pekdator.

År 2011
Siri på displayen på en iPhone, första Siri kom 2011

Nytillskott i familjen, Siri

Den 4 oktober kom familjen Apples pratgladaste barn Siri. Från en början var hon inte riktigt klok, men har utvecklats bra under åren och är numera en rätt så smart 7-åring.

År 2014
en vit Apple Watch, iWatch, första modellen från 2014

Det blev en Apple Watch

Den 9 september 2014 kom nyheten ut att Apple Watch var på väg och 24 april 2015 kom hen till världen. Inte så smart i början, men blir klokare och snabbare med åren.

År 2016
Vita Airpods, de första lanserades september 2016

Tvillingarna ska heta AirPods 

7 september klipptes navelsträngen på dessa identiska tvillingar. Familjen Apple beskriver AirPods som bekymmerslösa, trådlösa och smått fantastiska. De har egen vagga och funkar mycket bra med syskonen iPhone, iPad, Apple Watch och så Mac förstås.

År 2017

iPhone X - familjens nya stjärna

Föddes 3 november utan hemknapp, 143,6 mm lång och väger 174 gram. Varmt välkommen till familjen Apple och vad vi älskar dig för att du är den första att alltid känna igen oss.

År 2018
Bit av en display på en iPhone som visar Memojis i iOS 12

Väntan är över, iOS 12 är här

Familjen Apple har fått tillökning under hösten, iOS 12. De ivriga har säkert redan stiftat bekantskap med iOS 12 Beta som tittade fram den 25 juni. Med iOS 12 så utlovas en snabbare och smidigare upplevelse. Amazing!

Äldre nyheter om Apple hos Telenor

 

Nyheter från eventet 13 oktober

Hur bra är kameran och skärmen hos nya iPhone? Vad mer presenterades under höstens stora händelse? Hörde vi HomePod mini och MagSafe? Vi ger dig stenkoll på läget!

Välkommen iPhone SE!

En ny iPhone redan på våren? Ja, du hörde rätt! Nu kan du köpa Apples senaste nyhet – iPhone SE. Här har man plockat det kraftfulla chippet som gjort iPhone 11 Pro till mångas favorit, och givit det en mer klassisk, men samtidigt helt ny skrud. Vill du ha hög kvalitet till ett bra pris - varsågod!

Säg hej till nya iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max!

Nyheterna för 2019 är tre nya mobiler, iPhone 11, proffsversionen 11 Pro och större 11 Pro Max. Snackisarna blev helt klart att filma och fota i ultravidvinkel, samt det nya uttrycket Slofies. 

Du kan läsa och jämföra de nya modellerna. Så blir det ett enklare val när du ska välja din nya följeslagare.

Femte generationens Apple Watch

Apple Watch Series 5 har en urtavla som aldrig sover. Pussla ihop klockan så som du vill ha den, välj mellan flera olika stilar och material. Med den inbyggda kompassen blir det ännu lättare att hitta.

Kombinera din Apple Watch med e-sim för ännu mer frihet. Lägg bara till Mobiluppkoppling klocka när du beställer.

Välkomna sjunde generationens iPad

Nu kommer alla iPad-älskare kunna göra ännu mer tack vare iPadOS. Hemskärmen får en ny design och du får ett flytande tangentbord som du kan förminska för att se mer av innehållet på skärmen.


iPad 2019 finns här på Telenor. Köp din redan idag!

E-sim

E-sim för Apple Watch, iPhone och iPad

Känn dig ännu friare med e-sim. Beställ tjänsten Mobiluppkoppling klocka till din Apple Watch. Om du redan är kund hos oss så kan du dessutom beställa ett e-sim till iPhone eller iPad. Det gör du enkelt i Mitt Telenor. Detta fungerar dock enbart på modeller som är kompatibla med e-sim.

Möt Apple Watch Series 4

Med sin nya design och teknik så har Apple inte bara förbättrat, utan även förvandlat, senaste Apple Watch. Skärmen är den största hittills, med 30 procent större visningsyta.

Apple Watch Series 4 är även kraftfullare än sina föregångare, och har ett batteri som räcker upp till 18 timmar. Allt för att du ska kunna vara uppkopplad så mycket du vill.

Nya medlemmar
iPhone Xs, Xs Max och XR som släpptes 2018

Familjen Apples nya medlemmar

Den 12 september 2018 livesände familjen Apple  och presenterade tre nya familjemedlemmar. Först ut kom iPhone Xs tätt följd av iPhone Xs Max och så slutligen de spralliga och färglada sexlingarna iPhone XR.

Få rabatt

Få rabatt när du samlar mobil och bredband eller tv.

Bra att veta

Byt mobil när du vill

Hos oss kan du byta din mobil till en ny efter 12 månader utan att det kostar något extra. Givetvis återanvänder vi din gamla mobil.

Samla familjen

Samla alla du kallar familj i ett abonnemang och spara pengar.