Kostnadsfri videomötestjänst

Med videomötestjänsten Appear.in, som är kostnadsfri, kan du vara delaktig i möten oavsett var du befinner dig. Du behöver inte installera program eller ha ett login, anslut direkt i webbläsaren eller appen. Upp till 8 personer kan delta i videomötet.

Vid regelbunden användning rekommenderas appen men på Androidtelefoner/plattor är det möjligt att ansluta till mötesrum direkt i din webbläsare om du använder Chrome, Firefox eller Opera. Använder du en iOS-enhet behöver du ladda ner appen.

För mer information och support: https://appear.in/ 

Lär känna Trello - nu en del av Appear.in

Nu är Trello en del av videomötestjänsten Appear.in. Tillsammans kommer de att göra det ännu enklare för ditt team att hålla möten och samarbeta på distans. Trello är ett lättanvänt system där alla i videomötet kan uppdatera, kommentera och interagera med de arbetsflöden och listor som ligger som färdiga mallar. Kort sagt en webbaserad app som passar utmärkt till projekthantering.

Appear.in mötestjänst Telenor Företag. Bild på händer som håller en surfplatta med en person på.

Så här kommer du igång

Anslut direkt i webbläsaren eller ladda ner tjänsten från App Store eller Google Play. Genom ett par enkla steg startar du ett videomöte.

 1. Gå in på https://appear.in/ i din webbläsare eller ladda ner Appear.in från App Store eller Google Play. Du behöver inte hämta eller installera program, registrera, logga in eller utbyta kontaktdetaljer för att starta en konversation.

 2. Ge rummet ett namn (ex appear.in/svensson) och klicka på pilen.

 3. Skicka länken till de du vill ha möte med. De ansluter sedan enkelt till mötet genom att klicka på länken du har skickat. Upp till åtta personer kan delta i ett möte.

 4. Klart!

 

Vanliga frågor

 • Vad är ett mötesrum i Appear.in?

  För att skapa ett rum i Appear.in klickar du på “start”. Kopiera länken till rummet och skicka till vem du vill via sms, mail eller på annat sätt. Ett rum i Appear.in är platsen på webben där ni möts för ett möte.

 • Hur bjuder jag in personer till ett möte i Appear.in?

  Skicka rummets länk till de du vill ha möte med. De ansluter sedan enkelt till mötet genom att klicka på länken du har skickat.

 • Vad är Skype for Business?

  Skype for Business är Microsofts tidigare lösning som kallades Lync.

 • Vad använder man Skype for Business till?

  Man använder det för kommunikation, genom chatt, ljud- och videosamtal samt möten.

 • Kan man dela sitt skrivbord via Skype for Business?

  Ja, man kan dela sitt skrivbord så mötesdeltagare eller personen man chattar med kan se skrivbordet. Man kan även dela kontrollen över sitt skrivbord om så önskas

Företagsabonnemang

Vi har abonnemang för olika behov så att du kan jämföra och välja ett som passar dig. Dessutom ingår EU-roaming i alla Affärspaket med fria samtal, sms och mms samt att du kan använda 1-100 GB surf när du reser utomlands inom EU.

Mobiltelefoner

Vi har ett stort urval av populära företagsmobiler och även många förmånliga erbjudanden. Beställ snabbt online, besök butik eller kontakta oss. Du har alltid fri frakt och anslutningsavgift när du beställer i webbutiken.

Skype for Business

Med Skype for Business, tidigare Microsoft Lync, har du hela kommunikationen samlat på ett ställe. Anslut från valfri enhet – fast telefon, dator eller mobilen och ha ljud, video eller webbkonferenser när som helst och var som helst. 

Önskar du personlig rådgivning för ditt företag?