Fastighetsägare

Koppla upp dina fastigheter med våra marknadsledande tjänster som förenklar vardagen för dig som fastighetsägare, bostadsrättsförening och dina boende.

Exklusivt eller Öppet Nät?

Telenor säljer tjänster i både Exklusiva och Öppna Nät. Men för dig som fastighetsägare är fördelarna utan tvekan fler i Exklusiva Nät. Det blir både billigare i snitt per bostad och smidigare att hantera.

Skräddarsydd anslutning

Ge alla i fastigheten ett lägre pris på bredbandtjänster med gruppanslutningsavtal eller skräddarsy anslutningen baserat på boendetyp. 

Digitaliserade fastigheter

Med uppkopplade fastigheter kan du förenkla vardagen för både dig och dina fastigheter, samtidigt som du ökar driftnettot och energieffektiviserar. Vi har det du behöver.

Mer än tv och bredband

Utöver de traditionella tjänsterna som du som fastighetsägare kan förvänta dig, har vi tjänster som garanterat förenklar vardagen för både dig och dina boende.

Prisvinnande bredband

Koppla upp och koppla av med vårt blixtsnabba bredband. Surfa med en wifi-router som har vunnit priser i både design och hastighet.

Missa inte ett enda avsnitt

Underhållning i världsklass, när och hur du vill. Fullmatade tv-paket med filmer och serier för alla som du tittar på var och när du vill.

Samla mer, betala mindre

Det ska löna sig att vara en trogen kund. Samla mobil, bredband och tv (ej stream) och få upp till 100 kronor rabatt i månaden.