iPhone 8 och 8 Plus är äntligen här

Överlägsen kamera, trådlös laddning och oanade möjligheter med Augmented Reality. iPhone 8 och 8 Plus är här.

Med iPhone 8 och 8 Plus har Apple tagit ännu ett stort steg framåt. De är helt designade i glas och kommer i tre stilrena färger: rymdgrått, silver och guld. Vatten och damm är inget problem – de står emot båda två. Och de kommer i två storlekar: 4,7 och 5,5 tum. 

Köp iPhone 8 hos Telenor

4,7 tum
12 MP kamera
64 och 256 GB
Färger: Silver, guld, rymdgrå

Fr. 499 kr/mån
med iPhone 8 och valfritt abonnemang

Fr. 479 kr/mån
med iPhone 8 och lägg till familjemedlem

Köp iPhone 8 Plus hos Telenor

5,5 tum, Retina HD-skärm 
12 MP dual kamera 
64 och 256 GB
Färger: Silver, guld, rymdgrå

Fr. 579 kr/mån
med iPhone 8 Plus och valfritt abonnemang

Fr. 529 kr/mån
med iPhone 8 Plus och lägg till familjemedlem

Ladda trådlöst

Framtiden är trådlös. Lägg iPhone 8 eller 8 Plus på en laddningsplatta och slipp sladdar. Varför inte ladda med Apples nya AirPower-platta? Eller med en av alla laddningsplattor från andra tillverkare? Qi-tekniken är på uppgång. 

Byt upp dig med Change!
Läs mer här.

Full koll på surfen!
Med Mitt Telenor-appen.

Samla familjen!
Med Telenors Familjelösning.

Snabb som en blixt

A11 Bionic. Det låter som en superhjälte, och det är inte helt långt från sanningen. Det är Apples nya chip som sitter i iPhone 8 och 8 Plus. Och det levererar rejält. Dessa mobiler är mycket snabbare än sin föregångare, men med samma batteritid.

A11 Bionic öppnar upp nya möjligheter för Augmented Reality – förstärkt verklighet. Din omvärld blev just mer spännande!

Ännu bättre kamera

Kameran har gått från fantastisk till … ännu mer fantastisk. Med 12 megapixlar, en större och snabbare sensor, ett nytt färgfilter och djupare pixlar kan du verkligen ta otroliga bilder. Och du behöver inte längre oroa dig för att hålla mobilen stilla. Den förbättrade optiska bildstabiliseringen gör dina bilder och videor skarpare och mer stabila.

Porträttläget har också blivit bättre. Du använder det för att ta porträttbilder, till exempel av en person. Förgrunden blir skarpare och bakgrunden får en mer naturlig oskärpa. Precis som hos proffsfotografen.

Tål vatten och damm

Ibland regnar det. Ibland tappar man mobilen i sjön. Sånt är livet, men med iPhone 8 och iPhone 8 Plus är det inget problem. De uppfyller kraven för klass IP67, vilket innebär att de står emot vatten, stänk och damm.