En guide till din faktura

Här guidar vi dig genom vår fakturas olika delar, vi ger tips och svar på vanliga frågor. Kanske vill du byta betalningssätt till autogiro eller e-faktura? Få fakturan som en PDF-fil direkt i Mitt Företag? Eller samla flera kollegors faktura på en samlingsfaktura? Det mesta går att lösa. Läs vidare på denna sida

Fakturaförklaring

Har du svårt att förstå fakturans olika delar? Vår fakturaförklaring rätar ut de flesta frågetecknen.Välj sida för mer information.

  

Administrera

Anpassa era fakturor
Det finns flera möjligheter att anpassa våra fakturor så att de passar era behov och förenklar er administration. Kanske skulle ni vilja få fakturorna lite mer sällan eller slippa få pappersfakturor?

Ändra betalningsvillkor
Vill du ändra brytdatum, betalningsvillkor och fakturafrekvens? Det kan du göra själv genom att logga in på Mitt Företag, men du kan även ringa Kundservice på 020-222 222 så hjälper de dig.

Slipp fakturakostnaden
Vill du vara snäll mot miljön? Välj att betala via autogiro eller e-faktura istället för via pappersfaktura, så slipper ni dessutom betala fakturaavgift.

Läs mer om autogiro och e-faktura

Du kan även välja att få fakturan som en PDF-fil i Mitt Företag istället för en pappersfaktura via post. Tjänsten PDF-faktura är kostnadsfri och ingen fakturaavgift debiteras. Du beställer tjänsten via Mitt Företag.

Få flera fakturor i en
Skulle du vilja samla ihop flera fakturor i en? Alla kollegor på företaget som har samma abonnemangsform kan faktureras i en gemensam samlingsfaktura. Ring Kundservice på 020-222 222 så hjälper de dig.

Mitt Företag 
Du vet väl om att du kan administrera mycket på egen hand via Mitt Företag. Det gäller även företagets fakturor. I inloggat läge kan du exempelvis:

 • Se ofakturerat saldo
 • Se er fakturahistorik
 • Ändra fakturaadress och användaruppgifter (fakturaadress kan inte ändras för samlingsfaktura)
 • Ändra betalningsvillkor (faktureringsintervall, förfallodatum)
 • Administrera dina samlingsfakturor

Vanliga frågor

 • Välj att betala dina företagsfakturor via autogiro och e-faktura istället så slipper du betala fakturaavgiften för pappersfaktura.

  Du kan även välja att få fakturan som en PDF-fil i Mitt Företag istället för en pappersfaktura via post. Tjänsten PDF-faktura är kostnadsfri och ingen fakturaavgift debiteras. Du beställer tjänsten via Mitt Företag

  Så beställer du PDF-faktura

 • Ja det kan du! Alla kollegor på företaget som har samma abonnemangsform kan faktureras i en gemensam samlingsfaktura. Samlingsfakturan kan även hanteras via Mitt Företag.

  Läs mer om samlingsfaktura eller kontakta oss på 020-222 222 för att beställa samlingsfaktura .


 • Med tjänsten delad faktura kan du dela upp privata samtal och sms och låta medarbetarna köpa mobilsurf privat.

  Det innebär att fakturan för privata samtal, sms och mobilsurf skickas till den enskilde medarbetarens hemadress. Tjänsten har en startavgift samt en årsavgift.

  Läs mer om delad faktura

 • Bankgironummer: 5331-1338 

  Plusgironummer: 4792603-5

  Betalning från utlandet:

  • SWIFT/BIC: NDEASESS
  • IBAN-nummer: SE2195000099603447926035
 • Om du precis har fått din första faktura så kanske du upplever att den inte stämmer. Anledningen är att ni betalar era fasta avgifter i förskott och att abonnemangsstart sällan sammanfaller med våra brytdatum. Läs mer om första fakturan här.

  

  

Mitt Företag

Logga in

Chatta eller ring

Kontakta oss

Fler sätt att nå oss

Våra kontaktuppgifter