Vi finns här för dig

Vi ser till att du har det du behöver för att fortsätta din vardag så normalt som möjligt. Läs mer om allt från hur vårt nät fungerar till hur du jobbar bättre på distans.

Oavsett varifrån du jobbar

7 tips för distansjobb

Hur gör man för att jobba hemifrån på bästa sätt? Att jobba på distans skiljer sig på många sätt från att mötas på kontoret. Se till att arbetsdagen hemma blir effektiv, produktiv och kul med dessa tips.

En plattform till allt

Egen chatt, privat mötesrum och videomöte för upp till 15 personer – utan att behöva hoppa mellan olika appar med krångliga lösenord. Med Telenor One X är det enkelt att samarbeta, var du än är.

Sms-tjänster

Nå snabbt ut med information till kunder och anställda med vår sms-tjänst. För effektivare kriskommunikation, planering och påminnelser. Du kan välja att skicka till enstaka personer eller nå ut till fler på en gång med grupp-sms.

Just nu! Dubbel surf i 3 månader

Skaffa nytt eller förläng ditt företagsabonnemang så bjuder vi på dubbel surf i 3 månader. Extra bra om du jobbar mycket på distans just nu.

Bredband för var du än jobbar

Hitta ett bredband som passar dig. Just nu får du prova-på-pris i 6 månader på utvalda hastigheter när du beställer Bredband via fiber (LAN).

Kontakta oss

Vad behöver ditt företag?

Hej! Dennis och Maya här. Vi och våra andra kunniga kollegor står redo att vägleda ditt företag med de lösningar som passar för just er. Kontakta oss om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Lilla företaget

Små företag (0-19 personer) behöver inte betyda små behov. Därför har vi tjänster anpassade efter det lilla företaget.

Mellanstora företaget

Växande företag (20-100 personer) behöver flexibla lösningar. Därför har vi tjänster anpassade för olika behov.

Stora företaget

Större företag (+100 personer) behöver ofta bredare lösningar. Därför har vi skräddarsydda helhetslösningar anpassade för stora behov.

Tips och inspiration
Tips

Gör en snabb analys

Gör en snabb kartläggning av kommunikationsbehovet på ditt företag. Med behovsanalysen får du en översikt om era behov och vilka lösningar som passar bäst.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät