Bredband för företag

Vi tycker att ett snabbt, smidigt och stabilt bredband är något som alla företag borde ha. Vi har flera olika varianter och hjälper er gärna att ta fram rätt lösning för er. Chatta med oss om fast bredband vardagar kl. 8-19, helger kl. 9-17 eller beställ bredband direkt på webben genom att fylla i ditt företags adress nedan.

Telenor bredband

  

Testvinnande router ingår

Hos oss får du låna en fantastisk wifi-router som har snabbast wifi och bäst täckning enligt oberoende testföretaget Excentis. Routern ingår när du skaffar bredband via fiber.

Med nya kostnadsfria appen Wifikontroll kan du styra och kontrollera företagets trådlösa nätverk. Du kan bland annat dela ditt wifi med besökare via en QR-kod, skapa gästnätverk, göra analys över ert wifi och mycket mer. Ladda ner appen idag och upptäck ännu fler fördelar.

Slipp frakt och anslutningsavgift

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper nytt bredband. Du kan slippa engångsavgiften helt och hållet om du tecknar fiber med 24 månaders bindningstid. Genom att teckna på 24 månader så sparar du hela 500 kronor (exkl. moms). Med andra ord så bjuder vi på anslutningsavgiften, bra va?

Det är dock inte det enda som vi bjuder på när du tecknar bredband i 24 mån - vi låter dig även slippa fraktkostnaden.

Erfarenhet av att leverera internet sedan 1997

Vi tror starkt på att det bästa händer när vi är uppkopplade. Då är det viktigt med en trygg leverantör som har varit med i matchen länge - och det har vi garanterat varit! Vi har gjort en spännande resa genom åren som gått och har alltid levererat kvalitet och stabilitet. Våra kunder har alltid kunnat surfa stabilt och säkert. Visste du förresten att före detta Bredbandsbolaget är nuvarande Telenor? Bredbandsbolaget och Telenor slog ihop sig och blev ett år 2018, läs mer om det här.

Bredband av olika typer. Detta erbjuder vi:

Fiber LAN

  • Surfa i upp till 1000 Mbit/s

Bredbandstypen med suverän prestanda och som är väl rustad för framtiden. Risken för störningar är minimal med fiberuppkoppling. Ett mycket driftsäkert val för företaget.

Via mobilnätet

  • Ett bredband med säker 5G-utrustning

En fast bredbandslösning över vårt mobilnät med snabb och stilren 5G-utrustning där en inomhus- eller utomhusmottagare ger dig bästa möjliga täckning. Obegränsad surf via både 4G- och 5G-nätet.

Mobilt bredband

  • För företaget som rör på sig mycket

Detta är ett bredband för dig som vill kunna jobba precis vart du vill. Du får obegränsad surf i Sverige och 100 GB inom EU/EES. Sim-kortet som skickas direkt till er placeras i till exempel en bärbar dator, surfplatta eller router.

Vilken hastighet behöver företaget?

Behöver ni 10, 100 eller kanske 1,000 Mbit/s? Gör vårt snabbtest och få en rekommendation direkt.

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik är tre av våra företagsexperter som gärna vägleder ditt företag med unika bredbandslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så kontaktas du snart.