Samla allt på ett ställe

Nu erbjuder vi en ännu smartare helhetslösning för företag. Samla alla era mobilabonnemang och bredband hos oss så bjuder vi på mer mobilsurf och surfgaranti på ert fasta bredband.

  

Allt samlat på ett ställe

Samla mobil och bredband hos oss. Smidigt och enkelt med allt på ett ställe.

Surfgaranti

Aktivera Kombo så får du mer mobilsurf och surfgaranti på ert fasta bredband.

Personlig rådgivning

Kontakta vår support för frågor eller få personlig rådgivning.

 

Tre steg till Kombo

Det är inte bara smidigt att ha allt samlat på ett ställe utan även smart. Vi bjuder på en uppgradering när du samlar mobil och bredband hos oss. Följ de här tre stegen för att ta del av erbjudandet.

Välj abonnemang 

Först behöver du ha ett företagsabonnemang hos Telenor. Du väljer enkelt mängden surf du behöver. Har du redan ett mobilabonnemang hos oss? Då är du redan klar för steg två.

Skaffa bredband 

Utöver mobilabonnemang behöver du skaffa bredband hos oss. Då får ditt företag högre surfmängd på upp till fem mobilabonnemang och dessutom surfgaranti på ert fasta bredband.

Aktivera din Kombo

Nu har du både mobil och bredband hos oss och kan få en uppgradering. Allt du behöver göra är att aktivera ditt erbjudande genom att kontakta oss.

Med vår Surfgaranti är du alltid uppkopplad

Vi vet hur viktigt det är att alltid vara uppkopplad och att kunna lita på sitt bredband. Därför har vi tagit fram Surfgaranti för dig som både har mobilabonnemang och bredband hos oss. Surfgarantin innebär att vi bjuder dig på 100 GB surf i mobilen om bredbandet på företaget mot förmodan skulle gå ner. På så sätt kan du alltid vara uppkopplad.

Frågor och svar

  

Våra bästa erbjudanden

Här har vi samlat våra aktuella erbjudanden och kampanjer. Alltid fri frakt och snabba leveranser.

  

Kontakta oss
Företagsrådgivare hos Telenor

Personlig företagsrådgivare

Vill du komma i kontakt med någon av våra kunniga säljare för pris- och offertförfrågningar eller få personlig rådgivning kring vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst?
Lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss inom kort.

Fyll i kontaktinfo här