Aktuella erbjudanden

Här har vi samlat våra bästa erbjudanden och kampanjer. Du får fri frakt på allt samt snabb och personlig företagsservice.

Mobila privata nät

Mobila privata nät är ett skräddarsytt 5G-nät med maximal prestanda. Genom att addera pålitlighet och högre hastigheter kan ditt företag hantera stora datamängder, utan externa störningar. 

Från oro till arbetsro

Det är inte bara stora företag som behöver se över sin cybersäkerhet. Med tjänsten Surfa Säkert Företag kan även mindre företag som ditt känna sig riktigt trygga i jobbvardagen.

Personlig företagsservice

Här får möta några av oss som jobbar på företagsservice. Vi finns här för dig om du har frågor eller behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar. Det går bra att ringa oss, chatta eller själv ta hjälp av guider och information här på webben.

Rätt hårdvara för rätt behov

  

Testa du med!

Fixa dina ärenden i Mitt Företag

Som företagskund kan du lösa flera ärenden själv i Mitt Företag. Du kan bland annat fylla på surf, spärra sim-kort, se PUK-kod och abonnemangsuppgifter. Är du administratör i Mitt Företag kan du också hantera företagets fakturor och tjänster.

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.