Bredband för företag

Vi tycker att ett snabbt, smidigt och stabilt bredband är något som alla företag borde ha. Vi har flera olika varianter och hjälper er gärna att ta fram rätt lösning för er.

Telenor bredband

  

  


Bredband av olika typer. Detta erbjuder vi:

Fiber LAN

  • Surfa i upp till 1000 Mbit/s

Bredbandstypen med suverän prestanda och som är väl rustad för framtiden. Risken för störningar är minimal med fiberuppkoppling. Ett mycket driftsäkert val för företaget.

Via mobilnätet

  • Ett bredband med säker 5G-utrustning

En fast bredbandslösning över vårt mobilnät med snabb och stilren 5G-utrustning där en inomhus- eller utomhusmottagare ger dig bästa möjliga täckning. Obegränsad surf via både 4G- och 5G-nätet.

Mobilt bredband

  • För företaget som rör på sig mycket

Detta är ett bredband för dig som vill kunna jobba precis vart du vill. Du får obegränsad surf i Sverige och 100 GB inom EU/EES. Sim-kortet som skickas direkt till er placeras i till exempel en bärbar dator, surfplatta eller router.

  

Med Telenor som partner får du

helhetsleverantor_telenor_foretag_1_360x150.jpg

Trygg helhetsleverantör

Det ska vara enkelt att välja rätt. Därför utgår vi alltid från er verksamhets behov – i dag och i framtiden – när vi tar fram flexibla och skräddarsydda lösningar.

5g_telenor_foretag_360x150.jpg

Nya möjligheter i 5G-hastighet

Vi bygger just nu vårt rikstäckande 5G-nät så att ditt företag ska få tillgång till snabb och säker uppkoppling i hela landet. 5G-uppkoppling innebär nya möjligheter för företag på sin tillväxtresa.

personlig_foretagsservice_telenor_360x150.jpg

Personlig företagsservice

Vi tror att den bästa företagsservicen är personlig. Därför finns vi här för dig om du behöver hjälp. Ring oss, chatta eller ta hjälp av våra guider här på webben.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.