Bredband via fiber (LAN)

Bredband via fiber är för dig som redan har ett bredbandsuttag från Telenor eller ett öppet nät där Telenor är leverantör. 

Vår wifi-router är enligt Excentis bäst i test kopplat till surfhastighet och täckning. Routern ingår utan extra kostnad när du skaffar bredband via fiber.

Wifi-router bredband fiber i kontorsmiljö

  

  

Tips

Vill du slippa gråzoner i ditt trådlösa nätverk?

Vår wifi-förstärkare använder den nya Wifi 6-standarden så att ditt trådlösa nätverk blir mer stabilt med bästa möjliga hastighet och täckning. Och använder du den tillsammans med vår prisbelönta Wifi 6-router blir upplevelsen total.

Köp wifi-förstärkaren genom att kontakta oss via chatt eller telefon. En wifi-förstärkare kostar 636 kr, två kostar 1 196 kr. (exkl.moms).

Bäst i test

Snabbast wifi. Och bäst täckning!

Enligt oberoende testföretaget Excentis har vår nya wifi-router bäst täckning och snabbast wifi. I testet har vi jämförts med flera av av Sveriges största bredbandsleverantörer.

Vi vägleder dig och ditt företag

Vi finns här för dig om du behöver hjälp med att hitta skräddarsydda lösningar som passar just ditt företag. Chatta med oss direkt eller fyll i webbformuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Förköpsinformation

Här kan du läsa mer om eventuella avgifter, hastigheter och villkor som gäller vid köp av bredband via fiber.

Till förköpsinformationen (öppnas i ny flik)