Gruppanslutning - dags att göra gemensam sak

Gemensam anslutning blir billigare

En fördel med gruppanslutning är att priset blir kraftigt reducerat jämfört med att var och en skriver egna avtal. Dessutom kan föreningen lägga kostnaden för tv, bredband och telefoni på månadsavgiften till de boende. Detta är inte bara praktiskt och enkelt - det gör även att lägenheterna blir mer attraktiva på marknaden.

Telenor fakturerar föreningen måndsvis för samtliga lägenheter i fastigheten. Andra kostnader, såsom samtalskostnader och ytterligare kanalpaket faktureras det enskilda hushållet.

Om ni gruppansluter ingår det här:

 

Bredband 250 Mbit/s. Wifi-router.

Bredband 250
ett kraftfullt bredband

Det här är ett bredband för dig med höga krav på hastigheten. Surfa, ladda ner tunga filer, streama film och hd-tv och spela online på flera enheter samtidigt. Trådlös router ingår. Hastighet: 150-250 Mbit/s via fiber och antennuttaget.

Och ni kan välja vilket tv-paket ni vill ha: 

TNSE-Gan-TvBas-256x256.png

Vårt tv-paket Bas innehåller totalt 18 av de vanligaste kanalerna och passar dig som vill ha lite av varje. Du får även playtjänsten SVTr som du når direkt i tv:n utan att koppla in datorn.

  • 18 kanaler + 1 playtjänst

  • Tv-box

  • Telenor Stream – kolla på din tv, mobil eller surfplatta

TNSE-Gan-Tvflex-256x256.png
Flex är för dig som vill ha ett mer flexibelt tv-tittande. Du får 18 tv-kanaler och upp till 10 playtjänster. Dessutom får du välja till ytterligare 8 favoritkanaler. 

  • 18+8 kanaler, upp till 10 playtjänster
  • Tv-box
  • Telenor Stream – kolla på din tv, mobil eller surfplatta

 

Gör en intresseanmälan

Du kan även kontakta oss på 0770-111 333 eller mejla avtalssupport@telenor.se 

För att vi ska kunna ge dig den information du önskar behöver du fylla i uppgifterna ovan. Vi sparar uppgifterna i max tre månader från det att du fått svar.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas