I väntans tider?

Anmäl dig här och få senaste nytt om Apple först av alla.

Nästa nyhet från Apple är nya Apple Watch Series 5

 

Jag vill gärna ha Apple-nyheter på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål fram till och med den 31 december 2020. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

Nyhet

Välkommen iPhone SE!

Vissa av er har väntat länge, det har vi också, och nu är den äntligen här. Nu kan du köpa Apples senaste nyhet – iPhone SE. Här har man plockat det kraftfulla chippet som gjort iPhone 11 Pro till mångas favorit, och och givit det en mer klassisk, men samtidigt helt ny skrud. Vill du ha hög kvalitet till ett bra pris - varsågod!

Säg hej till nya iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max!

Nyheterna för 2019 är tre nya mobiler, iPhone 11, proffsversionen 11 Pro och större 11 Pro Max. Snackisarna blev helt klart att filma och fota i ultravidvinkel, samt det nya uttrycket Slofies. 

Du kan läsa och jämföra de nya modellerna. Så blir det ett enklare val när du ska välja din nya följeslagare.

Femte generationens Apple Watch

Den nya Apple Watch Series 5 har en urtavla som aldrig sover. Pussla ihop klockan så som du vill ha den, välj mellan flera olika stilar och material. Med den inbyggda kompassen blir det ännu lättare att hitta.

Nu kan du köpa den hos oss. Kombinera med e-sim för ännu mer frihet. Lägg bara till Mobiluppkoppling klocka när du beställer.

iPad 2019

Välkomna sjunde generationens iPad

Nu kommer alla iPad-älskare kunna göra ännu mer tack vare iPadOS. Hemskärmen får en ny design och du får ett flytande tangentbord som du kan förminska för att se mer av innehållet på skärmen.


Nya iPad 2019 har landat hos Telenor. Köp din redan idag!

Låt oss presentera hela familjen Apple och deras historia. iPod, iPad, iPhone, Apple Watch, Airpods, iOS och Siri.

 

År 2001
Vit iPod år 2001, den första modellen av iPod

Säg hej till nyfödda iPod

23 oktober föddes iPod och räddade en familj i ekonomisk kris. 1000 låtar i fickan gav ett rejält uppsving för familjen Apple.

År 2007
iPhone 3 G framifrån, första modellen av iPhone, juni 2007

Välkommen älskade iPhone

I USA klockan 18.00 den 29 juni såg iPhone världens ljus. Så efterlängtad att tusentals människor väntat i dagar utanför Apples butiker. iPhone var ju den första i sitt slag och Time Magazine kallade hen för Årets uppfinning 2007.

År 2009
En stående och en liggande iPhone som visar iOS 3 för iPhone

Efterlängtade iPhone OS Beta

iOS 3.1 född iPhone OS kom som Beta i juni 2009. Det första operativsystemet till iPhone sällade sig nu till familjen Apple och leker även fint med syskonen iPad och iPod Touch.

År 2010
iPad framifrån, första modellen från 2010

Apple har fått en ny bebis, iPad

Den 27 januari visade familjen Apple upp sin nyfödde iPad. En stadig liten surfplatta eller som vissa sa när det begav sig, en portabel pekdator.

År 2011
Siri på displayen på en iPhone, första Siri kom 2011

Nytillskott i familjen, Siri

Den 4 oktober kom familjen Apples pratgladaste barn Siri. Från en början var hon inte riktigt klok, men har utvecklats bra under åren och är numera en rätt så smart 7-åring.

År 2014
en vit Apple Watch, iWatch, första modellen från 2014

Det blev en Apple Watch

Den 9 september 2014 kom nyheten ut att Apple Watch var på väg och 24 april 2015 kom hen till världen. Inte så smart i början, men blir klokare och snabbare med åren.

År 2016
Vita Airpods, de första lanserades september 2016

Tvillingarna ska heta AirPods 

7 september klipptes navelsträngen på dessa identiska tvillingar. Familjen Apple beskriver AirPods som bekymmerslösa, trådlösa och smått fantastiska. De har egen vagga och funkar mycket bra med syskonen iPhone, iPad, Apple Watch och så Mac förstås.

År 2017

iPhone X - familjens nya stjärna

Föddes 3 november utan hemknapp, 143,6 mm lång och väger 174 gram. Varmt välkommen till familjen Apple och vad vi älskar dig för att du är den första att alltid känna igen oss.

År 2018
Bit av en display på en iPhone som visar Memojis i iOS 12

Väntan är över, iOS 12 är här

Familjen Apple har fått tillökning under hösten, iOS 12. De ivriga har säkert redan stiftat bekantskap med iOS 12 Beta som tittade fram den 25 juni. Med iOS 12 så utlovas en snabbare och smidigare upplevelse. Amazing!

Senaste nytt om Apple hos Telenor

 

E-sim

E-sim för Apple Watch, iPhone och iPad

Känn dig ännu friare med e-sim. Beställ tjänsten Mobiluppkoppling klocka till din Apple Watch. Om du redan är kund hos oss så kan du dessutom beställa ett e-sim till iPhone eller iPad. Det gör du enkelt i Mitt Telenor. Detta fungerar dock enbart på modeller som är kompatibla med e-sim.

Möt Apple Watch Series 4

Med sin nya design och teknik så har Apple inte bara förbättrat, utan även förvandlat, senaste Apple Watch. Skärmen är den största hittills, med 30 procent större visningsyta.

Apple Watch Series 4 är även kraftfullare än sina föregångare, och har ett batteri som räcker upp till 18 timmar. Allt för att du ska kunna vara uppkopplad så mycket du vill.

Nya medlemmar
iPhone Xs, Xs Max och XR som släpptes 2018

Familjen Apples nya medlemmar

Den 12 september 2018 livesände familjen Apple  och presenterade tre nya familjemedlemmar. Först ut kom iPhone Xs tätt följd av iPhone Xs Max och så slutligen de spralliga och färglada sexlingarna iPhone XR.

Tips till resan

Surfa som hemma i 41 länder

Ta med surfen på resan. Ingår alltid utan extra kostnad, oavsett vilken surfmängd du har på något av våra nya abonnemang.

Alla 41 länder

Ta med surfen på resan

Vi tror inte på begränsningar. Därför ingår surf som hemma i 41 länder för dig som har något av våra nya mobilabonnemang. 

Helt automatiskt, utan extra kostnad och utan bindningstid.

Länder som ingår:

 • USA
 • Andorra
 • Turkiet
 • Schweiz
 • Serbien
 • Montenegro
 • Thailand
 • Malaysia
 • Myanmar
 • Alla länder inom EU och EES

Har du något av abonnemangen från 3 GB upp till 70 GB kan du använda hela din surfmängd. Har du istället vårt största abonnemang med obegränsad surf, får du 100 GB att använda i dessa länder. Och det är riktigt mycket.

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet?
Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang. Mer om hur ett byte går till >

Bra att veta

Byt mobil när du vill

Hos oss kan du byta din mobil till en ny efter 12 månader utan att det kostar något extra. Givetvis återanvänder vi din gamla mobil.

Abonnemang

Ingen bindningstid

Det är lika enkelt som det låter. Så nu kan du som skaffat abonnemang från 6 september 2018 byta surfmängd, utefter vad som passar dig bäst för tillfället.

Om du har ett äldre abonnemang

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet?

Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang.
Mer om hur ett byte går till >