Jobba bättre tillsammans

Att mötas utan att ses

Inget är sig längre likt. Men det är inte bara vi som har förändrats. Våra arbetsplatser har också förändrats. Med den förändringen måste vi anpassa oss och vara öppna inför alla möjligheter som kommer med den. Möjligheter som kan göra oss effektivare  så länge vi är villiga att samarbeta. Med varandra och tekniken.

  

"Det vi egentligen behöver är frihet"

Steget till att arbeta på distans behöver inte vara så långt som vi tror. Enligt Tobias Ahlin ligger problemet ofta i att vi fokuserar på fel saker. För att kunna arbeta på distans behöver vi istället byta fokus från var vi jobbar till vad vi levererar.

Video, chatt och fildelning

Med Video, chatt och fildelning blir ert gemensamma arbete ännu effektivare. Du är dessutom alltid tillgänglig oavsett enhet. Du får tillgång till eget mötesrum, chatt, skärm- och fildelning samt videomöten.

Just nu bjuder vi på Video, chatt och fildelning i 3 månader!

Sifo-rapport: "Från digital frustration till effektivt samarbete"


Det digitala samarbetet fungerar långt ifrån smärtfritt. Läs vår nya rapport om utmaningar och framgångsfaktorer.

  

Effektiv teknik på distans

Smarta och smidiga lösningar kan göra stor skillnad för möjligheten att jobba flexibelt och för att hitta ett gemensamt arbetssätt, var och när vi vill. Med rätt verktyg kan arbetsdagen anpassas efter varje persons förutsättningar.

Kontakta oss

Få till ett effektivt digitalt samarbete

Vi kan hjälpa er att komma igång och använda digitala verktyg på ett effektivt sätt. Kontakta våra rådgivare de kan hjälpa er att: 

  • Kartlägga era befintliga digitala verktyg och tjänster 
  • Analysera era behov
  • Rekommendera vilka digitala verktyg som passar er bäst och ge konkreta råd på hur ni kan samarbeta smartare.