För alla föränderliga företag

Vi hjälper dig att lösa hybridarbete, hantera cyberhot, bygga en digital kundservice och hitta andra smarta arbetssätt. Dessutom har vi gjort det här många gånger, hjälpt föränderliga företag att nå sin fulla potential.

Aktuella erbjudanden

Här har vi samlat våra bästa sommarerbjudanden och kampanjer för företag. Du får fri frakt på alla beställningar samt tillgång till snabb och personlig företagsservice.

Jönköping Energi växlar upp

Jönköping Energi har effektiviserat sin kundservice med hjälp av Telenor Contact Center. Implementeringen har gett konkreta förbättringar för både medarbetare och kunder, och öppnat upp nya flexibla möjligheter för service och kundengagemang.

Flexibel växellösning

Telenor One X är vår anpassningsbara växellösning som förenklar och förbättrar samarbete och effektivitet. Hantera samtal var du än är, med smarta funktioner designade för ditt företags unika behov.

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Rätt hårdvara för rätt behov

  

Personlig företagsservice

Här får du möta några av oss som jobbar på företagsservice. Vi finns här för dig om du har frågor eller behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar. Det går bra att ringa oss, chatta eller själv ta hjälp av guider och information här på webben.

Testa du med!

Fixa dina ärenden i Mitt Företag

Som företagskund kan du lösa flera ärenden själv i Mitt Företag. Du kan bland annat fylla på surf, spärra sim-kort, se PUK-kod och abonnemangsuppgifter. Är du administratör i Mitt Företag kan du också hantera företagets fakturor och tjänster.