Apple iPhone X
Köp den. Älska den.

Nu är den här. Apples nya, revolutionerande iPhone X. Här kan du köpa den.

Få 100 GB/mån extra i tre månader

Läs om erbjudandet

För dig som väljer upp till 60 GB surf

Grattis, du får 100 GB extra per månad i tre månader. Surfen laddas på automatiskt fredagen efter att vi har skickat din nya iPhone. Om du har Telenor Familj så får huvudabonnemanget 100 GB extra per månad i tre månader som du självklart kan dela med andra i din familj.

För dig som väljer obegränsad surf

Grattis, du får en värdekod på 200 kr att handla för i våra Telenorbutiker. Koden skickas till dig med sms fredagen efter att vi har skickat din nya iPhone. Visa upp koden i butiken när du ska handla.

Köp iPhone X hos Telenor

5,8 tum
12 MP dual kamera
64 och 256 GB
Färger: Silver, rymdgrå

Nu finns iPhone X 64 GB rymdgrå i lager. Beställ idag med expressleverans så får du din nya kompis nästa vardag.

Fr. 649 kr/mån
med iPhone X och valfritt abonnemang

Fr. 619 kr/mån
med iPhone X och lägg till familjemedlem

iPhone 10 eller iPhone X – vad ska man säga?

Vi har vant oss vid att säga iPhone 6, iPhone 7, och så vidare. Men nu när ”tian” dyker upp har Apple plötsligt infört romerska siffror. Och frågan blir förstås: vad ska jag säga, X eller 10? Svaret är att det uttalas iPhone 10.
Precis som vanligt alltså.

Den heltäckande skärmen

”Skärmen är allt” säger Apple, och det stämmer bra. iPhone X har en 5,8 tums heltäckande Super Retina-skärm med rundade hörn. Så elegant att du knappt märker var den börjar och slutar.

Apple nöjer sig inte med mindre än perfektion. Med iPhone X använder de sig för första gången av oled-teknik till skärmen. Och de har verkligen tagit denna teknik till nya höjder. Skärmen bjuder på exakta färger, djupa nyanser och mycket ljus.

Lås upp och betala med ditt ansikte

Tekniken Face ID ger ordet ”smartphone” ny mening. Du kan låsa upp iPhone X genom att titta på den. Detta är möjligt tack vare den nya TrueDepth-kameran på mobilens framsida. Den läser av över 30 000 osynliga punkter i ditt ansikte. Och den lär sig att känna igen dig, även om du ändrar ditt utseende. Skaffa glasögon, odla skägg, klipp dig. Inga problem för iPhone X.

Face ID är rentav så säkert att du kan använda det för mobila betalningar. iPhone X låter dig betala med ett ögonkast. Så enkelt är det.

Dubbelt så smart kamera

Vad kan vara bättre än en 12 MP-kamera? En dubbel 12 MP-kamera förstås! Som tar kristallklara bilder, även när det är mörkt.

Kameran i iPhone X är inte bara bra. Den är smart också. Kameran förstår vad den fotar och hur den kan förbättra bilderna, redan innan du trycker av. Porträttläget ger fokus på förgrunden i fotot, och skapar en snygg oskärpa till bakgrunden.

Bättre selfies för ditt vackra ansikte

Den nya TrueDepth-kameran är perfekt när du vill föreviga dig själv. Med porträttläget tar du selfies med förgrundsskärpa och oskarpa bakgrunder. Dina foton får ett djup som du inte trodde var möjligt med en mobil.

Animojis

Det kanske roligaste med TrueDepth-kameran är att du kan göra Animojis. De är som Emojis, fast rörliga. Och de anpassar sig efter ditt ansikte. Har du alltid längtat efter att skicka en videohälsning där du är en panda, räv eller bajshög? Klart du har! Och nu kan du göra det, med Animojis.

Vinnare i tävlingen är Denisa K från Stockholm

Med motiveringen ”Framtiden har äntligen hittat hem, till min nya iPhone. Star Trek kombinerad med Blade Runner, yes. Smart, vackert, elegant.” kammade hon hem en iPhone X.

Grattis Denisa från oss på Telenor!