En guide till din faktura

Här guidar vi dig genom vår fakturas olika delar, vi ger tips och svar på vanliga frågor. Kanske vill du byta betalningssätt till autogiro eller e-faktura? Få fakturan som en PDF-fil direkt i Mitt Företag? Eller samla flera kollegors faktura på en samlingsfaktura? Det mesta går att lösa. Läs vidare på denna sida

Fakturaförklaring

Har du svårt att förstå fakturans olika delar? Vår fakturaförklaring rätar ut de flesta frågetecknen.Välj sida för mer information.

  

Slipp fakturakostnaden
Vill du vara snäll mot miljön? Välj att betala via autogiro eller e-faktura istället för via pappersfaktura, så slipper ni dessutom betala fakturaavgift.

Läs mer om autogiro och e-faktura

Du kan även välja att få fakturan som en PDF-fil i Mitt Företag istället för en pappersfaktura via post. Tjänsten PDF-faktura är kostnadsfri och ingen fakturaavgift debiteras. Du beställer tjänsten via Mitt Företag.

Få flera fakturor i en
Skulle du vilja samla ihop flera fakturor i en? Alla kollegor på företaget kan faktureras i en gemensam samlingsfaktura. På samlingsfakturan får du både en summering av alla abonnemang och alla telefonnummer specificerade i nummerordning. På så sätt kan du enkelt se hur mycket varje användare ringer och surfar för. Kontakta Kundservice så hjälper de dig.

Mitt Företag 
Du vet väl om att du kan administrera mycket på egen hand via Mitt Företag. Det gäller även företagets fakturor. Logga in i Mitt Företag

Vanliga frågor

 • Välj att betala dina företagsfakturor via autogiro och e-faktura istället så slipper du betala fakturaavgiften för pappersfaktura.

  Du kan även välja att få fakturan som en PDF-fil i Mitt Företag istället för en pappersfaktura via post. Tjänsten PDF-faktura är kostnadsfri och ingen fakturaavgift debiteras. Du beställer tjänsten via Mitt Företag.

  Så beställer du PDF-faktura i Mitt Företag

 • Ja det kan du! Alla kollegor på företaget kan faktureras i en gemensam samlingsfaktura. På samlingsfakturan får du både en summering av alla abonnemang och alla telefonnummer specificerade i nummerordning. På så sätt kan du enkelt se hur mycket varje användare ringer och surfar för. Samlingsfakturan kan även hanteras via Mitt Företag.

  Läs mer om samlingsfaktura eller kontakta oss direkt för att beställa.


 • Med tjänsten delad faktura kan du dela upp privata samtal och sms och låta medarbetarna köpa mobilsurf privat.

  Det innebär att fakturan för privata samtal, sms och mobilsurf skickas till den enskilde medarbetarens hemadress. Tjänsten har en startavgift samt en årsavgift.

  Läs mer om delad faktura

 • Bankgironummer: 5331-1338 

  Plusgironummer: 4792603-5

  Betalning från utlandet:

  • SWIFT/BIC: NDEASESS
  • IBAN-nummer: SE2195000099603447926035

  Är du privatkund? Då hittar du rätt IBAN och BIC här

 • Om du precis har fått din första faktura så kanske du upplever att den inte stämmer. Anledningen är att ni betalar era fasta avgifter i förskott och att abonnemangsstart sällan sammanfaller med våra brytdatum. Läs mer om första fakturan här.

  

  

Mitt Företag

Logga in

Chatta eller ring

Kontakta oss

Fler sätt att nå oss

Våra kontaktuppgifter