Apple Watch Series 9

Apple har inte bara förbättrat, utan även förvandlat, Apple Watch. Du har väl inte missat nyheterna Apple Watch Series 9 och Ultra 2? Koppla upp smartklockan med e-sim så kan du lämna din iPhone hemma. 

Apple Watch Series 9

 

Prova på e-sim

Fritt i 1 månad

 

Fri frakt- och startavgift

Alltid på webben

 

Kostnadsfria returer

14 dagars ångerrätt

Apple Watch Series 9

Din ständiga följeslagare för en hälsosam livsstil har blivit ännu mer kraftfull. S9-chippet möjliggör en otroligt ljusstark skärm och ett magiskt nytt sätt att snabbt och lätt interagera med din Apple Watch utan att röra vid skärmen. Avancerade funktioner för hälsa, trygghet och aktivitet ger dig helt nya insikter och hjälp när du behöver det. Och med de uppdaterade apparna får du mer information vid en snabbtitt.

Apple Watch Ultra 2

Den mest robusta och kapabla Apple Watch. Utformad för vildmarksäventyr och superladdade träningspass med en lätt titanboett, extra lång batteritid och den ljusstarkaste skärmen någonsin. Med dubbeltryck–gesten, ett magiskt sätt att interagera med Apple Watch, och Precisionssökning som visar vägen till din iPhone.

Apple Watch SE

Alla funktioner du behöver för att hålla igång, vara uppkopplad, få information om din hälsa och känna dig trygg. Den smarta traven och omgjorda appar i watchOS 10 gör det enklare att se mer information vid en snabbtitt. Apple Watch SE är mer prisvärd än någonsin, med funktioner som kraschdetektering och förbättrade mätdata för träning.

 

Vill du bli riktigt fri?

Ja, alltså kunna lämna mobilen hemma och sköta det mesta från smartklockan. Då behöver du tre saker:

1

Apple Watch Series 9, Ultra 2 eller SE

2

iPhone

3

Abonnemang hos Telenor

Köp abonnemang eller kolla ditt nummer nedan.

 

Så kopplar du upp Apple Watch

Vill du kunna ringa med din Apple Watch och lämna din iPhone hemma? Följ guiden för att koppla upp smartklockan.
Till guiden

Bli friare än någonsin

Ut och jogga utan din iPhone? Koppla upp din Apple Watch med e-sim och lägg till tjänsten Mobiluppkoppling klocka så blir du friare än någonsin. Första månaden utan kostnad. 
Allt om Mobiluppkoppling klocka

E-sim har landat

Apple Watch 7 och 8 kan användas med e-sim. En ny, smart teknik som ger helt nya möjligheter. Nu och i framtiden.

Lär dig mer om e-sim

Vanliga frågor om Apple Watch

  • Mobiluppkoppling klocka är en tjänst som gör att du kan koppla upp din smartwatch med hjälp av e-sim istället för Bluetooth. På så sätt kan du lämna mobilen hemma och till exempel ringa och messa till och från klockan. Läs mer om tjänsten

  • Ja, det har vi. Du som köper ett abonnemang hos oss kan välja mellan e-sim och sim-kort. Och om du redan har ett abonnemang kan du byta till e-sim (tänk bara på att kolla att din mobil har stöd för e-sim först). Det gör du i Mitt Telenor.

    Du kan även köpa smarta klockor, till exempel Apple Watch, med e-sim.