Snygg, stilren och snabbare än någonsin!

Vår nya testvinnande wifi-router är snabbare än någonsin. Med dess stilrena utseende smälter den in bland inredningen på kontoret. Du slipper gömma undan den! Routern ingår när du tecknar bredband via fiber. Ha så kul när ni surfar snabbast!

Wifi-router till bredband via fiber

Snabbast wifi

Det går snabbt. Riktigt snabbt!

Det oberoende testföretaget Excentis tester visar att vår wifi-router har snabbast wifi. I testet har vi jämförts med två av Sveriges största bredbandsleverantörer. Wifi-routern testades på flera olika ställen och avstånd i Excentis testhus. Så här gick testet till:

 • Routern testades på 7 olika ställen på två våningsplan
 • Vi mätte nedladdningshastigheten på den snabbaste frekvensen 5Ghz
 • För att få ett så rättvist resultat som möjligt slogs alla hundratals tester ihop och vi fick ett medelvärde
 • Testet gjordes med iPhone 11, Samsung Galaxy S8, S10 samt S20, Intel AC8265 och MacBook Pro

snabbast_wifi_tabell_1.png

Bäst täckning

Testvinnande täckning!

Excentis tester visar att vår wifi-router har bäst täckning jämfört mot konkurrenterna. Så här gick testet till:

 • Vi mätte nedladdningshastigheten från mätpunkten längst ifrån routern
 • Båda frekvenserna 2,4 och 5Ghz testades
 • Testerna slogs ihop och vi fick ett medelvärde
 • För att testa täckningen använde vi iPhone 11, Samsung Galaxy S8, S10 samt S20, Intel AC8265 och MacBook Pro

bast_tackning_wifi_router2.png

Ingår med bredband fiber

Snygg och snabb router ingår när du skaffar bredband via fiber

Låt din router smälta in bland kontorsmiljön som vilken inredningsdetalj som helst. Sätt upp med fästen på väggen eller ställ den högt och luftigt där det passar dig. Wifi-routern, som är en av de snabbaste på marknaden, är värd 2 500 kr men ingår utan extra kostnad när du tecknar bredband via fiber.
Sök på din adress
Är du redan kund kan du låna hem den för en kostnad på 995 kr exkl. moms. Kontakta kundservice på 020-222 222 för att beställa nya wifi-router i4882.

Telenor Wifi-router

Låt din router smälta in bland kontorsmiljön som vilken inredningsdetalj som helst. Sätt upp med fästen på väggen eller ställ den högt och luftigt där det passar dig. Wifi-routern, som är en av de snabbaste på marknaden, är värd 2 500 kr men ingår så länge du har bredband via fiber hos Telenor. Om du redan är kund kan du låna hem den för en kostnad på 995 kr exkl. moms. 
Kontakta kundservice på 020-222 222 för att beställa wifi-router i4882.


Bäst i test
Telenors wifi-router i kontorsmiljö

Testvinnande router!

Enligt Excentis tester har vår nya wifi-router bäst täckning och snabbast wifi. I testet har vi jämförts med två av Sveriges största bredbandsleverantörer.

Telenor wifi-router i4882, tekniska detaljer:

 • Mått: 207,8 x 179,5 x 76,94 mm
 • 2 st LAN-portar 1 000 Mbps, 1 st LAN-port 2 500 Mbps
 • Bandsteering & Beamforming
 • Downlink MU-MIMO och OFDMA
 • Strömstyrka nätadapter: 12V 3,5A
 • Wifi 5GHz: 802.11ax, 8x8 antenner
 • Wifi 2,4GHz: 802.11 ax, 4x4 antenner
Wifi 6 logga

Möt nya Wifi 6!

Bort med det gamla, och fram med det nya! Wifi 6 är prestandan som är grunden till den snabbaste hastigheten och den bästa teckningen någonsin. Allt detta möjliggörs med vår nya router.

Ta kontroll över företagets wifi

Med kostnadsfria appen Wifikontroll kan du styra och kontrollera företagets trådlösa nätverk. Du kan bland annat dela ditt wifi med besökare via en QR-kod, skapa gästnätverk och mycket mer.

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik är tre av våra stjärnsäljare som gärna vägleder ditt företag med unika bredbandslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så kontaktas du snart.

Har du en fråga? Här nedan finns svar på de vanligaste frågorna.

 • Wifi 6 är den senaste prestandan som gör det möjligt för enheter att skicka mer data i en överföring, vilket resulterar i hastighetsförbättringar. Förbättringar genom högre ordningsmodulering som ökar effektiviteten och hastigheten för dataöverföring i ditt nätverk. Ju nyare routern är, desto större är chansen att den har Wifi 6 standard. Du får Wifi 6 i vår nya, kraftfulla router utan extra kostnad när du tecknar bredband Fiber LAN.
  Sök på din adress

 • Wifi 6 är det ultimata valet om man vill att det ska gå snabbare till skillnad från de äldre routrarna. Det blir möjligt att gå från 7 Gbit/s till 9,6 Gbit/s vilket innebär att hastigheten blir bättre än någonsin tidigare. Men det är inte bara snabbheten som är grejen. Wifi 6 möjliggör även mycket bättre täckning och kapacitet.
  Sök på din adress

 • Du behöver en enhet som kan ta emot Wifi 6-signaler. Sedan behöver du ju även vår nya router, förstås!
  Sök på din adress

 • Du kan ansluta alla datorer, mobiler och surfplattor som du har på kontoret. Liksom tv-apparater, skrivare och annan vanlig utrustning. Räkna med att uppkopplingen blir sämre om fler enheter använder den. Tänk också på att till exempel äldre datorer och mobiler kan göra ditt wifi långsammare eftersom det trådlösa nätverket anpassar sig till dem.