IoT – branscher

För vissa branscher innebär Internet of Things effektivisering med förbättrad drift men också reducerade kostnader. I andra branscher kan uppkopplade enheter förvandla verksamheten helt. Oavsett din bransch kan vi hjälpa ditt företag med IoT.

  

IoT inom olika branscher

Fordonsindustrin

Snabbare mobilkommunikation och bättre teknik gör att hela transportsystemet är i förvandling. Med uppkopplade bilar kan man idag erbjuda tjänster både i och utanför bilen. Läs mer om hur IoT fungerar i bilarna idag och kommande trender inom fordonsindustrin.

Tillverkningsindustrin

Inom tillverkningsindustrin fokuserar man oftast på minskade kostnader och att optimera produktionen med IoT. Men med en IoT-strategi och där man förstår den verkliga potentialen kan tillverkare skapa nya produkter och även bygga nya affärsmodeller.

Transport och logistik

Inom transport och logistik har användningen av IoT-lösningar ökat kraftigt. Med sensorer på fordon och containrar och mobila uppkopplingar får man fram information som möjliggör allt mer avancerade IoT-lösningar. Upptäck våra IoT-lösningar.

Energi

IoT-lösningar inom energibranschen ger värdefull information om nätverket som kan skapa nya intäktsströmmar. Men det hjälper också konsumenterna att förstå och planera sin energianvändning vilket även skapar en vinn-vinn-situation med nöjdare kunder.

  

Så här har vi hjälpt andra företag med IoT

  

  

Är ditt företag redo för IoT?

Boka rådgivning med en av våra IoT-specialister. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.