IoT inom din bransch

För vissa branscher innebär Internet of Things effektivisering med förbättrad drift men också reducerade kostnader. I andra branscher kan uppkopplade enheter förvandla verksamheten helt. Oavsett din bransch kan vi hjälpa ditt företag med IoT.

Fordonsindustrin

Snabbare mobilkommunikation och bättre teknik gör att hela transportsystemet är i förvandling. Med uppkopplade bilar kan man idag erbjuda tjänster både i och utanför bilen. Läs mer om hur IoT fungerar i bilarna idag och kommande trender inom fordonsindustrin.

Tillverkningsindustrin

Inom tillverkningsindustrin fokuserar man oftast på minskade kostnader och att optimera produktionen med IoT. Men med en IoT-strategi och där man förstår den verkliga potentialen kan tillverkare skapa nya produkter och även bygga nya affärsmodeller.

Transport och logistik

Inom transport och logistik har användningen av IoT-lösningar ökat kraftigt. Med sensorer på fordon och containrar och mobila uppkopplingar får man fram information som möjliggör allt mer avancerade IoT-lösningar. Upptäck våra IoT-lösningar.

Energi

IoT-lösningar inom energibranschen ger värdefull information om nätverket som kan skapa nya intäktsströmmar. Men det hjälper också konsumenterna att förstå och planera sin energianvändning vilket även skapar en vinn-vinn-situation med nöjdare kunder.

  

Är ditt företag redo för IoT?

Boka rådgivning med en av våra IoT-specialister. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.