Våra erbjudanden

Här hittar du våra aktuella företagserbjudanden och kampanjer.
Beställ tryggt och snabbt på webben, via chatten eller bli kontaktad

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben får du fri alltid anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig rådgivning & support

Personlig rådgivning & support

Hos oss får du rådgivning och support på det sätt som passar dig bäst.

Till kontaktuppgifter

Erbjudande

Nya iPhone 12 och 12 Pro

Det snabbaste chippet någonsin i en iPhone, redo för 5G och ett proffskamerasystem som tar helt överlägsna bilder i svagt ljus. Nya iPhone 12-serien är allt du trodde att den skulle vara och lite till.

Beställ nya iPhone 12 eller iPhone 12 Pro och få 3 600 kr i rabatt med obegränsad jobbsurf. Då blir du också redo för 5G på köpet!

iPhone och AirPods – perfekt kombo, nu med rabatt!

Endast hos oss: AirPods på köpet när du väljer en iPhone 11 Pro med företagsabonnemang 4 GB och uppåt. Värde 1 449 kr. Nu även 2400 kr i rabatt med vårt bästa abonnemang Obegränsat.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Redo för allt - redo för 5G!

Nu är våra abonnemang 50 GB och Obegränsat redo för 5G. Och eftersom vi tycker att snabbare, stabilare och säkrare uppkoppling är något att fira, så har vi också sänkt priset.

Enskild firma: Alltid 100 kr i rabatt

Se vad ett riktigt bra företagsabonnemang kan göra för din business. Du som har enskild firma får 100 kronor i rabatt/månad på våra populära abonnemang 4 GB-Obegränsat.

Samla och få upp till 10% rabatt

Det finns mycket att tjäna på att samla alla mobilabonnemang i företaget hos oss - faktiskt upp till hela 10% rabatt på totalsumman. Men fördelarna är fler än så: Alla som har Telenor ringer fritt mellan sig – över hela världen!

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik är tre av våra stjärnsäljare som gärna vägleder ditt företag med unika kommunikationslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så kontaktas du snart.

Bredband Fiber
549 kr/mån i 6 månader!

Nu får du prova utvalda bredbandshastigheter för endast 549 kr/mån i 6 månader när du beställer Bredband via fiber (LAN) i 24 månader.

Efter 6 månader kan du kostnadsfritt byta till en högre eller lägre hastighet.

Surfplattor

Abonnemang

Bredband