Wifi i hela fastigheten

Surfa var du än är i huset.

 

Wifi Fastighet är en mer avancerad wifi-lösning som vi ständigt uppgraderar efter dina och marknadens behov. Du berättar var i din fastighet du vill ha täckning - vi hjälper dig med radioplanering och installation. Självklart hjälper vi även till med kabel-dragning om du önskar. Tjänsten passar bäst för dig som behöver täckning på 300 - 10 000 kvadratmeter.

Vill du ha täckning i garaget, i trapphuset eller i föreningslokalen? Wifi-accesspunkterna fungerar som avancerade förstärkare och oavsett var du placerar dem, så tillhör de samma nät med samma inloggning och lösenord. Med andra ord, du bestämmer var du behöver täckning – se nedan vilka wifi-behov och tjänster som passar just dina fastigheter

Kundunika lösningar

Har du ytterligare behov som du funderar kring? Vi levererar också kundunika wifi-tjänster. Till exempel om du vill kombinera kommersiella lokaler med privata fastigheter eller större utemiljöer. Kontakta oss på 0770–111 333 så berättar vi mer.

Gör en intresseanmälan

Du kan även kontakta oss på 0770-111 333 eller mejla avtalssupport@telenor.se 

För att vi ska kunna ge dig den information du önskar behöver du fylla i uppgifterna ovan. Vi sparar uppgifterna i max tre månader från det att du fått svar.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas