Telenor Appar

I vår app-lösning skapar du dina egna appar till mobiler och surfplattor. Du har möjlighet att anpassa funktioner, utseende och innehåll för ert företags behov.

Skapa engagemang och sprid information säkert med Telenor Appar. Du kan utveckla apparna för era behov genom att enkelt anpassa funktioner och innehåll.

Sprid information och skapa delaktighet

Mobilen är en viktig kanal för att nå ut till många idag. Använd en app i mobilen för att snabbt nå ut med information på ett säkert sätt till medarbetare och kunder.

Fördelen med en app i mobilen är att dina kunder och medarbetare oftast har lättare tillgång till en mobil enhet än en dator. Använd Telenor Appar som ett komplement eller ersättning till er webbsida eller intranät men också för att skapa mer delaktighet och engagemang. Aktivera till exempel deltagarna på era evenemang, konferenser och möten med mentometerfrågor och utvärderingar före, under och efter evenemanget.

I vår app-lösning utvecklar du dina egna appar till mobiler och surfplattor och har möjlighet att anpassa funktioner, utseende och innehåll för era behov via ett webgränssnitt.

Tre olika app-lösningar
I samarbete med vår partner Wireless Independent Provider (WIP) kan vi idag erbjuda tre olika app-lösningar.

Eventapp

Skapa delaktighet och engagemang med vår eventapp. Deltagarna har hela tiden tillgång till agenda, deltagarlista, bilder, filmer och dokumentation som kontinuerligt hålls uppdaterade. Aktivera även före, under och efter evenemanget med mentometerfrågor och utvärderingar.

Cloud Business

Med en Cloud Business app når du ut till alla medarbetare med den senaste informationen direkt i en app i mobilen. Kommunicera med enskilda användare eller grupper genom autentisering av användare. Appen kan bli en ny kanal genom att integrera med era befintliga system.

Kundunika appar

Utveckla dina egna appar på vår plattform och anpassa funktionalitet efter era behov. Med kundunika appar får du stor flexibilitet och högsta möjliga säkerhet. Det finns dessutom möjlighet att integrera mot er IT-infrastruktur t ex Sharepoints och Active Directory.

Vi vägleder dig och ditt företag

Våra personliga företagsrådgivare hjälper dig och ditt företag att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika affärsbehov. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.