Välkommen till
Telenor Techday VIP

Ta del av dagen tillsammans med oss mellan 12:30-17:00 på Clarion Hotel Sign för att se vad framtiden har att bjuda på. Du som publik på plats får utöver programmet även möjlighet att delta på ett efterföljande VIP-mingel kl. 17-19.

Vi bjuder på nätverkande, mingelmat och dryck. Du får möjlighet att träffa några av Telenors partners och Mikael Tornving kommer att genomföra en unik extra intervju med Peter Forsberg och flera av dagens talare kommer att finnas på plats.

Telenor Techday

1G, 2G, 3G, 4G – och nu 5G. För varje ny generation uppkoppling har förändringen blivit större och gränsen för vad som är möjligt flyttats längre fram. Vi kan inte säga exakt vad tekniken kommer möjliggöra. Men vi kan berätta hur ni kan ta steget in i framtiden, för vi har gjort det förut.

Vi är glada för ert stora intresse att delta i publiken på Techday. Vi måste tyvärr meddela att det nu är fullt. Det finns fortfarande platser kvar att delta digitalt. Anmäl dig på knappen nedan.

Vi kommer prata om följande områden

Spår 1

Teknikskiftet

Det nya skiftet accelererar innovationskraften och förändrar vad som är möjligt. Ny teknik öppnar upp dörren för digitala lösningar.

Klockan 13:00

Spår 2

Säkerhetsskiftet

Ju mer värdefull data blir, desto vanligare blir cyberbrotten. Detta har skapat helt nya säkerhetstrender och okonventionella lösningar.

Klockan 14:15

Spår 3

Samhällsskiftet

Kommuner och regioner har länge brottats med att leverera mer välfärd med samma resurser. Med det nya 5G-nätet ges helt nya möjligheter för att lösa utmaningarna.

Klockan 15:15

Missa inte!

På scen: 
Peter Forsberg

Peter "Foppa" Forsberg kommer att prata om hur en vinnarskalle kan bidra till framgång, både privat och på jobbet. Alla som jobbar i lag kommer få något användbart med sig och han delar med sig av flera nyttiga tankemodeller och handfasta tips.

Teknikskiftet | Talare på scen

Bjørn Ivar Moen
VD, Telenor


Stefan Ytterborn
VD, Cake


Ulrika Matsgård
VD, BRA Flyg


Sara Kebert
Nätexpert, Telenor


Charlie Caper
Furhat Robotics


Social Robot
Furhat Robotics

Säkerhetsskiftet | Talare på scen


Anna Wennerstrand
Coop


David Jacoby
Expert på Cybersäkerhet


Martin Whitlock
CTO, Telenor Connexion


Ulf Andersson

Informationssäkerhetschef, Telenor

Samhällsskiftet | Talare på scen


Ali Khalil
VD, Miljonbemanning


Liselott Johansson
VD, Greater Than


Åsa Zetterberg
Managing Director, Techsverige


Ulrika Steg

CMO, Telenor Företag