Telenor i Almedalen

Vi är på plats under Almedalsveckan och där fokuserar vi på förutsättningar för kommunikation, innovation och säkerhet. Våra experter finns på plats och deltar gärna i seminarium.

Vill du ha kontakt med våra experter? Kontakta vår presstjänst, press@telenor.se

Program 2024
Program Almedalen 2022

Här kan du träffa oss 

Besök oss på Techarenan på Donnersgatan för att prata kommunikation, innovation, säkerhet och mycket mer under Almedalsveckan. Vi finns alltid på plats i utställningsområdet och kommer även delta i djupdykande seminarier under veckan med ämnen så som:

Så här lätt är det att hacka ditt företag – hur säkrar ni era digitala tillgångar?
Ett seminarium om cybersäkerhet där vi djupdyker i den komplexa världen av digitala hot och skydd. Företags, samhällets och individers sårbarheter demonstreras och diskuteras. För dig som vill veta mer om hur dina digitala tillgångar kan skyddas mot cyberhot.
När: Onsdag 26 juni kl. 15.00-16.00
Plats: Techarenan, Donnersgatan.

Supervalår, krig i Europa och lågkonjunktur – hur påverkar AI oss? Med eller utan vår vetskap.
AI - Ett ämne på allas läppar. Under denna interaktiva session kommer vi att utforska dels AI vi redan idag använder utan att vara medvetna om det, dels var vi alla kan börja lära oss och använda AI, både i våra verksamheter och i vårt privatliv. Hur påverkar AI oss som personer, företagen och samhället i stort?
När: Torsdag 27 juni kl. 10.45-11.45
Plats: Techarenan, Donnersgatan.

Telenor är stolt partner till Techarenan

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap. Mellan den 26-27 juni är det finaldagar för "Techarenan Challenge 2024", där de 25 mest innovativa bolagen får en utställningsplats i Techarenan Almedalen. Dessutom ska årets startup- och årets tillväxtbolag utses.


Möt våra experter i Almedalen

jonas_eden_telenor_1_360x250.jpg

Jonas Edén
Affärsområdeschef för Telenor Företag
Jonas har koll på det mesta som har hänt, händer och kommer att hända i telekombranschen. Han pratar gärna om nyttan med ny teknik i allmänhet och om 5G i synnerhet, om säkerhet, digitalisering och hybrida arbetssätt.

kristin_lindmark_cio_telenor_360x250.jpg

Kristin Lindmark
CIO
Teknikpassionista och digital förändringsledare med bred erfarenhet av IT-transformation från olika branscher. Kristin pratar gärna om jämställdhet i techbranschen, digitalisering, cloud, cybersäkerhet och AI.

jessica_levin_telenor_3_360x250.jpg

Jessica Levin
Försäljningschef Telenor Företag
Här är en rutinerad talesperson, seminariedeltagare, bloggare och moderator med många års branscherfarenhet. Jessica vet vad som är på gång och pratar gärna om innovation, 5G, mobila arbetssätt och hybridkontor.

  

andreas_kristensson_telenor_1_360x250.png

Andreas Kristensson
Ansvarig för affärsutveckling och IoT
Idésprutan Andreas har koll på trender och utveckling i telekombranschen och pratar gärna om ny teknik och nyttan med denna, framför allt när det handlar om 5G, IoT, AI och hållbara städer.

david_360_2.jpg

David Ramezan
Sales Manager Solution Sales
Erfaren affärsutvecklare som brinner för att skapa värde och effektivisering med kund i fokus. Bred erfarenhet av både stora och små företag från olika branscher. David pratar gärna om 5G, Privata nät, AI, IoT, nätverkstjänster och cybersäkerhet.