En ny era för iPhone

Fyra nykomlingar, alla är dessutom redo för 5G - iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 mini.

köp iPhone 12 och 12 pro

 

Vi håller dig uppdaterad!

Just nu! Anmäl ditt intresse och få en rabattkod på tillbehör:

Jag vill gärna ha Apple-nyheter på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål fram till och med den 31 december 2020. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

iPhone-vecka med rabatt på Obegränsat

Just nu sparar du 2 640 kr på valfri iPhone när du köper den med obegränsad surf – så missa inte att köpa din Apple-favorit redan idag.

Gäller endast till 29 oktober.

Proffskamera. Proffskapacitet - iPhone 12 Pro

Höstens iPhones ser dagens ljus

Så hände det! Vi är många som har väntat på nya mobilerna från Apple. Nu äntligen kan du byta upp dig från en iPhone 11 till en iPhone 12. Som väntat presenterade Apple fyra nya telefoner iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini och iPhone Pro Max men det är bara de två första vi får stifta bekantskap med redan nu. De två senare kommer senare under oktober och under november.

Den som väntade på något gott väntade absolut inte för länge när det kommer till iPhone 12. Nyheter som presenterades under kvällens event var bland annat HomePod Mini som förenklar i vardagen, för hela familjen, på flera sätt!

Vilka nyheter presenterades under eventet 13 oktober?

Det har vi stenkoll på för att vi vill ge dig stenkoll på det! Hur bra är kameran, hur bra är skärmen och vad mer presenterades under höstens stora händelse?

Missade du något? Upplev eventet igen!

Tillskott till Apple Watch-serien

Så kom den. Eller snarare de, eftersom det faktiskt pratades om två – Apple Watch Series 6 och Apple Watch SE. Likt tidigare fokuserar Apple på hälsa, träning och välmående. Klockan håller koll på dig under hela dagen, bland annat hur du sover och hur du syresätter blodet. Olika färger finns det gott om, och du kommer garanterat hitta en storlek och färg som passar dig. Dessutom har Apple använt återvunna material i smartklockorna.

Apple Watch SE är den perfekta smartklockan för de yngre familjemedlemmarna, med hög kvalitet till ett snällare pris.

iPad 2020

Nya duon från Apple

Den som väntade på en iPad, väntade inte för länge. Under eventet presenterades två olika modeller: iPad generation 8 och iPad Air. Apple Pencil är självklart kompatibel med båda.

iPad 8 är snabbare än de flesta surfplattorna på marknaden, har ett batteri utan dess like och en fantastisk kamera. A12-chippet gör det smidigt att hoppa mellan appar och sköta arbetet, var som helst.

iPad Air kommer i fem lekfulla färger (vad sägs om roséguld eller himmelsblå?) och har ett A14-chip, som gör den snabbare än en dator. Den har en skärm som poppar och gör filmtittande och spelande till en fröjd. USBC-ingången gör att du smidigt kan föra över filer och bilder. iPad Air blir tillgänglig senare i oktober.

Välkommen iPhone SE!

En ny iPhone redan på våren? Ja, du hörde rätt! Nu kan du köpa Apples senaste nyhet – iPhone SE. Här har man plockat det kraftfulla chippet som gjort iPhone 11 Pro till mångas favorit, och och givit det en mer klassisk, men samtidigt helt ny skrud. Vill du ha hög kvalitet till ett bra pris - varsågod!

Låt oss presentera hela familjen Apple och deras historia. iPod, iPad, iPhone, Apple Watch, Airpods, iOS och Siri.

 

År 2001
Vit iPod år 2001, den första modellen av iPod

Säg hej till nyfödda iPod

23 oktober föddes iPod och räddade en familj i ekonomisk kris. 1000 låtar i fickan gav ett rejält uppsving för familjen Apple.

År 2007
iPhone 3 G framifrån, första modellen av iPhone,  juni 2007

Välkommen älskade iPhone

I USA klockan 18.00 den 29 juni såg iPhone världens ljus. Så efterlängtad att tusentals människor väntat i dagar utanför Apples butiker. iPhone var ju den första i sitt slag och Time Magazine kallade hen för Årets uppfinning 2007.

År 2009
En stående och en liggande iPhone som visar iOS 3 för iPhone

Efterlängtade iPhone OS Beta

iOS 3.1 född iPhone OS kom som Beta i juni 2009. Det första operativsystemet till iPhone sällade sig nu till familjen Apple och leker även fint med syskonen iPad och iPod Touch.

År 2010
iPad framifrån, första modellen från 2010

Apple har fått en ny bebis, iPad

Den 27 januari visade familjen Apple upp sin nyfödde iPad. En stadig liten surfplatta eller som vissa sa när det begav sig, en portabel pekdator.

År 2011
Siri på displayen på en iPhone, första Siri kom 2011

Nytillskott i familjen, Siri

Den 4 oktober kom familjen Apples pratgladaste barn Siri. Från en början var hon inte riktigt klok, men har utvecklats bra under åren och är numera en rätt så smart 7-åring.

År 2014
en vit Apple Watch, iWatch, första modellen från 2014

Det blev en Apple Watch

Den 9 september 2014 kom nyheten ut att Apple Watch var på väg och 24 april 2015 kom hen till världen. Inte så smart i början, men blir klokare och snabbare med åren.

År 2016
Vita Airpods, de första lanserades september 2016

Tvillingarna ska heta AirPods 

7 september klipptes navelsträngen på dessa identiska tvillingar. Familjen Apple beskriver AirPods som bekymmerslösa, trådlösa och smått fantastiska. De har egen vagga och funkar mycket bra med syskonen iPhone, iPad, Apple Watch och så Mac förstås.

År 2017

iPhone X - familjens nya stjärna

Föddes 3 november utan hemknapp, 143,6 mm lång och väger 174 gram. Varmt välkommen till familjen Apple och vad vi älskar dig för att du är den första att alltid känna igen oss.

År 2018
Bit av en display på en iPhone som visar Memojis i iOS 12

Väntan är över, iOS 12 är här

Familjen Apple har fått tillökning under hösten, iOS 12. De ivriga har säkert redan stiftat bekantskap med iOS 12 Beta som tittade fram den 25 juni. Med iOS 12 så utlovas en snabbare och smidigare upplevelse. Amazing!

Äldre nyheter om Apple hos Telenor

 

Säg hej till nya iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max!

Nyheterna för 2019 är tre nya mobiler, iPhone 11, proffsversionen 11 Pro och större 11 Pro Max. Snackisarna blev helt klart att filma och fota i ultravidvinkel, samt det nya uttrycket Slofies. 

Du kan läsa och jämföra de nya modellerna. Så blir det ett enklare val när du ska välja din nya följeslagare.

Femte generationens Apple Watch

Apple Watch Series 5 har en urtavla som aldrig sover. Pussla ihop klockan så som du vill ha den, välj mellan flera olika stilar och material. Med den inbyggda kompassen blir det ännu lättare att hitta.

Kombinera din Apple Watch med e-sim för ännu mer frihet. Lägg bara till Mobiluppkoppling klocka när du beställer.

Välkomna sjunde generationens iPad

Nu kommer alla iPad-älskare kunna göra ännu mer tack vare iPadOS. Hemskärmen får en ny design och du får ett flytande tangentbord som du kan förminska för att se mer av innehållet på skärmen.


iPad 2019 finns här på Telenor. Köp din redan idag!

E-sim

E-sim för Apple Watch, iPhone och iPad

Känn dig ännu friare med e-sim. Beställ tjänsten Mobiluppkoppling klocka till din Apple Watch. Om du redan är kund hos oss så kan du dessutom beställa ett e-sim till iPhone eller iPad. Det gör du enkelt i Mitt Telenor. Detta fungerar dock enbart på modeller som är kompatibla med e-sim.

Möt Apple Watch Series 4

Med sin nya design och teknik så har Apple inte bara förbättrat, utan även förvandlat, senaste Apple Watch. Skärmen är den största hittills, med 30 procent större visningsyta.

Apple Watch Series 4 är även kraftfullare än sina föregångare, och har ett batteri som räcker upp till 18 timmar. Allt för att du ska kunna vara uppkopplad så mycket du vill.

Nya medlemmar
iPhone Xs, Xs Max och XR som släpptes 2018

Familjen Apples nya medlemmar

Den 12 september 2018 livesände familjen Apple  och presenterade tre nya familjemedlemmar. Först ut kom iPhone Xs tätt följd av iPhone Xs Max och så slutligen de spralliga och färglada sexlingarna iPhone XR.

Tips till resan

Surfa som hemma i 41 länder

Ta med surfen på resan. Ingår alltid utan extra kostnad, oavsett vilken surfmängd du har på något av våra nya abonnemang.

Bra att veta

Byt mobil när du vill

Hos oss kan du byta din mobil till en ny efter 12 månader utan att det kostar något extra. Givetvis återanvänder vi din gamla mobil.

Abonnemang

Ingen bindningstid

Det är lika enkelt som det låter. Så nu kan du som skaffat abonnemang från 6 september 2018 byta surfmängd, utefter vad som passar dig bäst för tillfället.