Bredband för företag

Vi anser att ett stabilt bredband är en hygienfaktor för alla företag, oavsett vart ni befinner er.
Chatta med oss om fast bredband vardagar kl. 8-19, helger kl. 9-17 eller köp bredband direkt på webben genom att fylla i ditt företags adress nedan.

  

Testvinnande router ingår

Hos oss får du låna en fantastisk wifi-router som har snabbast wifi och bäst täckning enligt oberoende testföretaget Excentis. Routern ingår när du skaffar bredband via fiber.

Med nya kostnadsfria appen Wifikontroll kan du styra och kontrollera företagets trådlösa nätverk. Du kan bland annat dela ditt wifi med besökare via en QR-kod, skapa gästnätverk, göra analys över ert wifi och mycket mer. Ladda ner appen idag och upptäck ännu fler fördelar.

Slipp frakt och anslutningsavgift

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper nytt bredband. Du kan slippa engångsavgiften helt och hållet om du tecknar fiber med 24 månaders bindningstid. Genom att teckna på 24 månader så sparar du hela 500 kronor (exkl. moms). Med andra ord så bjuder vi på anslutningsavgiften, bra va?

Det är dock inte det enda som vi bjuder på när du tecknar bredband i 24 mån - vi låter dig även slippa fraktkostnaden.

Erfarenhet av att leverera internet sedan 1997

Vi tror starkt på att det bästa händer när vi är uppkopplade. Då är det viktigt med en trygg leverantör som har varit med i matchen länge - och det har vi garanterat varit! Vi har gjort en spännande resa genom åren som gått och har alltid levererat kvalitet och stabilitet. Våra kunder har alltid kunnat surfa stabilt och säkert. Visste du förresten att före detta Bredbandsbolaget är nuvarande Telenor? Bredbandsbolaget och Telenor slog ihop sig och blev ett år 2018, läs mer om det här.

Bredband av olika typer. Detta erbjuder vi:

Fiber LAN

Bredbandstypen med suverän prestanda och som är väl rustad för framtiden. Risken för störningar är minimal med fiberuppkoppling. Ett mycket driftsäkert val för företaget med hastigheter upp till hela 1000 Mbit/s.

Via mobilnätet

En fast bredbandslösning över vårt mobilnät med snabb och stilren 5G-utrustning där en inomhus- eller utomhusmottagare ger dig bästa möjliga täckning. Obegränsad surf via både 4G- och 5G-nätet.

Mobilt bredband

Detta är ett bredband för dig som vill kunna jobba precis vart du vill. Välj mellan flera surfmängder, ända upp till obegränsat. Sim-kortet som skickas direkt till er placeras i till exempel en bärbar dator, surfplatta eller router.

Tips

Vilken hastighet behöver företaget?

Behöver ni 10, 100 eller kanske 1,000 Mbit/s? Gör vårt snabbtest och få en rekommendation direkt.

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik är tre av våra stjärnsäljare som gärna vägleder ditt företag med unika bredbandslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så kontaktas du snart.

Tips och inspiration

Så väljer du rätt bredband

Framtidssäkra bredbandet

Få proffshjälp av Digihjälpen