Möt oss som jobbar på Telenor Företagsservice

Vi på Telenor företagsservice strävar efter att vara personliga rådgivare till våra kunder. Här får du komma lite närmare och lära känna några av våra medarbetare.

Jacob

Jacob från Karlskrona drivs av att hitta smarta lösningar på komplexa utmaningar för våra större företagskunder. På Telenor Företagsservice är han den teknikintresserade stämningshöjaren du gärna kan prata svensk fotboll och Malmö FF med.

Angelica

Angelica är den syftesdrivna avtalsspecialisten som hjälper kommuner att lösa komplexa utmaningar. Hon är också den kallbadande fotbollsmamman som trivs allra bäst när hon är omgiven av människor.

Hampus

Hampus är en riktigt erfaren rådgivare på Telenor Företagsservice. Han älskar att hjälpa kunder med komplexa växellösningar och hur man bäst implementerar ny teknik. Annars är golf Hampus stora intresse, så fråga honom hur det gick på den senaste golfrundan.

Gulsin

Gulsin är fakturaspecialisten som alltid hittar en lösning när internetuppkopplingen krånglar. Som nyutbildad civilekonom får hon chansen att använda sina kunskaper i praktiken. Om du funderar på vad du ska äta till middag ikväll kan du fråga Gulsin om recepttips.

Casper

Casper är den säljinriktade agenten som tror att ett ärligt och rättvist bemötande är nyckeln till att skapa ett långsiktigt förtroende. Förutom att vara expert på att svara på era servicefrågor är Casper väldigt intresserad av historia, i synnerhet romarriket.

  

Kontakta oss

Personlig företagsservice

Vi hjälper dig med all rådgivning digitalt via chatt, telefon eller video. Välj det sätt som passar dig bäst. 

Öppettider
Vardagar: kl. 8-18

Starta en chatt genom att klicka på ikonen som syns i det nedre högra hörnet.

Vill du hellre ringa eller boka tid, se våra kontaktuppgifter.

  

kundservice_flera_telenor1140x500_3.png