Colocation

Med Colocation placerar ni företagets kommunikations- och datautrustning i någon av våra säkra serverhallar som också erbjuder trygg anslutning till ett av Nordens modernaste kommunikationsnät.

Säker placering av er kommunikationsutrustning

För att åstadkomma en stabil och säker infrastruktur för företagets kommunikationslösning behövs en bra miljö för företagets kommunikations- och datautrustning, både ur prestanda- och säkerhetssynpunkt. Genom att placera utrustningen i en av Telenors serverhallar kan vi erbjuda garanterad säkerhet, kyla, skyddad kraft samt omfattande brand- och skalskydd. Du undviker också de investeringar och löpande kostnader som etablering och drift av en egen datahall kräver. Istället kan du låta oss tillhandahålla inplacering till en fast månadskostnad.

Direkt anslutning till vårt nordiska nät

I tjänsten Telenor Colocation ingår placering i en säker serverhall med låsbart skåp/rack. Hallen har stabil strömförsörjning och bevakning dygnet runt av säkerhetsklassad personal. Våra serverhallar finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hallarna är strategiskt placerade i direkt anslutning till Telenors nordiska nät. Detta gör det enkelt att ansluta till Telenors nätverks- och kommunikationstjänster med bästa tänkbara prestanda och trygghet.

Fem frågor inför upphandling av nätverk
Säker och stabil väg till molnet, ständig uppkoppling, wifi för besökare, hög säkerhet och rätt kompetens. Det ställs höga krav på företagets nätverk. Upphandla rätt nätverkslösning med hjälp av våra fem aktuella frågeställningar.

Läs mer och ladda ner här

Kontakta företagsrådgivare för information om pris och beställning.

Colocation hos Telenor

  • Brandklassad datorhall med högsta skyddsnorm

  • Larm och bevakning dygnet runt

  • Eget låsbart skåp/rack

  • Säkerhetsklassad personal

  • Alltid rätt temperatur och luftfuktighet

  • Strömförsörjning via stabil UPS-lösning (Uninteruptable Power Supply System)

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss
Företagsrådgivare hos Telenor

Personlig företagsrådgivare

Har du frågor kring ditt abonnemang eller din faktura? Ring vår kundservice på 0200-15 90 88 så hjälper vi dig.

Vill du komma i kontakt med någon av våra kunniga säljare för pris- och offertförfrågningar eller få personlig rådgivning kring vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst?
Lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss inom kort.

Fyll i kontaktinfo här