Extra data-sim

Ett extra data-sim ingår utan extra kostnad när du tecknar företagsabonnemanget Obegränsat hos oss. Du kan då smart och smidigt dela din obegränsade surf till andra enheter än bara företagstelefonen.

Varför ett extra data-sim?

För att få ut det bästa av sin surf, såklart! Extra data-sim är ett kort enbart för surf som ingår i vårt företagsabonnemang Obegränsat. Det kan användas i till exempel en surfplatta, mobil bredbandsrouter eller direkt i datorn om den har sim-port. På så vis behöver du inte internetdela, utan använder bara ditt data-sim i vald enhet.

Det enkla svaret är att du kan göra mer än att bara surfa obegränsat i din mobiltelefon. Inte ens en internetdelning krävs! Du placerar ditt extra data-sim i den enhet som du vill använda – det kan vara till exempel en laptop med sim-port, surfplatta eller till och med i en bredbandsrouter.

Tycker du att extra data-sim är toppen men att ett är för lite?

Vi förstår! Du kan ha upp till fem extra data-sim till ditt företagsabonnemang, priset är 49 kr/mån för varje data-sim du lägger till. Vi hjälper dig gärna med detta via vår digitala rådgivning här på webben.

Kontakta oss för hjälp

Vi finns här för dig!

Chatta med oss eller ring 0200-159 001
Vardagar mellan kl. 8.30-17

Boka digitalt möte med våra rådgivare
Lediga tider vardagar kl. 10-16

Bli kontaktad av en företagssäljare
Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss