Telenor Företag ger dig det senaste

Det händer mycket inom IT och telekom, och det går snabbt. Vi hjälper dig att hålla koll på det senaste. Läs även vad vi har gjort för andra kunder med liknande utmaningar som du har.  

3 tips för säkert arbete utanför kontoret

Säkerhetshot ska inte behöva vara ett hinder för de som vill arbeta utanför kontoret. Telenors Emma Fäldt tipsar om hur företag bäst undviker att känslig information hamnar i fel händer.

Om mobilen försvinner på semestern – gör så här!

Att tappa bort eller bli bestulen på mobilen är aldrig roligt. Särskilt inte om du använder den flitigt i jobbet. Telenors Tobias Falkborn vet hur du garderar dig och agerar om olyckan skulle vara framme.

Huawei P10 Plus

"Vi har gått från leverans till samarbete"

Det som började med Electrolux köp av mobilabonnemang från Telenor har med tiden utvecklats till ett nära samarbete. Det handlar idag snarare om en form av agilt partnerskap, konstaterar Peo Enea från  Electrolux IT Solutions AB.

Telenor i samarbete med Electrolux

"Vi får mer tid till rätt saker"

Tack vare ett genomtänkt mobilt arbetssätt lyckas konsultbolaget Clearpoint frigöra mer tid till att hjälpa sina kunder. Telenor levererar den mobila plattformen och sköter rådgivning, support och teknisk administration.

Nya roamingreglerna - Så funkar det

Den 15 juni träder de nya roamingreglerna - Roam Like At Home - i kraft inom EU/EES. Telenors expert Marie Rosendahl berättar vad det innebär för svenska kunder.

Di Gasell - en viktig mötesplats för Sveriges entreprenörer

Di Gasell är en viktig mötesplats där mer traditionella företag får möjlighet att träffa entreprenörer och inspireras av deras affärsdriv. Telenors Ellinor Axell och Cecilia Mörfelt har följt vårens Gasellträffar på nära håll.

"Då ska du skippa den digitala förstudien"

"Istället för att göra en omfattande och komplex förstudie - gör en enkel prototyp för att förtydliga och skapa en gemensam målbild." Beata Wickbom, digitaliseringsexpert, om hur ni lyckas med er digitala affärsutveckling.

4 tips för den digitala chefen

Ett bra digitalt arbetssätt bygger på medarbetare  som vet var gränserna går. Här är HR-chefens bästa tips för hur man arbetar smart med digitala verktyg.

Kontakta företagsrådgivare
KONTAKT

Kontakta företagsrådgivare

Få personlig rådgivning för ditt företag av våra kunniga säljare. Ring oss på 0200-15 90 88, besök butik eller lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss.

Till kontaktformulär