Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Företagsabonnemang

Företag, som det du jobbar på, förändras och utvecklas ständigt. Och det är ofta svårt att veta exakt vilka nya spännande händelser som väntar runt knuten. Därför har vi bara flexibla abonnemang och avtal – oavsett hur stort eller litet ditt företag är. 

Är ni 20 eller fler på företaget? Kolla in vårt helt nya ramavtal här!

1. Här väljer du vilket flexibelt abonnemang du behöver

Är "extra allt" något för dig eller vill du handplocka bland våra tilläggstjänster?
Vill du ha hjälp klicka på chattbubblan eller ring oss på 0200-159 001.

5 GB

 • 5 GB surf i Sverige och inom hela EU/EES
 • 5G – upp till 300 Mbit/sek
 • Välj de tilläggstjänster som passar dig219 kr/mån

Obegränsat

 • Obegränsad surf i Sverige + 100 GB inom EU/EES
 • 5G – upp till 300 Mbit/sek
 • Välj de tilläggstjänster som passar dig349 kr/mån

Extra allt!

Obegränsat Plus

 • Obegränsad surf i Sverige + 100 GB i EU/EES, Storbritannien, Turkiet m.fl.
 • 5G – upp till 2100 Mbit/sek!
 • Ingår – Fria samtal inom företaget i hela världen, Extra data-sim, Internationella samtal till Norden, OneX användare & Fastnätsnummer

449 kr/mån

Priset gäller när du skaffar nytt/förlänger abonnemang i 24 månader. Mer information hittar du i vår prislista.

2. Här kan du titta närmare på våra utvalda tilläggstjänster

Du väljer efter behov och betalar inte för något du inte behöver. Första tjänsten betalar du bara 19 kr/mån för, sen kostar det 29 kr/mån per tjänst. Ps. I Obegränsat Plus ingår alla tjänsterna och mycket mer.

Travel icon 2.svg  I Utlandet

Ta med din surf (100 GB för Obegränsat) i 10 länder utanför EU/EES, t.ex. USA, Storbritannien och Schweiz. Dessutom ringer du fritt inom företaget i hela världen.

sim.svg Ett extra data-sim

Ett extra SIM-kort för data att använda i till exempel en surfplatta, dator eller mobil router. Väldigt flexibelt och säkert när du är på resande fot.

world (2).svg Samtal till hela Norden

Samtal och meddelanden från Sverige till dina kollegor i Norge, Danmark, Finland och Island. Säg hej till Nora, Peter, Juha och Sigridur utan att tänka på priset.

user2.svg One X användare

Telenor One X är det smartaste sättet att hantera jobbet "on the go". Ta emot, koppla och fördela samtal var du än befinner dig. Då blir det lättare att hålla kontakten med kunder och kollegor.

Fixed phone.svg Fastnätsnummer

Koppla ett fastnätsnummer till ditt abonnemang så kan du visa dig från din stabila sida. Komplettera med One X så kan du välja vilket nummer du vill ska synas när du ringer.

Flexibla abonnemang och avtal för lite större företag

Vissa företag har blivit lite större än andra. Då förändras behoven, men inte kravet på att mobilabonnemangen ska vara flexibla. Med vårt helt nya ramavtal ökar möjligheterna att hantera allt som händer på företaget.

Från oro till arbetsro

Nu är det viktigare än någonsin att skydda ditt företag. Med Surfa Säkert Företag får du surfskydd, virusskydd och bankskydd på alla enheter du behöver. Och med ID-bevakning dygnet runt och lösenordshanterare är dina uppgifter alltid i säkra händer.

Vi vägleder dig och ditt företag

Andreas, Fredrik och Madeleine vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Chatta med oss direkt eller lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.

Mobil med företagsabonnemang

Dags för ny mobiltelefon? Nu kan du cyberklämma på alla våra jobbmobiler i 3D och jämföra märken och modeller för att hitta rätt.

Vanliga frågor

 • Om surfen på ditt abonnemang börjar ta slut eller om du kommer behöva mer surf en månad kan du fylla på med extra surf för ett fast pris.

  Du kan välja att betala med Swish, kontokort eller skicka ett sms och betala via företagets faktura.

  Köp extra surf här

 • För att du ska kunna använda 5G så krävs att du har ett abonnemang, en mobiltelefon och tillgång till ett nät som alla stödjer 5G. Så om du skaffar något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus innebär det att du har en av tre förutsättningar klara.

  Jag vill bli 5G-redo

  Självklart har vi många mobiler som är redo för 5G - kolla in alla här!

 • Vi har ett 5G-nät i centrala Stockholm samt i 36 andra orter med hastighet på upp till 1 Gbit/s. Ännu fler städer kommer att få utbyggt 5G-nät under 2021. Under utbyggnaden kan du testa nätet i begränsad form men såväl täckning som hastighet kommer kunna variera fram till ett senare lanseringsdatum när Telenor kan garantera täckningen och hastigheter på 1 Gbit/s.

  Läs mer om utbyggnaden

 • När du gör en beställning på en mobiltelefon och ett abonnemang på telenor.se/foretag kan du i samband med att du fyller i dina uppgifter välja att behålla ditt nuvarande nummer. 

  Du får då ett tillfälligt nummer från oss som du kan ringa med under tiden vi flyttar ditt nummer. Flytten tar cirka 6 arbetsdagar.

  Läs mer om nummerflytt

 • Överlåtelse gör du om du vill flytta betalningsansvaret för ett abonnemang från ett företag till ett annat företag. Läs mer om överlåtelse

  Vill du flytta ett nummer mellan företag och privatperson, så här gör du.

 • Om ett sim-kort har slutat att fungera, behöver ersättas eller uppgraderas kan du som administratör snabbt och enkelt beställa ett nytt via Mitt Företag. Det gamla sim-kortet är aktivt ända fram tills att det nya sim-kortet är aktiverat.

  Läs mer om hur du aktiverar sim-kort

  Beställ och aktivera e-sim för mobil och surfplatta

Priser och villkor

Alla våra abonnemang inkluderar fria samtal, sms och mms inom Sverige. Är du på resa i ett annat EU/EES-land ringer, sms:ar och mms:ar du kostnadsfritt inom det landet samt till andra EU-/EES-länder.
(Gäller ej samtal från Sverige till utlandet, satellittrafik eller samtal med särskild taxa.) 

Har du Obegränsat Plus så spelar det ingen roll var du befinner dig i världen, du ringer alltid kostnadsfritt till kollegornas mobiler. 

För övriga samtal, se prislista här under. 

Förköpsinformation
Vi har sammanfattat allt som gäller för våra företagsabonnemang på en sida.
Till förköpsinformationen (öppnas i ny flik)