Ta betalt och bokföring

Krånglar kassasystemet, vet du inte var du har lagt alla företagskvitton. Som företagare har du säkert mycket annat att tänka på. Därför vill vi tipsa om smarta mobila lösningar så att du kan ta emot kortbetalning av dina kunder, bokföra och fakturera snabbt och enkelt var du än är.

iZettle

Med den mobila kortläsaren iZettle Reader kan du ta betalt snabbt och säkert. Oavsett om din kund vill använda magnetremsa, chip med PIN-kod eller blippa kontaktlöst. Du är igång direkt via bluetooth i din mobil. iZettle Reader är 25 % snabbare än andra kortläsare.

Wrebit

Checka av administrationen oavsett var du är. Med Wrebit kan du bokföra och fakturera snabbt och enkelt direkt i mobilen. Du får koll på företagets ekonomi, kan enkelt skicka momsrapporter till Skatteverket och får hjälp med vilket konto du ska bokföra på.

Därför valde Dr Denim iZettle

Butiken Dr Denim berättar hur det är att ta betalt med iZettle och vilka fördelar de har upplevt.

Kom igång: Flexibelt arbetssätt

Få ut det mesta av digitaliseringen. Här är guiden som hjälper dig att börja jobba mer flexibelt.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss

Vad behöver ditt företag?

Hej! Dennis och Maya här. Vi och våra andra kunniga kollegor står redo att vägleda ditt företag med de lösningar som passar för just er. Kontakta oss om du vill prata mer om ert företags möjligheter.