Ingen anslutningsavgift – Köp online, spara 200 kr

 

Företagsabonnemang

 

Bli redo för 5G med oss

Nu är 50 GB och Obegränsat  redo för 5G!

Nu är våra abonnemang 50 GB och Obegränsat redo för 5G. Och eftersom vi tycker att snabbare och säkrare uppkoppling är något att fira, så har vi också sänkt priset!

Vad betyder det att ett abonnemang är redo för 5G? 
Jo, för att du ska kunna använda 5G så krävs att du har ett abonnemang, en mobiltelefon och tillgång till ett nät som alla stödjer 5G. Så om du skaffar våra företagsabonnemang 50 GB eller Obegränsat som är 5G-redo innebär det att du har en av tre förutsättningar klara.

Jag vill bli 5G-redo
Självklart har vi många mobiler som är redo för 5G - kolla in alla här!

Fria samtal inom företaget

Fria samtal mellan kollegorna i hela världen


Med våra företagsabonnemang spelar det ingen roll var du befinner dig i världen, du ringer alltid kostnadsfritt till kollegornas företagsmobiler. Inkommande som utgående samtal. 

Välj rätt abonnemang, gör en snabb behovsanalys här

Surf ingår i 41 länder

Hela världen öppen för affärer.

Med våra nya företagsabonnemang surfar du som hemma i: 

Länder som ingår:

 • USA
 • Andorra
 • Turkiet
 • Schweiz
 • Serbien
 • Montenegro
 • Thailand
 • Malaysia
 • Myanmar
 • Alla länder inom EU och EES

Har du något av abonnemangen från 4 GB upp till 50 GB kan du använda hela din surfmängd. Har du istället vårt största abonnemang med obegränsad surf, får du 100 GB att använda i dessa länder.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.

Alltid bra erbjudanden hos oss!

Enskild firma: Få 100 kr i rabatt

Se vad ett riktigt bra företagsabonnemang kan göra för din business. Du som har enskild firma får 100 kronor i rabatt/månad på våra populära abonnemang 4 GB-Obegränsat.

Samla och få upp till 10 % rabatt

Det finns mycket att tjäna på att samla alla mobilabonnemang i företaget hos oss - upp till hela 10% rabatt. Men fördelarna är fler än så: Alla som har Telenor ringer fritt mellan sig – över hela världen!

Vanliga frågor

 • Om surfen på ditt abonnemang börjar ta slut eller om du kommer behöva mer surf en månad kan du fylla på med extra surf för ett fast pris.

  Du kan välja att betala med din privata Swish, kontokort eller kan du skicka ett sms och betala via företagets faktura.

  Köp extra surf här

 • För att du ska kunna använda 5G så krävs att du har ett abonnemang, en mobiltelefon och tillgång till ett nät som alla stödjer 5G. Så om du har våra abonnemang 50 GB eller Obegränsat som är 5G-redo innebär det att du har en av tre förutsättningar klara.

  Jag vill bli 5G-redo
  Självklart har vi många mobiler som är redo för 5G - kolla in alla här!

 • Vi har ett 5G-nät i centrala Stockholm samt i 36 andra orter med hastighet på upp till 1 Gbit/s. Ännu fler städer kommer att få utbyggt 5G-nät under 2021. Under utbyggnaden kan du testa nätet i begränsad form men såväl täckning som hastighet kommer kunna variera fram till ett senare lanseringsdatum när Telenor kan garantera täckningen och hastigheter på 1 Gbit/s.

  Läs mer om utbyggnaden

 • Du som har ett företagsabonnemang hos Telenor kan pausa det upp till 6 månader, utan extra kostnad.

  Det du behöver tänka på är att du kan pausa ditt abonnemang tidigast 6 månader efter aktiveringsdatumet. Du kan pausa ditt abonnemang 1-6 månader åt gången och det måste gå 6 månader mellan pauserna. Eftersom din bindningstid också pausas får du via brev veta ditt nya slutdatum på ditt abonnemang.

  Du kommer att få faktura utskickad på den trafik du gjort fram till dagen när du pausade ditt abonnemang. Efter det kommer du inte få någon faktura förrän abonnemanget startas upp igen. Då endast på fasta kostnader.

  Kontakta Kundservice på 020-222 222 så hjälper vi dig.


  Maximal tidsperiod
  Du kan pausa ditt abonnemang i upp till 6 månader per gång. Vill du sedan starta det igen tidigare än vad som bestämts går det självklart alldeles utmärkt. 

 • När du gör din beställning på telenor.se kan du i samband med att du fyller i dina personuppgifter välja Flytta mitt nuvarande nummer från en annan operatör.

  Du får då ett tillfälligt nummer från oss som du kan ringa med under tiden vi flyttar ditt nummer. Flytten tar cirka 6 arbetsdagar.

 • Överlåtelse gör du om du vill att någon annan ska ta över ditt abonnemang. Tillträdande kund måste vara kreditgodkänd.

  Du ansöker om överlåtelse genom att fylla i vår överlåtelseblankett. Den som ska ta över abonnemanget behöver också skriva under blanketten.

  • Välj överlåtelseblankett utifrån att du ska överlåta ett eller flera abonnemang.
  • Fyll i alla fälten på blanketten (utom fälten för betalningsansvarigs namnteckning) direkt på din dator.
  • Skriv ut blanketten.
  • Nuvarande betalningsansvarig, alltså personen som skrev på avtalet, och den nya betalningsansvarig undertecknar blanketten i fälten för betalningsansvarigs namnteckning.
 • Ja, som kund hos Telenor får du möjlighet att testa ditt nya abonnemang och täckning i 14 dagar med Öppet köp. Vill du inte fortsätta ditt abonnemang betalar du bara för de dagar du har hunnit utnyttja abonnemanget. Läs mer om Öppet köp

 • Om ditt sim-kort har slutat att fungera, behöver ersättas eller uppgraderas kan du snabbt och enkelt beställa ett nytt via Mitt Företag. Ditt gamla sim-kort är aktivt ända fram tills att du aktiverar ditt nya. Läs mer om hur du aktiverar sim-kort.

Priser och villkor

Med abonnemangen 4 GB-Obegränsat spelar det ingen roll var du befinner dig i världen, du ringer alltid kostnadsfritt till kollegornas mobiler. Är du på resa i ett annat EU/EES-land ringer, sms:ar och mms:ar du kostnadsfritt inom det landet samt till andra EU-/EES-länder. (Satellittrafik, samtal med särskild taxa, samtal till eller från växelnummer eller gruppnummer ingår inte.) 

Du kan även använda 4-100 GB surf när du är på resa i EU/EES, USA, Thailand, Schweiz, Andorra, Turkiet, Serbien med flera. Läs om roaming utomlands

Prislista mobilabonnemang
Prislista utomlands
Allmänna villkor

Tips! Ringer du mycket till utlandet?
Samtal från Sverige till utländska telefonnummer ingår inte i våra företagsabonnemang. Med tjänsten Internationella samtal EU/EES PLUS ringer ni för 99 kr/mån och får full kostnadskontroll. Läs mer om tjänsten