Aktuella driftstörningar

Här ser du aktuell information om eventuella större driftstörningar för mobiltelefoni och mobilt bredband och hur de påverkar dina tjänster. Du kan även använda vår driftkarta för att se om det är någon lokal driftstörning där du befinner dig just nu.

Just nu har vi inga stora driftstörningar.

Ingen driftstörning men fortfarande problem?

Om du har problem med att ringa, sms:a eller surfa bör du börja med att starta om din mobil, det löser fler problem än man kan tro. Hjälper inte det hittar du fler tips i våra guider för iPhone och Android-mobiler.

Lokala driftstörningar

Använd sökfunktionen i kartan nedan för att hitta mindre, lokala driftstörningar. Du kan göra på två olika sätt, beroende på vilket resultat du vill ha.

  • Antingen skriver du in en adress, ort, kommun eller län och trycker på enter. Då kommer ett sökresultat upp under sökrutan. Välj sökresultat genom att klicka på det, så uppdateras kartan.
  • Eller så väljer du stad. Kartan uppdateras direkt med aktuell driftinformation.

I rutan längst upp på kartan ser du aktuell driftinformation för den adress du sökt på, och kan även välja mellan vilken typ av nät du vill se information för.

Du kan även hitta aktuella driftstörningar i en lista under kartan. Klicka på förstoringsglaset för att få mer information.