Privata när blir allt viktigare för industriföretag som strävar efter konkurrensfördelar och även för lokala miljöer i behov av driftsäkra trådlösa nätverk med korta svarstider. Med privata nät blir ditt företag konkurrenskraftigt i framtidens digitaliserade värld.

Bättre lönsamhet

Pålitlig uppkoppling

Ökad konkurrenskraft

Tips!

Privata nät - gör dig redo för framtiden

Låt smarta robotar ersätta mänskliga uppgifter på lagret och låt människan styra robotens uppgifter via Fleet Management System istället. Eller låt AR berätta vart paket befinner sig, eller scanning av varor för att påskynda hanteringen av olika artiklar.

Vad är ett privat nät med Andreas Kristensson
Kundcase

Trådlösa verktyg i 5G-fart

Vi har tillsammans med Atlas Copco ingått ett av världen första kommersiella 5G-avtal för industrin. Tillsammans med Fujitsu installerar och aktiverar vi nu ett privat 5G-nätverk i Atlas Copcos lokaler i Sickla i Stockholm.

Möjligheter med privata nät

Med IoT  och privata nät är möjligheterna nästan obegränsade. Se hit och läs mer om hur privata nät fungerar i praktiken.

Vi hjälper er att ta nästa steg!

Hos oss kan du både hyra och köpa ett privat nät. Våra IoT-specialister hjälper er att hitta bästa lösningen. Lämna dina uppgifter i vårt kontaktformulär så hör vi av oss inom kort.