Telenor Företag ger dig det senaste

Det händer mycket inom IT och telekom, och det går snabbt. Vi hjälper dig att hålla koll på det senaste. Läs även vad vi har gjort för andra kunder med liknande utmaningar som du har.  

Förmågan att hantera problem gav Telenor förnyat förtroende


Med 4 600 medarbetare utspridda på ca 80 orter i Sverige är Assemblin extremt beroende av driftsäkerhet över hela landet. ”Jag skulle säga att en stabil tjänst är affärskritisk för oss” säger Mats Lundquist, CIO på Assemblin.

Spar tid – låt våra specialister avlasta er

Hanteringen av telefoni- och kommunikationslösningar kanske inte står högst upp på ”att göra listan” när ett företag har resursbrist eller omorganiserar. Då kan en extraresurs från oss vara en bra lösning.

Börja med Workfulness

Säg hejdå till multitasking och oavbrutet mobilanvändande och använd tekniken smartare. Så här kommer ni igång!

Huawei P10 Plus

"Vi har gått från leverans till samarbete"

Det som började med Electrolux köp av mobilabonnemang från Telenor har med tiden utvecklats till ett nära samarbete. Det handlar idag snarare om en form av agilt partnerskap, konstaterar Peo Enea från  Electrolux IT Solutions AB.

Telenor i samarbete med Electrolux

"Vi får mer tid till rätt saker"

Tack vare ett genomtänkt mobilt arbetssätt lyckas konsultbolaget Clearpoint frigöra mer tid till att hjälpa sina kunder. Telenor levererar den mobila plattformen och sköter rådgivning, support och teknisk administration.

Nya roamingreglerna - Så funkar det

Den 15 juni träder de nya roamingreglerna - Roam Like At Home - i kraft inom EU/EES. Telenors expert Marie Rosendahl berättar vad det innebär för svenska kunder.

Di Gasell - en viktig mötesplats för Sveriges entreprenörer

Di Gasell är en viktig mötesplats där mer traditionella företag får möjlighet att träffa entreprenörer och inspireras av deras affärsdriv. Telenors Ellinor Axell och Cecilia Mörfelt har följt vårens Gasellträffar på nära håll.

"Då ska du skippa den digitala förstudien"

"Istället för att göra en omfattande och komplex förstudie - gör en enkel prototyp för att förtydliga och skapa en gemensam målbild." Beata Wickbom, digitaliseringsexpert, om hur ni lyckas med er digitala affärsutveckling.