Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Företagsabonnemang

Företag, som det du jobbar på, förändras och utvecklas ständigt. Och det är ofta svårt att veta exakt vilka nya spännande händelser som väntar runt knuten. Därför har vi bara flexibla abonnemang och avtal – oavsett hur stort eller litet ditt företag är. 

Är ni 20 eller fler på företaget? Kolla in vårt ramavtal här!

Våra mobilabonnemang för företag


Vill du ha hjälp klicka på chattbubblan eller ring oss på 0200-159 001.

Priset gäller när du skaffar nytt/förlänger abonnemang i 24 månader. Mer information hittar du i vår prislista.

Abonnemang med mobil


Dags för ny mobiltelefon? Här hittar du fyra favoriter just nu. Se alla mobiltelefoner här.

  

Nyhet

SafeZone - mobilsurfa tryggare

Vår intelligenta säkerhetstjänst SafeZone blockerar skadliga webbsidor och stoppar de flesta cyberhot innan de når fram till dig i mobilnätet. Det ger ett bra skydd mot nätfiske, malware, ransomware-attacker och oönskade incidenter.

  

Välj de tilläggstjänster som passar dig

Betala inte för något du inte behöver – välj dina tilläggstjänster efter behov. Få 10 kr/mån i rabatt på första tjänsten du beställer, därefter betalar du ordinarie pris för varje ytterligare tjänst du lägger till. I vårt abonnemang Obegränsat Plus ingår flera av tjänsterna och mycket mer.

 • Extra data-sim – Ett extra sim-kort för data till exempelvis din surfplatta, dator eller mobil router. Pris: 49 kr/mån
 • I Utlandet – Surf i 10 länder utanför EU/EES samt ringer du fritt till dina kollegor i hela världen. Du använder den surfvolym som ingår i ditt abonnemang (vid Obegränsat max 100 GB). Pris: 39 kr/mån
 • Samtal till Norden – 2000 fria minuter och 2000 sms/mms varje månad till Norge, Danmark, Finland och Island. Pris: 39 kr/mån
 • One X användare – Ta emot, koppla och fördela samtal var du än befinner dig med växeltjänsten Telenor One X. Pris: 49 kr/mån
 • Fastnätsnummer – Koppla ett fastnätsnummer till ditt mobilnummer. Oavsett om någon ringer in på det fasta eller mobila numret så kommer samtalet till mobilen. Pris: 39 kr/mån
 • SafeZone – Blockerar skadliga webbsidor och stoppar de flesta cyberhot innan de når fram till dig i mobilnätet. Pris: 39 kr/mån

SafeZone ingår ej i abonnemanget Obegränsat Plus.

Flexibla abonnemang och avtal för lite större företag

Vissa företag har blivit lite större än andra. Då förändras behoven, men inte kravet på att mobilabonnemangen ska vara flexibla. Med vårt helt nya ramavtal ökar möjligheterna att hantera allt som händer på företaget.

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Vanliga frågor

 • Om surfen på ditt abonnemang börjar ta slut eller om du kommer behöva mer surf en månad kan du fylla på med extra surf för ett fast pris.

  Du kan välja att betala med Swish, kontokort eller skicka ett sms och betala via företagets faktura.

  Köp extra surf här

 • För att du ska kunna använda 5G så krävs att du har ett abonnemang, en mobiltelefon och tillgång till ett nät som alla stödjer 5G. Så om du skaffar något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus innebär det att du har en av tre förutsättningar klara.

  Jag vill bli 5G-redo

  Självklart har vi många mobiler som är redo för 5G - kolla in alla här!

 • Vi har ett 5G-nät i centrala Stockholm samt i 36 andra orter med hastighet på upp till 1 Gbit/s. Ännu fler städer kommer att få utbyggt 5G-nät under 2021. Under utbyggnaden kan du testa nätet i begränsad form men såväl täckning som hastighet kommer kunna variera fram till ett senare lanseringsdatum när Telenor kan garantera täckningen och hastigheter på 1 Gbit/s.

  Läs mer om utbyggnaden

 • När du gör en beställning på en mobiltelefon och ett abonnemang på telenor.se/foretag kan du i samband med att du fyller i dina uppgifter välja att behålla ditt nuvarande nummer. 

  Du får då ett tillfälligt nummer från oss som du kan ringa med under tiden vi flyttar ditt nummer. Flytten tar cirka 6 arbetsdagar.

  Läs mer om nummerflytt

 • Överlåtelse gör du om du vill flytta betalningsansvaret för ett abonnemang från ett företag till ett annat företag. Läs mer om överlåtelse

  Vill du flytta ett nummer mellan företag och privatperson, så här gör du.

 • Om ett sim-kort har slutat att fungera, behöver ersättas eller uppgraderas kan du som administratör snabbt och enkelt beställa ett nytt via Mitt Företag. Det gamla sim-kortet är aktivt ända fram tills att det nya sim-kortet är aktiverat.

  Läs mer om hur du aktiverar sim-kort

  Beställ och aktivera e-sim för mobil och surfplatta

Priser och villkor

Alla våra abonnemang inkluderar fria samtal, sms och mms inom Sverige. Är du på resa i ett annat EU/EES-land ringer, sms:ar och mms:ar du kostnadsfritt inom det landet samt till andra EU-/EES-länder.
(Gäller ej samtal från Sverige till utlandet, satellittrafik eller samtal med särskild taxa.) 

Har du Obegränsat Plus så spelar det ingen roll var du befinner dig i världen, du ringer alltid kostnadsfritt till kollegornas mobiler. 

För övriga samtal, se prislista här under. 

Förköpsinformation
Vi har sammanfattat allt som gäller för våra företagsabonnemang på en sida.
Till förköpsinformationen (öppnas i ny flik)