Bredband för företag

Vi anser att ett stabilt bredband är en hygienfaktor för alla företag, oavsett vart ni befinner er. Börja med att skriva in adressen till företaget nedan så visar vi vilken bredbandstyp som passar ert företag bäst.
Osäker på vilken hastighet företaget behöver? Misströsta ej! Få en rekommendation här på momangen.

  

Testvinnande router ingår

Hos oss får du låna en fantastisk wifi-router som har snabbast wifi och bäst täckning enligt oberoende testföretaget Excentis. Routern ingår när du skaffar bredband via fiber.

Med nya kostnadsfria appen Wifikontroll kan du styra och kontrollera företagets trådlösa nätverk. Du kan bland annat dela ditt wifi med besökare via en QR-kod, skapa gästnätverk, göra analys över ert wifi och mycket mer. Ladda ner appen idag och upptäck ännu fler fördelar.

100% Surfgaranti!

Skulle bredbandet mot förmodan ligga nere någon gång så har vi givetvis en plan för detta. Vi vill inte att någon ska hamna i en situation där man står helt utan bredband. Om du har kombo-erbjudandet så får du 100 GB i surfgaranti om det värst tänkbara skulle hända. Med det sagt så behöver du aldrig oroa dig!

Erfarenhet av att leverera internet sedan 1997

Vi tror starkt på att det bästa händer när vi är uppkopplade. Då är det viktigt med en trygg leverantör som har varit med i matchen länge - och det har vi garanterat varit! Vi har gjort en spännande resa genom åren som gått och har alltid levererat kvalitet och stabilitet. Våra kunder har alltid kunnat surfa stabilt och säkert. Visste du förresten att före detta Bredbandsbolaget är nuvarande Telenor? Bredbandsbolaget och Telenor slog ihop sig och blev ett år 2018, läs mer om det här.

Bredband av olika typer. Detta erbjuder vi:

Fiber LAN

Bredbandstypen med suverän prestanda och som är väl rustad för framtiden. Risken för störningar är minimal med fiberuppkoppling. Ett mycket driftsäkert val för företaget med hastigheter upp till hela 1000 Mbit/s.

Telejack DSL

Detta är bredbandstypen som går via telejacket. Vi levererar en router helt kostnadsfritt som ger företaget trådlös uppkoppling i fastigheten där ni jobbar. Hastigheten för Telejack DSL kommer upp i 60 Mbit/s.

Mobilt bredband

Detta är ett bredband för dig som vill kunna jobba precis vart du vill. Välj mellan flera surfmängder, enda upp till 200 GB. Sim-kortet som skickas direkt till er placeras i till exempel en laptop, surfplatta eller router.

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik är tre av våra stjärnsäljare som gärna vägleder ditt företag med unika bredbandslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så kontaktas du snart.

Kampanjer och erbjudanden

Prova-på-pris bredband

Just nu får du testa utvalda bredbandshastigheter till 549 kr/mån i 6 månader när du beställer Bredband via fiber (LAN).

Samla allt på ett ställe

Samla alla abonnemang och bredband hos oss så bjuder vi på mer mobilsurf och surfgaranti.

Tips

Vilken hastighet behöver företaget?

Behöver ni 10, 100 eller kanske 1,000 Mbit/s? Gör vårt snabbtest och få en rekommendation direkt.

Tips och inspiration

Så väljer du rätt bredband

Framtidssäkra bredbandet

Få proffshjälp av Digihjälpen