Telenors IoT-erbjudande

Idag hanterar Telenor mer än 17 miljoner IoT-anslutningar över hela världen. Vi har unik kunskap och erfarenhet för att kostnadseffektivt bygga och driva både storskaliga IoT-projekt och mindre, lokala lösningar. Här kan du läsa mer om våra IoT-lösningar.

Kom igång med IoT redan idag
Vi har abonnemang som möjliggör att ni kan komma igång snabbt och enkelt. Smart IoT BAS passar företaget som vill styra uppkopplade enheter och samla stora mängder data från dem i realtid. Kommunicera i Sverige, inom EU eller runt om i våra 500 nät över hela världen.
Beställ Smart IoT Bas här på webben

För er som söker en komplett lösning
Vi har lösningarna som krävs för att ta er IoT-lösning till nästa nivå.  Vi har djup teknisk kompetens och ett brett partnernätverk. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för er. Självklart har vi stöd för alla tekniker såsom LTE-M, olika SIM-kortslösningar, APN, VPN mm. Kommunicera i Sverige, inom EU eller runt om i våra 500 nät över hela världen.
Kontakta en IoT-specialist

Stora globala & komplexa lösningar
Managerade IoT-anslutningar och molntjänster inklusive verktyg och global IoT-expertsupport som krävs för stora och komplexa IoT-lösningar. Här får man tillgång till 500 nätverk över hela världen - med endast en kontaktpunkt. Främst för globala företag som behöver en proaktiv partner som kan ge stöd och skalbarhet till miljontals enheter var som helst i världen, under hela den IoT-lösningens livscykel. 
Läs mer hur vi jobbar med internationella projekt
Kontakta en IoT-specialist