Växeln direkt i mobilen, snabb och säker uppkoppling och mobila betalningslösningar. Vi har tjänsterna som gör att du kan fokusera på rätt saker och jobba effektivare. Helt enkelt förenkla ditt digitala företagande. Så att du kan göra din grej.  
Hitta rätt abonnemang och tjänster med vår behovsanalys

Kickstarta din business
- få dubbel surf

Nu får du som beställer företagsabonnemang med 1, 5, 30 eller 100 GB surf dubbelt så mycket surf i 24 månader. Nyteckna eller förläng ditt abonnemang före 30 april.
Läs mer och beställ här

Vårt erbjudande

Från tanke till verklighet. Här är lösningarna och tjänsterna som underlättar ditt digitala företagande. Så att du kan fokusera på rätt saker och jobba effektivare.

Företagsabonnemang

Jobba var som helst. Ta med dig hela din surf när du reser i EU/EES. Välj obegränsat med surf om din business alltid är igång. 
Till abonnemang

Mobiltelefoner

Välj rätt mobil för dina behov. Vi har de senaste modellerna som gör att du kan arbeta smart, digitalt och när du är på språng. 
Till mobiler

Ikon växel och gruppnummer

Växel & gruppnummer

Med vår mobila växel behöver du aldrig missa ett viktigt samtal. Du kan snabbt koppla vidare samtalen var du än är.
Läs om växeln

Web-sms

Skicka sms till kunder, anställda och medlemmar över hela världen. Ange DRIVAEGET i kampanjkodfältet så bjuder vi på startkostnaden.
Läs om sms-tjänster

Ikon mobil betallösning

Smart betalt med iZettle

Alla småföretag är olika, men alla måste ta betalt. Med den mobila kortläsaren iZettle Reader kan du ta betalt snabbt och säkert var som helst.
Läs om iZettle

Varför Telenor Företag

Billigare företagsabonnemang

Därför ska du välja ett företagsabonnemang framför ett privat. Se hur vi räknat

Vad blir bäst - ett företagsabonnemang eller att du har ett privatabonnemang som ditt företag ersätter dig för?

Vi förklarar helt enkelt med ett räkneexempel. Säg att du vill köpa en produkt för 1000 kronor + 25% moms. Vad kostar det för företaget jämfört med privat?

Kostnad företag 1 000 kr
Som företag drar du av momsen. Så den totala kostanden blir produktens pris exklusive moms. 

Kostnad privat 3 385 kr
Att ta en kostnad privat och sedan bli ersatt från bolaget lönar sig sällan. Produkten kostar 1 250 kr för dig som privatperson. Då behöver du ta ut lön från företaget. Lönekostnaden blir 2 604 kr, arbetsgivaravgiften 781 kr. 

Kalkylen utgår ifrån att inkomstskatten för inkomsten över brytpunkten är 52 procent och 32 procent under brytpunkten samt att arbetsgivaravgiften är 30%. Detta är ett räkneexempel och tar inte hänsyn till jobbskatteavdrag och detaljer i skattelagstiftningen.

Kundservice alltid öppet

Vi är tillgängliga när du vill. Vår kundservice är alltid öppen. Läs mer här

Självklart kan du ringa kundservice dygnet runt. Vi vet att du som företagare ibland måste jobba både dagar och nätter.
Du ringer när det passar dig året runt. Ditt samtal är kostnadsfritt från hela världen. Ring oss på nummer 222 från din mobil eller 020-222 222.

Flexibel växel direkt mobilen

Hantera och koppla samtal direkt i mobilen.
Läs mer här

Med vår mobila växel behöver du aldrig missa ett viktigt samtal, du sköter allt direkt från mobilen. Var du än är. Telenor One innehåller många lättanvända och smarta funktioner så att du kan jobba effektivt utan att bli störd.

Häng med i senaste trenderna – prenumerera på Driva Eget

Bli inspirerad, få smarta tips och de senaste trenderna inom företagande. Nu får du som företagskund hos Telenor 8 nummer av tidningen Driva Eget och en USB Powerbank för bara 249 kr.

Gör din beställning här

Ta hjälp av våra företagsrådgivare

Vi vet att du har mycket att tänka på. Vi hjälper dig att välja rätt tjänster för just ditt företag. Nu bjuder vi på en timmes kostnadsfri rådgivning i närmaste butik. Självklart kan du även som vanligt boka in ett telefonmöte om det passar dig bättre.