Säker IoT-plattform för uppkopplade enheter

Molnplattformen Managed IoT Cloud ger er värdefull och användbar data om era uppkopplade produkter. 

Managed IoT Cloud

Kontakta oss

Managed IoT Cloud

Managed IoT Cloud samlar in och lagrar all produktdata om era uppkopplade enheter. Datan ger värdefulla insikter och skapar värde. Men lämna det tekniska åt oss. Det tar vi hand om så att du istället kan lägga all fokus på er uppkopplade produkt och användarupplevelsen.

Vill du veta mer in Telenor Managed IoT? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vad är Managed IoT Cloud?

Telenors Managed IoT Cloud är en säker molnplattform för hantering av era uppkopplade enheter och genererar värdefulla insikter och data om era uppkopplade produkter. Plattformen fungerar med vilken typ av uppkopplingsteknik som helst och innehåller det ni behöver för att koppla upp produkter, samla in och lagra all produktdata och skapa värde och insikter från data.

Managed IoT Cloud inkluderar ett självbetjäningsverktyg och en anpassningsbar applikation för att ge er en kickstart. När er digitala tjänst sedan börjar växa, skalar Managed IoT Cloud upp med er.

 

Varför Managed IoT Cloud?

  • Skalbar och säker molnplattform
    Med en skalbar och säker molnplattform behöver du inte utveckla och driva infrastruktur. Du kan snabbt utveckla och lansera nya tjänster till en bestämd månadskostnad.
  • Minska tiden till marknaden
    Genom att använda en etablerad och kommersiell IoT-plattform kommer du snabbt ut med dina tjänster på marknaden.
  • Fokusera på kundupplevelsen
    Du kan fokusera helt på kundupplevelsen och affärsmöjligheterna. Lämna det tekniska åt oss.

Är ditt företag redo för IoT?

Boka rådgivning med en av våra IoT-specialister. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.