Företagserbjudanden

Här har vi samlat våra bästa erbjudanden och kampanjer.
Du får fri frakt på allt samt snabb och personlig företagsservice.

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben eller via chatt får du alltid fri anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig digital service

Vi finns här för dig!

Behöver du personlig rådgivning? Vi hjälper dig gärna! Våra duktiga rådgivare sitter redo att besvara dina funderingar över chatt, video eller telefon alla vardagar och helger.

Kontakta oss

Nyhet

Snabb. Stark. Innovativ.

Bli först med nya Samsung Galaxy A54 5G. Beställ senast 16 april så får du ett par svarta Galaxy Buds2 utan extra kostnad, värde ca 1 690 kr. 

Från 469 kr/mån
med obegränsad surf

Köpet måste även registreras i Samsung Members app senast den 30 april 2023.

Suverän iPhone. Suveränt pris.

Ny telefon till jobbet? Satsa på Apples senaste mobil – iPhone 14. Med en kraftfull kamera, batteri som räcker hela dagen, och viktiga säkerhetsfunktioner har den allt du kräver från en mobiltelefon, och lite till.

Just nu sparar du 2 400 kr när du köper den med våra obegränsade abonnemang.

Och du, just nu har vi dessutom bra priser på bland annat iPhone 14 Plus och iPhone 13, missa inte det!

  

Återanvända mobiler till bra pris

Spara pengar genom att köpa en begagnad mobil som fått nytt liv i stället för en helt ny. En vinst för både ditt företag och miljön!

Våra begagnade mobiler är fabriksåterställda, lätt använda, har mindre slitage som inte påverkar användandet, och du får ett års garanti. De finns i begränsat antal, så passa på!

Kontakta oss för hjälp

Vill du ha hjälp med ditt köp?

Chatta med oss eller ring 0200-159 001
Vardagar kl. 8-19, helger kl. 9-17

Boka digitalt möte med våra rådgivare
Lediga tider vardagar kl. 10-16

Bli kontaktad av en företagssäljare
Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss

Jobba med proffskrafter

Samsungs Galaxy S23-serie har landat. Som vanligt bjuder Samsungs mobiltelefoner på något extra – Galaxy S23, Galaxy S23+ och Galaxy S23 Ultra är inga undantag. Med en kraftfull kamera, ett batteri som räcker hela dagen och en skärm som tål hela dagens påfrestningar kommer du inte att bli besviken.

Passa på! Beställ valfri Galaxy S23 så sparar du 1 440 kr med våra obegränsade abonnemang.

Mobiltelefoner

Se hela vårt utbud av mobiltelefoner och jämför mellan de senaste modellerna från Apple, Samsung och Xiaomi och många fler. Hitta den bästa jobbmobilen för dig.

Företagsabonnemang

Flexibla företagsabonnemang där du kan välja mellan 5 GB – obegränsad surf. Fria samtal, sms och mms i Sverige och inom EU/EES och 5G upp till 2100 Mbit/s.

Bredband

Sök på din eller företagsadressen för att se vilket slags bredbandstyp vi erbjuder där du jobbar – fast eller mobilt bredband.

Surfplattor

Jämför surfplattor från Apple och Samsung – hitta den bästa surfplattan för ditt företag.