Nya iPhone 12 Pro

Beställ Apples nya 5G-mobiler iPhone 12 eller iPhone 12 Pro och få 3 600 kr i rabatt med obegränsad jobbsurf. Då blir du också redo för 5G på köpet!

Apple iPhone 12 Pro (2020)

Klara, färdiga, 5G

Nu är våra abonnemang 50 GB och Obegränsat redo för 5G. Och eftersom vi tycker att snabbare, stabilare och säkrare uppkoppling är något att fira, så har vi också sänkt priset.

AirPods på köpet

Passa på! Just nu bjuder vi på ett par AirPods värda 1 449 kr när du köper en iPhone 11 Pro med företagsabonnemang. Nu även 2 400 kr i rabatt på obegränsad surf.

Tips

Rådgivning online

Företagsrådgivning ska alltid vara möjligt – även på distans. Vår kunniga expert vägleder dig och ditt företag till de bästa lösningarna. Boka en tid som passar för just dig.

Tips

Vilket abonnemang passar dig?

Med vår behovsanalys kan du ta snabbt ta reda på vilket abonnemang som passar bäst för just ditt företag. Du behöver bara svara på några enkla frågor och så gör vi analysen åt dig – svårare än så är det inte!

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik är tre av våra stjärnsäljare som gärna vägleder ditt företag med unika kommunikationslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så kontaktas du snart.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät