Telenor i Almedalen

Vi är på plats under Almedalsveckan och där fokuserar vi på förutsättningar för kommunikation, innovation och säkerhet. Våra experter finns på plats och deltar gärna i seminarium.

Vill du ha kontakt med våra experter? Kontakta vår presstjänst, press@telenor.se

Program 2023
Program Almedalen 2022

Här kan du träffa oss 

Besök oss på Techarenan för att prata kommunikation, innovation, säkerhet och mycket mer under Almedalsveckan. Vi finns alltid på plats i utställningsområdet och kommer även delta i djupdykande seminarier under veckan med ämnen så som:

5G, AI, AR, VR, MR, IOT – kan vi lösa klimatkrisen med hjälp av ny teknik?
När: Onsdag 28 juni, kl. 14:00-15:00. Plats: Techarenan, Donnersgatan.
Läs mer

Hur framtidssäkrar vi samhället? Att anpassa sig till en ny verklighet
När: Torsdag 29 juni, kl. 11:45-12:30. Plats: Rostockergränd 4, "Skanskas trädgård".
Läs mer

5G – ett paradigmskifte för svensk vård och omsorg?
När: Torsdag 29 juni, kl. 14:30-15:30. Plats: Hamngatan 3, "Svenskt Näringsliv".
Läs mer

Säkerhetshoten ökar - hur skapar vi förutsättningar för trygga företag?
När: Torsdag 29 juni, kl. 16:00-17:00. Plats: Techarenan, Donnersgatan.
Läs mer

”Cyberkriminaliteten saknar gränser och kan få stora affärskonsekvenser”

Digitaliseringen gör oss mer effektiva – men också mer känsliga för cyberangrepp. Hur kan vi skapa bättre förutsättningar för trygga organisationer? Det är huvudtemat för seminariet som Telenors Jessica Levin leder på Techarenan i Almedalen torsdagen den 29 juni klockan 16.00-17.00.

”Utan AI kommer vi inte kunna lösa klimatkrisen”

Hur kan den nya tekniken bidra till klimatomställningen? Och hur drar vi nytta av företagens kompetens för att skapa en bättre värld? Det är två frågor som kommer diskuteras på seminariet som Andreas Kristensson leder på Techarenan i Almedalen onsdagen den 28 juni klockan 14.00-15.00.

Telenor är stolt partner till Techarenan

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap. Mellan den 28-29 juni är det finaldagar för "Techarenan Challenge 2023", där de 30 mest innovativa bolagen får en utställningsplats i Techarenan Almedalen dessutom ska årets startup- och årets tillväxtbolag utses.


Möt våra experter i Almedalen

bjorn_ivar_moen_ceo_telenor_360x250.jpg

Bjørn Ivar Moen
VD Telenor Sverige
En social relationsskapare med lång erfarenhet av att leda företag inom telekom och tv i både Norge och Sverige. Bjørn Ivar pratar gärna om telekombranschen i stort, säkerhet, hållbarhet, bredbandsmålen samt om trender och innovation i vår bransch.

jonas_eden_telenor_1_360x250.jpg

Jonas Edén
Affärsområdeschef för Telenor Företag
Jonas har koll på det mesta som har hänt, händer och kommer att hända i telekombranschen. Han har haft många olika jobb inom telekom, bland annat som Telenors CTO. Han pratar gärna om nyttan med ny teknik i allmänhet och om 5G i synnerhet, om säkerhet, digitalisering och hybrida arbetssätt.

jimmy_ahlstrand_telenor_360x250_1.jpg

Jimmy Ahlstrand
Chef för Corporate Affairs och strategi
Jimmy har sin bakgrund i tv-branschen, innan han landade i telekomvärlden. Han pratar gärna om digitalisering, hållbarhet, säkerhet, digital inkludering och ansvarsfullt företagande, men är nyfiken på det mesta som bygger förtroende och driver affärer framåt.

  

jessica_levin_telenor_3_360x250.jpg

Jessica Levin
Försäljningschef Telenor Företag
Här är en rutinerad talesperson, seminariedeltagare, bloggare och moderator med många års branscherfarenhet. Jessica vet vad som är på gång och pratar gärna om innovation, 5G, mobila arbetssätt och hybridkontor.
Jessica kommer att moderera Telenors seminarium den 29/6 kl. 16.00 på Techarenan.

andreas_kristensson_telenor_1_360x250.png

Andreas Kristensson
Ansvarig för affärsutveckling och IoT
Idésprutan Andreas har koll på trender och utveckling i telekombranschen och pratar gärna om ny teknik och nyttan med denna, framför allt när det handlar om 5G, IoT, AI och hållbara städer. Andreas kommer att moderera Telenors seminarium den 28/6 kl. 14.00 på Techarenan.

kristin_lindmark_cio_telenor_360x250.jpg

Kristin Lindmark
Strategisk IT-chef
Teknikpassionista och digital förändringsledare med bred erfarenhet av IT-transformation från olika branscher. Kristin pratar gärna om jämställdhet i techbranschen, framtidens arbetsplats och digitalisering.

  

asa_lenhoff_telenor_360x250.jpg

Åsa Lenhoff
Hållbarhetschef och chef för Responsible Business
Vår sympatiska hållbarhetschef tycker att social och miljömässig hållbarhet är viktigt för ett ansvarsfullt företagande. Hon pratar gärna om hållbar konsumtion, hållbart företagande, inkludering, regelefterlevnad och etik samt om Nätprat – samtalet med barn om livet på nätet. 

david_360_2.jpg

David Ramezan
Sales Manager IoT & 5G Solutions
David pratar gärna om affärsutveckling inom IoT och Privata 5G-nät.

cecilia_morfelt_telenor_360x250.jpg

Cecilia Mörfelt
Eventansvarig
Cecilia pratar gärna om event i alla dess former och trender på området.