Priser till utlandet per zon

När du befinner dig i Sverige och ringer till en utländsk abonnent, så ringer du ett internationellt samtal. I prislistan nedan ser du vad det kostar att ringa och skicka meddelande till de olika zonerna.

När du ringer vänner som befinner sig utomlands med sina svenska mobiler debiteras du för samtal inom Sverige. Din vän debiteras den utländska operatörens samtalstaxa för att ta emot samtal. Vissa operatörer debiterar även för mottagande av mms.

Prislista för samtal, sms och mms till utlandet.

Zon Samtal SMS MMS
Norden 2:90 kr/min 2 kr 1,59 kr
EU/EES ex Norden 4:20 kr/min 2 kr 1,59 kr
Övriga Europa 5:20kr/min 2 kr 1,59 kr
USA & Kanada 3:40 kr/min 2 kr 1,59 kr
Världen 1 7:50 kr/min 2 kr 1,59 kr
Världen 2 11:96 kr/min 2 kr 1,59 kr
Världen 3 12:44 kr/min 2 kr 1,59 kr
Övriga länder 15:90 kr/min 2 kr 1,59 kr
Satellit Satellittaxa (se priser nedan) 2 kr 1,59 kr


Startavgift på 0,63 kr exkl. moms tillkommer.

  

Länder i zoner

  

Frågor och svar

 • På grund av att EU har infört sanktioner mot SyriaTel går det inte längre att ringa, sms:a eller mms:a till SyriaTels kunder. SyriaTels kunder kan heller inte ringa, sms:a eller mms:a Telenors kunder. Vi förstår att det kan skapa problem för dig som kund och ber om ursäkt för det, men samtidigt är det viktigt för Telenor att följa lagar och regler. Åtgärden påverkar inte trafiken till och från Syriens andra operatör, MTN.

 • Här hittar du våra priser i utlandet.

 • Med våra företagsabonnemang 4 GB-Obegränsat, kan du ringa, sms:a och mms:a som hemma i EU/EES, till svenska telefonnummer och till lokala nummer i det land du besöker. Det gäller även mellan två EU/EES-länder. Samtal med särskild taxa, trafik i satellitnät och samtal från Sverige till utlandet ingår inte.

  Du ringer dessutom kostnadsfritt till kollegornas företagsmobiler, i hela världen. Både inkommande och utgående samtal. Satellittrafik, samtal till eller från växelnummer eller fast telefonnummer ingår inte.

  Väljer du 4 GB-100 GB kan du använda hela din surfmängd i Sverige och när du reser i EU/EES, USA, Thailand, Schweiz, Androrra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar. 

  Med Obegränsat surfar du obegränsat i Sverige och upp till 100 GB i EU/EES,  USA, Thailand, Schweiz, Androrra, Turkiet, Serbien, Montenegro, Malaysia och Myanmar.

 • Nej. Att ta emot meddelanden till röstbrevlådan är alltid kostnadsfritt, att lyssna av den kostar som ett samtal till Sverige.

 • När du reser i zonen som gäller för ditt abonnemang:
  När surfen är slut får du ett sms med frågan om du vill köpa ytterligare surf. Du beställer önskad surfvolym genom att svara på sms:et. Vill du inte köpa ytterligare surf, väntar du tills perioden är slut. När ny period börjar har du återigen möjlighet att använda surfvolymen i ditt abonnemang utomlands när du reser i zonen som gäller för ditt abonnemang.

  När du reser utanför zonen som gäller för ditt abonnemang:
  När surfen är slut får du ett sms med frågan om du vill köpa ytterligare surf. Du beställer genom att svara ja på sms:et. Vid midnatt svensk tid nollställs din surf.