Kundberättelser

Våra innovativa lösningar har hjälpt till att transformera företag över ett brett spektrum av branscher. Vi på Telenor tror på kraften av berättelser från företag som delar med sig om hur detta har gått till.

Genom att lyssna på och förstå era behov och utmaningar kan vi på Telenor skapa skräddarsydda lösningar och erbjudanden som verkligen gör skillnad. Och genom att dela kundberättelser kan vi lyfta fram positiva upplevelser och framgångssagor som vi skapat tillsammans med våra kunder. Dessa berättelser hoppas vi kunna fungera som inspiration, men också få dig och dina medarbetare att upptäcka möjligheterna med våra tjänster.

Här kan du utforska kundberättelser för att se hur vi tillsammans kan skapa värde – idag och i framtiden.

Mobila privata nät

AtlasCopco ingår revolutionerande 5G-avtal

Mobilt privat nät aktiveras i AtlasCopcos lokaler i Stockholm. Det blir ett av de första 5G-avtalen av sitt slag att skrivas i industrisektorn.

"5G borde vara en del av alla ​företags affärsplaner."

Andreas Kristensson,​ Head of IoT & New Business

Mobila privata nät

Skogforsks 5G-projekt banar väg för fjärrstyrda skogsmaskiner

IoT-lösningar

Man ska ha (uppkopplad) husvagn – med HobbyConnect+

IoT-lösningar

LecToGo laddar för tillväxt med smarta powerbanks

IoT-lösningar

Deviaq – data som drivmedel

IoT-lösningar

Capelon hjälper den framtida staden att ha allt uppkopplat

IoT-lösningar

Telenor och CaCharge laddar för elbilsboomen

  

Med Telenor som partner får du

helhetsleverantor_telenor_foretag_1_360x150.jpg

Trygg helhetsleverantör

Vi har lång erfarenhet av att leverera IT- och kommunikationslösningar till företag inom alla branscher. Tillsammans löser vi era utmaningar med hjälp av vår kompetens, framtidssäkrade lösningar och samarbeten med branschledande partners.

5g_telenor_foretag_360x150.jpg

Nya möjligheter i 5G-hastighet

Vi bygger just nu vårt rikstäckande 5G-nät. Syftet är att ge våra kunder tillgång till uppkoppling i maximal hastighet. Vår största investering i modern tid skapar nya möjligheter för framtidens digitala samhälle.

personlig_foretagsservice_telenor_360x150.jpg

Personlig företagsservice

Vi tror att den bästa företagsservicen är personlig. Därför får ni alltid en dedikerad kontaktperson som hjälper er med hela affären. Kom enkelt i kontakt med vår kundservice genom att ringa, chatta eller ta hjälp av våra guider på webben.

  

Mer om Telenor Företag

Vi på Telenor har skapat möten sedan 1855 och för oss kommer människan alltid först. Tekniken öppnar dörren för möjligheter, men det är vår övertygelse att teknikens värde skapas i mötet människor emellan. Vi är experterna som hittar rätt lösningar för dina behov.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Våra personliga företagsrådgivare hjälper dig och ditt företag att ta fram skräddarsydda lösningar som möter era unika affärsbehov. Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.