Apple lanserar iPad Air och iPad generation 8

Flera spännande nyheter när Apple visade upp höstens första produkter; iPad generation 8, iPad Air, Apple Watch Series 6 och Apple Watch SE.
Väntar du fortfarande på om det kommer en ny iPhone? Anmäl ditt intresse och få de senaste nyheterna direkt när de kommer.

Apple lanserar

Klockren lansering av Apple!

Den 15:e September berättade Apple om fyra nya produkter som släpps i höst. iPad generation 8, iPad Air, Apple Watch Series 6 och Apple Watch SE.

  • iPad Generation 8 levererar dubbelt så bra grafik och 40% bättre prestanda än sin föregångare. Förköp nya iPad 2020 (8th gen) här
  • iPad Air kommer i fem snygga färger rymdgrå, himmelsblå, roségold, grön och silver. Den har det mest avancerade Apple-chippet hittills.
  • Apple Watch Series 6 kommer i en rad olika färger och med nya och förbättrade hälsofunktioner.
  • Apple Watch SE har en mindre prislapp, men allt man behöver för att vara hälsosam och uppkopplad.
  • Nya iOS 14 släpps den 16 september. I och med det kommer även flera andra uppdateringar.
Anmäl ditt intresse här

Jag vill gärna ha Apple-nyheter på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål fram till och med den 31 december 2020. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

  

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben får du fri alltid anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig rådgivning & support

Personlig rådgivning & support

Hos oss får du rådgivning och support på det sätt som passar dig bäst.

Till kontaktuppgifter

  

Se Apple-eventet igen!

  

Vilket abonnemang passar dig?

Med vår behovsanalys kan du ta snabbt ta reda på vilket abonnemang som passar bäst för just ditt företag. Du behöver bara svara på några enkla frågor och så gör vi analysen åt dig – svårare än så är det inte!