Flytta innehåll från din gamla mobil till din nya

Ska du byta mobil? Med vår tjänst Telenor Switch kan du flytta över ditt innehåll från din gamla mobil till din nya. Även om du ska byta från Android till iPhone eller tvärtom. Vi fixar allt åt dig i butik, så du slipper göra det själv. Enkelt och säkert. Pris? 499 kr.

Byt mobil varje år med Telenor Change

Kom till butiken

Ta med dig din gamla mobil till valfri Telenor-butik. Om du redan har en ny mobil - ta med dig den också. Om du vill köpa en ny mobil i butiken - bara att välja och vraka.

Byt mobil varje år med Telenor Change

Vi fixar överföringen

Det tar ungefär 10 minuter att överföra ditt innehåll.Under tiden kan du springa ett ärende eller kolla på lite tillbehör i butiken.

Byt mobil varje år med Telenor Change

Klart!

Vi har flyttat över innehåll från din gamla mobil till din nya. Vi kan även radera ditt innehåll från din gamla mobil, så att den inte hamnar i orätta händer.

Med Telenor Switch är det enkelt att byta från Android till iPhone eller tvärtom.

När du byter operativsystem

Ska du byta från Android till iPhone eller tvärtom? Då kommer inte dina appar följa med i överföringen. Detta beror på att Google Play och App Store är två helt olika system.

Lösenord och Mobilt BankID

Vissa lösenord följer inte med i överföringen – till exempel till WiFi-nätverk. Mobilt BankID följer heller inte med. Detta beror på säkerhetskrav hos bankerna.

”Jag är inte så tekniskt lagd så det känns skönt att någon som jobbar med det hela dagarna utför överföringen”
Kund som har testat Switch