Nu blir Telenor och Bredbandsbolaget ett

Mobil och bredband. Nu erbjuder vi en ännu smartare helhetslösning för företag av alla storlekar. Allt samlat på samma ställe.

Att jobba flexibelt och vara tillgänglig är en självklarhet idag. Uppkoppling och mobiltäckning ska bara fungera, stabilt och säkert. Därför har Telenor gått tillsammans med Bredbandsbolaget för att erbjuda företag i alla storlekar en smartare helhetslösning.

En perfekt kombo, med mobilabonnemang och ett av Sveriges bästa bredband samlat på samma ställe. För det är en självklarhet för oss att mobil och bredband ska fungera bättre tilsammans.

 

 

Mobil och bredband samlat på ett ställe

 

Fri uppgradering och surfgaranti

 

Vår kundservice är alltid öppen

Behöver du lösningar för ett större företag?


Vi erbjuder helhetslösningar även för större företag. Växellösningar, mobil- och fast telefoni, nätverk och bredband och molntjänster. Vi skräddarsyr lösningen som just din verksamhet behöver.

Läs mer här > 


Fri uppgradering när du blir helhetskund

Kombinera

Kombinera

Mobilt + Bredband

Mer mobilsurf eller snabbare bredband till dig och kollegorna

Då får du:

Mer mobilsurf eller snabbare bredband till dig och kollegorna

Mer surf till mobilen om bredbandet krånglar

Och då ingår:

Mer surf till mobilen om bredbandet krånglar

Säkra din uppkoppling med vår Surfgaranti

Vi vet hur viktigt det är att alltid vara uppkopplad och att kunna lita på sitt bredband. Därför har vi tagit fram Surfgaranti för dig som både har mobilabonnemang och bredband hos oss. Surfgarantin innebär att vi bjuder dig på 100 GB surf i mobilen om bredbandet på företaget mot förmodan skulle gå ner. På så sätt kan du alltid vara uppkopplad. 

Frågor och svar