Jämför nya iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max och 12 mini

Jämför och köp nya iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max och 12 mini

Byt mobil när du vill

Byt mobil när du vill

Bli först med det senaste. Varje år. Hos oss kan du som köper en mobil med delbetalning byta till en ny efter 12 månader utan extra kostnad. Självklart återanvänder vi din gamla mobil. Antingen får den ett nytt hem eller så plockas den isär och används som reservdelar.

Har det inte gått 12 månader än? Inga problem, du kan byta ändå! Här kan du se vad det skulle kosta för dig.

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Uppläggningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en ny mobil på delbetalning. Handlar du på webben får du fri uppläggningsuppgift (ord. pris 250 kr).

Kostnadsfria returer

Kostnadsfria returer

När du handlar på webben eller i kundservice så har du 14 dagars ångerrätt. Vi betalar eventuella fraktkostnader om du vill returnera din produkt. Läs mer om vad som gäller vid retur här >

iPhone 12 Pro Max

från 729 kr/mån
med 4 GB surf

Med iPhone 12 Pro Max 6,7-tums skärm och Super Retina XDR-display får du biokänsla direkt i mobilen. Här kan du verkligen njuta av alla detaljer och ta allt från video till gaming till nya nivåer.

iPhone 12 mini

från 529 kr/mån
med 4 GB surf

Mindre och lättare men med samma funktioner som storasyskonet - iPhone 12 mini är liten men låter dig samtidigt se betydligt mer på sin rejält tilltagna skärm. Den är dessutom världens minsta 5G-telefon.

iPhone 12

från 629 kr/mån
med 4 GB surf

Säg hej till en iPhone som står pall för trycket. iPhone 12 är både stryktålig och snygg, med en ännu bättre och skarpare skärm. Och kameran - ja, där garanterar vi otroligt djup och detalj i bilderna.

iPhone 12 Pro

från 739 kr/mån
med 4 GB surf

Selfies ute i vimlet eller filma livets stora ögonblick? Inga problem - iPhone 12 Pro ger dig ett trippelt kamerasystem. Och med A14 Bionic-chippet går det snabbt, riktigt snabbt.

Jämför iPhone 11, iPhone SE och iPhone 12

Jämför förra årets generation med vårens nyhet iPhone SE samt allra senaste iPhone 12-serien.

iPhone 11-serien

September 2019

Denna lansering var första gången Apple kallade någon av sina modeller för Pro. Det blev hela tre stycken, iPhone 11, proffsiga 11 Pro och lite större 11 Pro Max. Den fantastiska trippelkameran hos de två sistnämnda var det stora samtalsämnet.

iPhone SE

April 2020

iPhone SE kom som en vårvind och tog över namnet från den gamla klassikern från 2016. Med samma A13 processor som i iPhone 11-serien får du hög prestanda men i det klassiska utseendet av en iPhone 8 (hemknappen finns kvar) och till ett lägre pris.

iPhone 12-serien

Oktober 2020

Väntan blev lite extra lång detta år men var väl värd det när iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max och 12 mini presenterades. Förutom bättre kamera och chip var den stora nyheten att mobilerna är redo för 5G. Så vill du säkra en mobil för framtidens nät så är detta rätt val för dig.

Få de senaste Apple-nyheterna

Håll dig uppdaterad och få de senaste Apple-nyheterna på mejlen eller sms. Anmäl ditt intresse redan nu!

 

Populära mobiler från Apple

 

Vilken iPhone är bäst?

Paparazzi, arbetsmyra eller gamer? I iPhone-familjen finns något för alla, oavsett om du vill ta riktigt bra bilder eller använda mobilen i jobbet. Här är några tips för att hitta bästa iPhone för dig:

Säg omelett!

En bra kamera är A och O om du vill ta riktigt magiska bilder. Vill du ha en mobil med coola studioeffekter, nattläge, smart HDR eller kanske tre kameror för optimal effekt? Det finns massor att välja på!

Skärmar som charmar

Vill du streama eller spela spel från mobilen? Skaffa en iPhone med maxad skärm för att få den där riktigt ultimata upplevelsen. Ute efter något mindre? Du hittar både små och lite större mobiler bland våra iPhones.

Bra med batteri

När du spelar och använder stora appar drar mobilen mer batteri än vanligt. Med en iPhone med bra batteri är du säkrad hela dagen och behöver inte oroa dig för att den plötsligt ska slockna.

 

Varför välja Telenor?

 

Surfa som hemma i Frankrike till exempel

Ta med surfen till 41 länder

Med våra mobilabonnemang är det lätt att surfa i USA, Turkiet, Andorra, Serbien, Montenegro och Schweiz. Fantastiskt tycker vi.

Bra att veta

Byt mobil när du vill

Hos oss kan du byta din mobil till en ny efter 12 månader utan att det kostar något extra. Givetvis återanvänder vi din gamla mobil.

Ingen bindningstid

Nu har vi ingen bindningstid på våra nya mobilabonnemang. För precis som i alla relationer vill vi ha dig som kund för att vi förtjänar det. Inte för att vi bundit upp dig i ett långt kontrakt.