Är ditt företag Sveriges mest uppkopplade 2021?

Att vara uppkopplad är lika med fler möjligheter. Sverige är bland de bästa i världen på digitalisering, och många drar stor nytta av en utveckling vi kan spåra långt tillbaka i tiden.

Nu startar vi tillsammans med Breakit jakten på Sveriges mest uppkopplade företag 2021. Vi vill veta mer – varför ni jobbar som ni gör, vilka fördelarna är och förstås höra era bästa tips om hur man kan leva ett mer uppkopplat jobbliv.

Om tävlingen

Fram till prisutdelningen under Breakit Live24 den 20 maj kommer vi tillsammans med Breakit få möta några av Sveriges mest uppkopplade företag. Vi pratar om varför det är så bra och hur man kan tänka och göra för att bli ännu mer digital. Samtidigt kommer vi att ta emot era anmälningar om att bli Sverige Mest Uppkopplade 2021 – ett pris som inte kan ligga mer rätt i tiden.

guide_digital_fran_start_720x400.jpg

Guide: Digital från start
Digitala företag är bättre rustade för oväntade händelser och kan lättare dra nytta av ny teknik. Ladda ner vår guide och bli digital från start.
Ladda ner guiden här

5g_iot_720x400.jpg

Vi ger dig 5G på riktigt!
Svindlande hastigheter och nät som ger dig ordentlig täckning. Redan 2023 kommer 99,9% av Sveriges befolkning ha tillgång till 5G.
Läs mer om 5G för företag

iot_test_360x200.jpg

Vad är ert nästa IoT-steg?
Med IoT kan du förändra, förstärka och förenkla din verksamhet. Gör vårt snabba test här och få ett underlag som hjälper till på er IoT-resa.
Starta IoT-testet här

obegransat_720x400.jpg

Full frihet med Obegränsat
Allt du behöver för uppkopplad frihet - 5G, obegränsad surf, fria samtal inom företaget och ett extra data-sim. Nu för endast 349 kr/mån!
Läs mer om Obegränsat

mobil_vaxel_720x400.jpg

Växeln hallå, hallå!
Med vår mobila växel får du ett verktyg för all kommunkation. Hantera samtal och samarbeta effektivt med kollegorna – var du än är.
Läs mer om Telenor One X växel

erbjudanden_kampanjer_iphone_720x400.jpg

Våra bästa deals just nu
Du missar väl inte våra aktuella kampanjer och erbjudanden? Allt finns samlat på ett ställe så att du enkelt kan hitta det som passar dig.
Se våra företagserbjudanden

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.