Gruppanslutning

Lägre priser på tv- och bredbandstjänster i hela fastigheten med skräddarsydda anslutningar.

Välj hur du ansluter din fastighet 

Olika fastigheter har olika behov, därför tycker vi det är viktigt att du ska kunna välja en lösning som passar din fastighet. På så vis kan du erhålla bättre priser och flexibilitet på tv- och bredbandstjänster. 

Unikt är att du hos Telenor kan få en skräddarsydd lösning som blandar tjänster från de olika anslutningsalternativen, så att du kan få en uppkoppling som anpassar sig efter dina behov som fastighetsägare. 

Våra anslutningar är praktiska och enkla, och gör boenden mer attraktiva på marknaden. 

 

Typer av anslutning

Gruppanslutning

Gruppanslutning är idealiskt för bostadsrätten eller fastighetsägaren som vill komma ner i pris. Telenor fakturerar till BRF/fastighetsägaren och den boende tar kostnaden för eventuella uppköp, så som högre bredbandshastighet eller fler tv-kanaler.    

Individuell anslutning 

Vid större fastigheter eller BRF:er, är en individuell anslutning att föredra. Du som fastighetsägare slipper ta hand om de administrativa bitarna. Telenor fakturerar direkt till den boende för de tjänster som de använder. 
   

Anonym gruppanslutning

Prisvärd anslutning för fastighetsägaren som tillhandahåller studentboenden och äldreboenden, där frekvensen av in- och utflyttning är hög. Ingen aktivering eller uppsägning behövs vid byte av boende. Tv och Telenor Stream kan köpas till individuellt.

Bredband 250 Mbit/s. Wifi-router.

Bredband 1000 – ett kraftfullt bredband

Ett bredband för hela familjen. Jobba, spela, lyssna på musik och titta på tv – samtidigt, överallt. Du anpassar hastigheten efter dina behov. Dessutom ingår vår snygga wifi-router, som vunnit pris för  sin design, täckning och hastighet. 

Hastighet: 200-1000 Mbit/s via fiber. 

Telenor Stream ingår!

Med Telenor Stream kan du streama tv-kanaler linjärt eller se filmer, serier och sport på tv:n, surfplattan, datorn eller mobilen precis när du vill. Du kan dessutom titta via vår app eller direkt i webbläsaren.

Ett litet paket för den som endast behöver ett grundutbud av kanaler. Här finns allt man behöver men inte mer, helt enkelt.

  • 6 HD-kanaler
  • Tv-box

grund-kanaler.png

Perfekt om man vill ha lite av varje. Här har vi samlat 18 av de vanligaste kanalerna. Dessutom får du tillgång till playtjänsten SVTr samt Telenor Stream, som båda går att nå direkt i tv:n.

  • 21 HD-kanaler + SVTr
  • Telenor Stream
  • Tv-box

Bas_Flex_1.2.jpg

Vill du ha en skräddarsydd anslutning?

Hör av dig till oss så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig komma igång med anslutning till din fastighet, särskilt framtagen för din fastighet.