Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Företagsabonnemang

Ett obegränsat abonnemang ger obegränsade möjligheter. Om du så behöver surfa i en oändlighet så kan du göra det för otroliga 349 kr/mån.

Obegränsat

 • Obegränsad surf i Sverige + 100 GB utomlands
 • Fria samtal inom företaget i hela världen
 • Extra sim-kort för data ingår
 • Redo för 5G 

349 kr/mån

Priset gäller när du skaffar nytt/förlänger abonnemang i 24 månader.

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Chatta med oss direkt eller lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.

Mobil med företagsabonnemang

Är det dags för en ny mobiltelefon? Spana in vårt utbud för att hitta den bästa jobbmobilen för just dig. Du kan jämföra mellan olika märken och modeller för att se vilken telefon som passar dina behov bäst. 

Vanliga frågor

 • För att du ska kunna använda 5G så krävs att du har ett abonnemang, en mobiltelefon och tillgång till ett nät som alla stödjer 5G. Så om du skaffar abonnemanget Obegränsat som är 5G-redo innebär det att du har en av tre förutsättningar klara.

  Jag vill bli 5G-redo
  Självklart har vi många mobiler som är redo för 5G - kolla in alla här!

 • Vi har ett 5G-nät i centrala Stockholm samt i 36 andra orter med hastighet på upp till 1 Gbit/s. Ännu fler städer kommer att få utbyggt 5G-nät under 2021. Under utbyggnaden kan du testa nätet i begränsad form men såväl täckning som hastighet kommer kunna variera fram till ett senare lanseringsdatum när Telenor kan garantera täckningen och hastigheter på 1 Gbit/s.

  Läs mer om utbyggnaden

 • Du som har ett företagsabonnemang hos Telenor kan pausa det upp till 6 månader, utan extra kostnad.

  Det du behöver tänka på är att du kan pausa ditt abonnemang tidigast 6 månader efter aktiveringsdatumet. Du kan pausa ditt abonnemang 1-6 månader åt gången och det måste gå 6 månader mellan pauserna. Eftersom din bindningstid också pausas får du via brev veta ditt nya slutdatum på ditt abonnemang.

  Kontakta oss så hjälper vi dig.

  Läs mer om pausa abonnemang

 • När du gör en beställning på en mobiltelefon och ett abonnemang på telenor.se/foretag kan du i samband med att du fyller i dina uppgifter välja att behålla ditt nuvarande nummer. 

  Du får då ett tillfälligt nummer från oss som du kan ringa med under tiden vi flyttar ditt nummer. Flytten tar cirka 6 arbetsdagar.

  Läs mer om nummerflytt

 • Överlåtelse gör du om du vill flytta betalningsansvaret för ett abonnemang från ett företag till ett annat företag. Läs mer om överlåtelse

  Vill du flytta ett nummer mellan företag och privatperson, så här gör du.

 • Ja, som kund hos Telenor får du möjlighet att testa ditt nya abonnemang och täckning i 14 dagar med Öppet köp. Vill du inte fortsätta ditt abonnemang betalar du bara för de dagar du har hunnit utnyttja abonnemanget. Läs mer om Öppet köp

 • Om ett sim-kort har slutat att fungera, behöver ersättas eller uppgraderas kan du som administratör snabbt och enkelt beställa ett nytt via Mitt Företag. Det gamla sim-kortet är aktivt ända fram tills att det nya sim-kortet är aktiverat.

  Läs mer om hur du aktiverar sim-kort

  Beställ och aktivera e-sim för mobil och surfplatta

 • Om surfen på ditt abonnemang börjar ta slut eller om du kommer behöva mer surf en månad kan du fylla på med extra surf för ett fast pris.

  Du kan välja att betala med Swish, kontokort eller skicka ett sms och betala via företagets faktura.

  Köp extra surf här

Priser och tillval

Med Obegränsat spelar det ingen roll var du befinner dig i världen, du ringer alltid kostnadsfritt till kollegornas mobiler. Är du på resa i ett annat EU/EES-land ringer, sms:ar och mms:ar du kostnadsfritt inom det landet samt till andra EU-/EES-länder. (Satellittrafik, samtal med särskild taxa, samtal till eller från växelnummer eller gruppnummer ingår inte.) 

Du kan även använda 100 GB surf när du är på resa i EU/EES, USA, Thailand, Schweiz, Storbritannien, Turkiet, Serbien med flera. Läs mer

Prislista mobilabonnemang
Prislista utomlands
Allmänna villkor

Tips! Ring till utlandet för ett fast pris
Samtal från Sverige till utländska telefonnummer ingår inte i vårt abonnemang Obegränsat. För endast 99 kr/mån får du 2000 minuter/sms/mms till alla länder i EU/EES samt ytterligare tio länder, inklusive USA och Storbritannien.
Läs mer om tjänsten här