Mobilabonnemang för alla  företag

Varför begränsa dig? Hitta istället det bästa sättet att jobba på med våra företagsabonnemang. Välj fritt bland abonnemang för ditt företags storlek och behov. Vi ger dig all den flexibilitet du behöver.

Aktuella erbjudanden

Här har vi samlat våra bästa företagserbjudanden och kampanjer. Du får fri frakt på alla beställningar samt tillgång till snabb och personlig företagsservice.

Självkörande bilar med 5G

I samarbete med KTH och XENSE Vision tar Telenor nu stora steg in i framtiden. Genom First Generation Network Slicing och autonoma fordon visar vi på möjligheterna med 5G och Edge AI för samhället.

Flexibel växellösning

Telenor One X är vår anpassningsbara växellösning som förenklar och förbättrar samarbete och effektivitet. Hantera samtal var du än är, med smarta funktioner designade för ditt företags unika behov.

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Rätt hårdvara för rätt behov

  

Personlig företagsservice

Här får du möta några av oss som jobbar på företagsservice. Vi finns här för dig om du har frågor eller behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar. Det går bra att ringa oss, chatta eller själv ta hjälp av guider och information här på webben.

Testa du med!

Fixa dina ärenden i Mitt Företag

Som företagskund kan du lösa flera ärenden själv i Mitt Företag. Du kan bland annat fylla på surf, spärra sim-kort, se PUK-kod och abonnemangsuppgifter. Är du administratör i Mitt Företag kan du också hantera företagets fakturor och tjänster.