Samla allt på ett ställe

Nu erbjuder vi en ännu smartare helhetslösning för företag. Samla alla era mobilabonnemang och bredband hos oss så bjuder vi på mer mobilsurf och surfgaranti på ert fasta bredband.

  

Allt samlat på ett ställe

Samla mobil och bredband hos oss. Smidigt och enkelt med allt på ett ställe.

Surfgaranti

Aktivera Kombo så får du mer mobilsurf och surfgaranti på ert fasta bredband.

Personlig rådgivning

Kontakta vår support för frågor eller få personlig rådgivning.

 

Tre steg till Kombo

Det är inte bara smidigt att ha allt samlat på ett ställe utan även smart. Vi bjuder på en uppgradering när du samlar mobil och bredband hos oss. Följ de här tre stegen för att ta del av erbjudandet.

Välj abonnemang 

Först behöver du ha ett företagsabonnemang hos Telenor. Du väljer enkelt mängden surf du behöver. Har du redan ett mobilabonnemang hos oss? Då är du redan klar för steg två.

Skaffa bredband 

Utöver mobilabonnemang behöver du skaffa bredband hos oss. Då får ditt företag högre surfmängd på upp till fem mobilabonnemang och dessutom surfgaranti på ert fasta bredband.

Aktivera din Kombo

Nu har du både mobil och bredband hos oss och kan få en uppgradering. Allt du behöver göra är att aktivera ditt erbjudande genom att kontakta oss.

Med vår Surfgaranti är du alltid uppkopplad

Vi vet hur viktigt det är att alltid vara uppkopplad och att kunna lita på sitt bredband. Därför har vi tagit fram Surfgaranti för dig som både har mobilabonnemang och bredband hos oss. Surfgarantin innebär att vi bjuder dig på 100 GB surf i mobilen om bredbandet på företaget mot förmodan skulle gå ner. På så sätt kan du alltid vara uppkopplad.

  

Kontakta oss

Vad behöver ditt företag?

Våra företagsrådgivare står redo att vägleda ditt företag med de lösningar som passar för just er. Kontakta oss om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Frågor och svar

 • Ja, om du samlar både mobilabonnemang och bredband hos oss. Båda abonnemangen behöver stå på samma organisationsnummer. Erbjudandet gäller givetvis även dig som är kund hos oss sedan tidigare. Det enda du behöver göra är att förnya minst ett engagemang hos oss för att bli kombokund.

 • Det är faktiskt riktigt enkelt. Kontakta vår kundservice, besök oss i butik eller fyll i dina uppgifter i vårt kontaktformulär så hör vi av oss inom kort.

 • Det gäller så länge du har både bredband och mobilabonnemang hos oss.

 • Vi vet hur viktigt det är att alltid vara uppkopplad och att kunna lita på sitt bredband. Därför har vi tagit fram Surfgaranti. Det betyder att vi bjuder dig på 100 GB extra surf i mobilen om bredbandet på företaget mot förmodan skulle gå ner. Surfgarantin ingår automatiskt när du samlar både bedband och mobilabonnemang hos oss.

  Så här går det till med Surfgaranti:

  1. Om ditt bredband slutar att fungera.
   Vi hoppas givetvis att det inte kommer hända, men om det händer så ringer du till kundservice och felanmäler ditt problem.
  2. Din mobil laddas med 100 GB extra surf.
   I samband med att du felanmäler ditt bredband kommer vi se att du har både mobil och bredband hos oss och fylla på ett av era företagsabonnemang med 100 GB extra surf. Surfen kan du börja använda omedelbart och är giltig i hela 30 dagar

  

Våra bästa erbjudanden

Här har vi samlat våra aktuella erbjudanden och kampanjer. Alltid fri frakt och snabba leveranser.