Telenor Techday 2023

Succén är tillbaka! Välkommen till Telenor Techday den 14 november.
 

Teknikutvecklingen accelererar – hänger du med?

Vi på Telenor är nyfikna på framtidens möjligheter och vill tillsammans med dig utforska hur vi med innovativa lösningar kan göra saker smartare, effektivare och säkrare. 

Telenor har bjudit in experter från bland annat Skanska, IKEA och Rejlers som guidar, inspirerar och ger oss verktygen som behövs för att bygga framtidens företag. Vi kommer att diskutera ämnen som 5G, AI, nätverk och säkerhet, hybrida kontoret, hållbarhet och mycket mer.

  • När: Tisdag den 14 november
  • Plats: Hotel At Six, Brunkebergstorg 6, Stockholm eller online
  • Tid: På plats: från kl. 12:30-19:00, inkl. efterföljande mingel. Online: kl. 13:00-17:00

Techday är helt kostnadsfritt – oavsett om du deltar på plats eller online.
Fullständig agenda och alla talare kommer att presenteras inom kort – så håll utkik!

Spår 1

Affärsnytta med ny teknik

Teknikutvecklingen går just nu i en rasande fart. Den nya tekniken skapar snabbare och smartare lösningar till många av dagens problem, och nya förutsättningar till ett bättre och hållbarare samhälle – och detta är bara början.

Spår 2

Trygga och säkra företag

Där teknik skapar möjligheter, skapar människor värde. Det är när dessa möts som de stora innovationerna sker. Men hur ser vi till att värdefulla idéer får lika mycket utrymme som skydd?

Moderator: Karin Adelsköld

Karin Adelsköld är en expertföreläsare inom områden som arbetsmiljö, entreprenörskap, humor och teknik. Hon är också en prisbelönt komiker som varvar allvar och fakta som lockar till både skratt och tänkvärda insikter. Med humor och ett brinnande teknikintresse leder Karin oss genom dagen.

  

Anmäl dig till Telenor Techday här

Allt från Telenor Techday 2022

Nyfiken på förra årets Telenor Techday? Här har vi samlat allt från förra årets uppskattade event där experter diskuterade möjligheter i framtidens nät och gav sina bästa råd kring hur företag kan ta till sig den nya tekniken – utan att behöva tumma på säkerheten.