Mobilabonnemang för alla  företag

Varför begränsa dig? Hitta istället det bästa sättet att jobba på med våra företagsabonnemang. Välj fritt bland abonnemang för ditt företags storlek och behov. Vi ger dig all den flexibilitet du behöver.

Aktuella erbjudanden

Här har vi samlat våra bästa erbjudanden och kampanjer. Du får fri frakt på allt samt snabb och personlig företagsservice.

SafeZone – mobilsurfa tryggare

Vår säkerhetstjänst SafeZone skyddar dig och dina medarbetare mot de allra flesta cyberhot på mobilnätet, både hemma och utomlands. Då kan ni känna er tryggare i jobbvardagen och gå från oro till arbetsro.

Sverige släcker 2G och 3G

Använder du mobiltelefon eller annan utrustning som endast fungerar med 2G- eller 3G-näten? Fram till slutet av 2025 kommer dessa nät att fasas ut i Sverige. Ta reda på hur detta påverkar ditt företag och byt till enheter som fungerar med 4G och 5G.

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Rätt hårdvara för rätt behov

  

Personlig företagsservice

Här får du möta några av oss som jobbar på företagsservice. Vi finns här för dig om du har frågor eller behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar. Det går bra att ringa oss, chatta eller själv ta hjälp av guider och information här på webben.

Testa du med!

Fixa dina ärenden i Mitt Företag

Som företagskund kan du lösa flera ärenden själv i Mitt Företag. Du kan bland annat fylla på surf, spärra sim-kort, se PUK-kod och abonnemangsuppgifter. Är du administratör i Mitt Företag kan du också hantera företagets fakturor och tjänster.