Telenor ♡ Driva eget

När du växer är vi med, i alla steg på vägen. Oavsett om du har ett litet eller stort företag har Telenor lösningar som passar just dig. Så att du kan vara effektiv och tillgänglig när du vill och var du än är. Enkelt uttryckt, hos oss slår hjärtat lite extra för dig som vill göra din egen grej.

Alla företag är olika.
Vilka behov har ni?

Vi förstår att kommunikationsbehoven skiljer sig mellan olika företag. För att ta reda på vilka kommunikationslösningar som behövs för just ditt företag så kan du göra vår behovsanalys. Det tar bara en minut!

Guide: Så bygger du en digital organisation från grunden

Hantera oförutsägbara händelser, få ut mer av resurser och dra nytta av ny teknik. I den här guiden hittar du sju enkla tips som hjälper dig att bygga ditt företag digitalt från grunden.

Vi vägleder dig och ditt företag

Andreas, Fredrik och Madeleine vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Chatta med oss direkt eller lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.

Våra bästa deals

Du missar väl inte våra aktuella kampanjer och erbjudanden? Allt finns samlat på ett ställe så att du enkelt kan hitta detsom passar dig. 

Växeln hallå, hallå!

Med Telenor One X växel får du ett verktyg för all kommunikation. Hantera samtal och samarbeta effektivt med kollegorna – var du än är.

Supersnabbt internet

Snabbt, jättesnabbt eller supersnabbt – vilken uppkoppling behöver du? Välj själv mellan fiber, mobilt bredband och telejacket. 

Smsa dina kunder

Med Telenors web-sms kan du skicka meddelanden till kunder och anställda över hela världen. Ange DRIVAEGET i kodfältet så bjuder vi på startkostnaden.

Dags för ny jobbmobil?

Telenors gigantiska utbud av telefoner hittar du här! iPhone, Samsung, Oneplus och mycket mer.

Vad är ert nästa IoT-steg?

Gör vårt snabba test här och få ett underlag som hjälper till på er fortsatta IoT-resa. Det tar bara några minuter.

Koppla upp dina saker

Med Smart IoT Bas kommer du enkelt igång med IoT och kan börja koppla upp dina saker mot internet.